Home » » Η προπαγάνδα έχει κάνει την δουλειά της

Η προπαγάνδα έχει κάνει την δουλειά της

Από giorgis , Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010 | 2:41 μ.μ.

Ποιος δεν θυμάται πριν λίγο καιρό ΜΜΕ, εφοπλιστές, κυβερνητικά στελέχη, Ν.Δ., ΛΑΟΣ κ.α να χύνουν τόνους κροκοδείλια δάκρυα για τα «θανατηφόρα πλήγματα στον τουρισμό», για την «ταφόπλακα που μπαίνει στην τουριστική βιομηχανία», για την «απόγνωση νησιωτών και εργαζόμενων στα τουριστικά επαγγέλματα». Ο λόγος ήταν φυσικά οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και των ναυτεργατών.

Ερχεται όμως σήμερα η εφημερίδα «Ημερησία» και μας λέει: «Στο 1,02% περιορίστηκαν οι απώλειες στις αφίξεις ξένων στα ελληνικά αεροδρόμια κατά τους πρώτους οκτώ μήνες φέτος σε σχέση με πέρυσι. Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της YΠA που δημοσιοποίησε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, τα αποτελέσματα του Αυγούστου ήταν ικανοποιητικά, καθώς οι αφίξεις αλλοδαπών αυξήθηκαν κατά 0,67%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε 13.335 περισσότερους ξένους σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι».

Το ότι τα έσοδα από τον τουρισμό είναι μειωμένα (λιγότερο όμως από άλλες χώρες που έχουν τουριστικά θέρετρα και καλύτερες υποδομές) οφείλετε στην παγκόσμια καπιταλιστική κρίση. (Ποιος Ελληνας π.χ θα σκεπτόταν παρατεταμένες διακοπές με 184 ευρώ επίδομα άδειας;).

Η προπαγάνδα όμως ενάντια στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών έχει κάνει την δουλειά της …
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 4:20 μ.μ.

ε, "άμα δεν ήταν το παμε θα είχε αυξηθεί κιόλας ο τουρισμός", μπορούν να σου πούνε.

Ανώνυμος
7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:39 μ.μ.

Οι περίφημοι και "αντικειμενικότατοι" δημοσιογράφοι του Αλαφουζέΐκου, οι διώκτες των απεργών, τί έχουν να πουν τώρα; Έκοβαν και έραβαν ρεπορτάζ και κόντρα ρεπορτάζ για να μας πείσουν πόσο ταλαιπωρούνται οι καυμένοι οι τουρίστες. Λες και αυτοί οι άνθρωποι έρχονταν από άλλο πλανήτη και στις χώρες καταγωγής τους δεν γίνονται απεργίες. Θέλαν να μας πείσουν δηλαδή, ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται απεργίες και το προχωρούσαν οι αλητήριοι και καλούσαν την επιβολή της τάξης(επέμβαση των μονάδων καταστολής). Αυτοί οι τύποι άραγε έχουν καθρέπτη στα σπίτια τους; αν ναι ας τον χρησιμοποιήσουν και λίγο καλό θα τους κάνει. Άντε γιατί αρκετά ανεχτήκαμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger