Home » » Γ. Κουρής vs Παπανδρέου

Γ. Κουρής vs Παπανδρέου

Από giorgis , Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 | 10:47 μ.μ.



Χτες ένα απ’ τα δημοσιοκαφρικά μαντρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ, η φυλλάδα «Το Καρφί», εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Γ. Κουρή θεωρώντας ότι τα ΜΜΕ που ελέγχει εξυπηρετούν τις πολιτικές σκοπιμότητες της Ν.Δ.

Εγραφε μεταξύ άλλων:

«Εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς άδεια ενημερωτικού σταθμού το "ΚΟΝΤΡΑ" του Γιώργου Κουρή. Κύκλοι προσκείμενοι στο ΕΣΡ επισημαίνουν ότι δεν έχει ακόμα ληφθεί σχετική απόφαση και μάλλον θα καθυστερήσει περισσότερο από ένα μήνα. Το γεγονός όμως ότι το κανάλι "ΚΟΝΤΡΑ" αυθαιρετεί προκαλεί αντιδράσεις αλλά και δυσαρέσκεια στα μέλη του ΕΣΡ.
Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι σε άτυπη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στα μέλη του ΕΣΡ διατυπώθηκε η ανησυχία ενδεχόμενης επίθεσης εναντίον των μελών από τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Γιώργου Κουρή σε περίπτωση που δεν εγκρίνουν την αλλαγή χρήσης της άδειας.
Μάλιστα, ένα από τα παλαιά μέλη σημείωσε ότι "δεν με ενδιαφέρει αν γίνει συντονισμένη επίθεση, θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας".
Το βάρος φυσικά πέφτει στους ώμους του προέδρου, κ. Λασκαρίδη.
Να θυμίσουμε ότι είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή επί εποχής Σημίτη και έχει παραμείνει επί εννέα συναπτά έτη, παρά τις πολλαπλές αλλαγές κυβερνήσεων, αλλά και συνθέσεων της Βουλής. Αυτό δείχνει ότι ο πρόεδρος έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και γνωρίζει την τεχνική των ελιγμών. Όπως όμως ορίζει ο νόμος, η θητεία των μελών του ΕΣΡ δεν επιτρέπεται να ξεπερνά τις δύο τετραετίες, κάτι που φυσικά δεν ισχύει για την παρούσα σύνθεση. Εξ αυτού και μόνον του λόγου, νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι οι αποφάσεις τους ενδέχεται να πάσχουν από ακυρότητα. Η απόφαση, λοιπόν, που θα πάρουν τα μέλη του Συμβουλίου, προεξάρχοντος του κ. Λασκαρίδη, σε υπόθεση όπως αυτή του "ΚΟΝΤΡΑ", η λειτουργία του οποίου είναι εξόχως παράνομη, θα σφραγίσει με θετικό ή αρνητικό τρόπο τη θητεία τους».

Η απάντηση εκ μέρους του Κουρή ήρθε σήμερα με το βιντεάκι που παραθέτουμε.

Πάντα τέτοιες φαγωμάρες να έχουμε …
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2010 στις 11:20 μ.μ.

πριν απο λιγο στο κοντρα ειχαμε αλητικη επιθεση του μπουμπουκου κατα πολιτη που τηλεφωνησε και τον εγκαλεσε για το μνημονιο αν το εχεις ανεβασε το

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2010 στις 11:57 π.μ.

Συντροφοι,ο σκοπος δεν αγιαζει παντοτε τα μεσα,πολυ περισσοτερο οταν ειναι Μεσα ΜΕ.Και δη του γνωστου Κουρη που κατεβαζει συχνοτητες με τσαμπουκα για να εκβιασει η να γλυψει τις αστικες κυβερνησεις που υπηρετει για να τρωει χωρισ να πληρωνει..
Ουαι κι αλλοιμονο λοιπον αν γινομαστγε κι εμεις αναγκαιοι συνεργοι σ αυτη την αντιαισθητικη αθλιοτητα.Οι Κουρηδες ανηκουν σε μια αλλη ξεπεσμενη εποχη και εμεις οφειλουμε τουλαχιστον να αγνοουμε τους βρυκολακες..Το ηθος της πεφωτισμενης Αριστερας επιβαλει μακρια κι αλαργα απο Κουρηδες και Σια..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger