Home » , , » Οι απεργοί πείνας μετανάστες πρέπει να δικαιωθούν

Οι απεργοί πείνας μετανάστες πρέπει να δικαιωθούν

Από giorgis , Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011 | 9:57 μ.μ.

 Από τηλέφωνο οι σύντροφοι που είναι μέχρι αυτή την ώρα έξω από την Νομική μας πληροφορούν ότι η κυβέρνηση δεν φαίνεται, και παρά τους λεονταρισμούς της που είχε εκδηλώσει νωρίτερα, διατεθειμένη να διατάξει τις ορδές μπάτσων που υπάρχουν εκεί να μπουκάρουν στο κτίριο.

Ο λόγος απλώς. Δεν ρισκάρουν κάτι τέτοιο πρώτον γιατί δεν ξέρουν τι είδους αντίσταση θα συναντήσει μια τέτοια ενέργεια τους και δεύτερον και κυριότερο ακόμα και αν η μπατσάδικη επιχείρηση πάει σύμφωνα με τους σχεδιασμούς τους φοβούνται αυτό που θα επακολουθήσει.

Αν και μια εισβολή των μπάτσων στην Νομική,  δεν πρέπει να αποκλειστεί εντελώς –η αίσθηση που υπάρχει προς το παρόν δεν δίνει πολλές πιθανότητες σε μια τέτοια εκδοχή- αυτό που διαφαίνεται τώρα είναι να βρεθεί κυβερνητική λύση σύμφωνη με τους όρους που έθεσαν οι απεργοί μετανάστες για να φύγουν απ’ το κτίριο της Νομικής. Να μεταφερθούν σε άλλο κτίριο στο οποίο θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και το οποίο δεν θα  φρουρείται από μπάτσους, Θα μπορούν να τους επισκέπτονται οι αλληλέγγυοι του, και δεν θα καταγράφονται τα ονόματα των μεταναστών που θα διαμείνουν σε αυτό.

Περισσότερα θα γράψουν οι σύντροφοι που βρίσκονται αυτή την στιγμή συμπαραστάτες των απεργών πείνας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger