Love Boat

Από ciaoant1 , Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011 | 11:47 μ.μ.

Μετά την αναγγελία δημιουργίας φράχτη στον Έβρο, ο υπουργός Προστασίας του Κοπρίτη, Χρήστος Παπουτσής, δήλωσε πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να νοικιάσει πλοία ως κέντρα υποδοχής παράνομων μεταναστών, για να τους πηγαίνει κρουαζιέρα και να τονωθεί ο τουρισμός.

Ήταν απόλυτα σίγουρο πως η κυβέρνηση θα προσπαθούσε να βρει τρόπους για να τραβήξει την προσοχή των πολιτών από την εγκληματική της πολιτική και την πλήρη ατιμωρησία των πολιτικών που συμμετείχαν στις κυβερνήσεις που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και το ΔΝΤ.

Πρώτα δημιούργησαν ένα αστυνομικό κράτος με δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς που τους πατάς πια - όταν δεν σε πατάνε αυτοί με τα μηχανάκια τους. Φυσικά, αυτοί οι αστυνομικοί δεν έχουν ως στόχο την ασφάλεια της κοινωνίας - έχουν ως αποκλειστικό στόχο να προφυλάξουν τους πολιτικούς, τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τα άλλα λαμόγια από την οργή των πολιτών.

Τώρα στρέφονται στους μετανάστες, οι οποίοι παρουσιάζονται ως το μίασμα που κατέστρεψε την ιδανική ελληνική κοινωνία. Όλοι ξέρουν πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, αλλά ένας λαός που έχει αποβλακωθεί συστηματικά επί δεκαετίες είναι διατεθειμένος να πιστέψει τα πάντα.

Οι μετανάστες είναι ο πιο εύκολος στόχος. Άνθρωποι χωρίς δικαιώματα, χωρίς παρόν και μέλλον, χωρίς πατρίδα, χωρίς ελπίδα, χωρίς τίποτα. Αν τους βάλουν σε πλοία, δεν θα είναι καθόλου εύκολο να υπάρξει μαρτυρία για τις συνθήκες στις οποίες κρατούνται.


Από τον "Πιτσιρίκο"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger