Home » , » Ο προδοτικός ρόλος του ΔΟΛ με πρωταγωνιστή τον Χ. Λαμπράκη αυτή την φορά

Ο προδοτικός ρόλος του ΔΟΛ με πρωταγωνιστή τον Χ. Λαμπράκη αυτή την φορά

Από giorgis , Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 | 12:52 π.μ.

Για τον βρόμικο κάποιες φορές και προδοτικό ρόλο που έχει παίξει στην σύγχρονη ιστορία μας το εκδοτικό συγκρότημα του Λαμπράκη έχουμε γράψει αρκετές φορές. (Μια χαρακτηριστική μας ανάρτησή εδώ).

Ο κατάλογος με τα άθλια συμπεριφορά του ΔΟΛ συνεχώς διευρύνεται και τώρα τα καινούργια «κατορθώματά» του τα μαθαίνουμε από την Κύπρο όπου σύμφωνα με καταγγελίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, «πολιτικός νους» που σχεδίασε το πραξικόπημα εναντίον του Μακαρίου, ήταν ο Χρήστος Λαμπράκης!!!

Καταπέλτης και απόλυτα σαφής ο βουλευτής του Κυπριακού κόμματος ΔΗΚΟ, Ζαχαρίας Κούλιας, μιλάει σε τηλεοπτική εκπομπή –δείτε το βίντεο- και μέσα από απόρρητα έγγραφα που τώρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μας γνωστοποιεί ότι ήταν ο Χρήστος Λαμπράκης που μαζί με τον δικτάτορα Ιωαννίδη και παρατρεχάμενους του οργάνωσαν και καθοδήγησαν το πραξικόπημα στην Κύπρο με τα γνωστά του αποτελέσματα.

Φυσικά τα γνωστά πλουσιοπάροχα αμειβόμενα στελέχη του συγκροτήματος –Πρετεντέρης, Παπαχρήστου κ.α.- θα κάνουν γαργάρα με ταβανόπροκες αυτή την συγκλονιστική αποκάλυψη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger