Σε μεγάλα κέφια πρέπει να βρίσκεται αυτό τον καιρό ο Χάρρυ Κλύνν. Μετά το καταπληκτικό βιντεάκι στο οποίο σχολίαζε τα δρώμενα της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης του ΓΑΠ (Δείτε το) τώρα πέταξε μια μοναδική ατάκα.
Εχει σχέση με τα όσα διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στις αραβικές χώρες και στην κατάσταση που βρίσκεται η "Σοσιαλιστική Διεθνή" που έχει πρόεδρο –για να μην ξεχνιόμαστε- τον κατά τύποις Ελληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Μετά την κατάληξη που είχε ο διαβόητος δικτάτορας της Τυνησίας Μπεν Αλι και το διαφαινόμενο τέλος του Μπουμπάρακ στην Αίγυπτο ο Χάρρυ Κλύνν έριξε το φαρμακερό καρφί του: " Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, αμφιβάλω αν σε λίγο καιρό θα μπορεί να έχει απαρτία η «Σοσιαλιστική Διεθνής»".
Μαθημένοι στις κωλοτούμπες
-
Kαλά, ο Τσίπρας δεν είχε πει πως όποιος/α βουλευτής/ίνα θέλει να ενταχτεί
στο υπό κατασκευή κόμμα του θα πρέπει να παραιτηθεί από βουλευτής/ίνα και
να πα...
Πριν από 59 δευτερόλεπτα

Δημοσίευση σχολίου