Home » , » Στρατιωτικό πιόνι στις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών η κυβέρνηση του ΓΑΠ

Στρατιωτικό πιόνι στις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών η κυβέρνηση του ΓΑΠ

Από giorgis , Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 | 3:57 μ.μ.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας γράφαμε για τους λόγους που οι ιμπεριαλιστές δολοφόνοι ξεκίνησαν το μακέλεμα του Λιβυκού λαού και ότι είναι παραμύθια για μικρά παιδιά οι λόγοι που επικαλούνται «περί ανθρωπισμού» και «προστασίας των αμάχων». Τα ίδια ακριβώς μας έλεγαν και για τις επεμβάσεις σε Ιράκ και Αφγανιστάν και είδαμε τα αποτελέσματα.

Και εδώ η υποκρισία τους είναι ολοφάνερη. Πάνω από ένα μήνα τώρα τα στρατεύματα του Καντάφι δολοφονούν αμάχους δημιουργούν στρατιές προσφύγουν. Η «πολιτισμένη» Δύση το μόνο που έκανε ήταν να παρακολουθεί αδιάφορη και η αντίδραση της ήρθε μόνο όταν ο Καντάφι ανακοίνωσε ότι τέλειωσε το πάρτι για τις εταιρίες των ΗΠΑ και της Ε.Ε., πλην των Γερμανικών, και ότι θα παραχωρήσει άδεις εκμετάλλευσης των πετρελαϊκών κοιτασμάτων της χώρας  στην Ρωσία και στην Κίνα. (Γι’ αυτό και αυτές οι χώρες δεν στοιχίζονται στην γραμμή ΗΠΑ, Γαλλίας, Βρετανίας κ.λπ.). Εχουμε δηλαδή ένα πόλεμο που οφείλεται στις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις με στόχο τα πετρέλαια της Λιβύης.

Από την άλλη η κυβέρνηση του ΓΑΠ έχει καταντήσει την Ελλάδα ένα άθλιο προτεκτοράτο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε καταντώντας την χώρα μας ένα στρατιωτικό πιόνι στις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών δημιουργώντας τεράστιους κινδύνους για τον ελληνικό λαό.
  Για πρώτη φορά η χώρα μας θα συμμετάσχει ενεργά σε επίθεση ενάντια γειτονικού κράτους όχι μόνο με τις ΝΑΤΟϊκές βάσεις αλλά και  με τη συμμετοχή επίλεκτων στρατιωτικών μέσων, ένα σμήνος F-16, ένα ιπτάμενο ραντάρ, μια φρεγάτα και ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης!

Κανέναν δεν μπορεί να καθησυχάσουν οι δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων –που ακούσαμε στην ΝΕΤ- ότι «Συμμετέχουμε σ΄ όλα εκτός από τους βομβαρδισμούς στο λιβυκό έδαφος». Εξάλλου όπως είπε και ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας: «Είμαστε, έτοιμοι να συνδράμουμε, σε συνεργασία με τους εταίρους και συμμάχους μας, για να γίνει σεβαστή η διεθνής νομιμότητα».

Απ’ την πλευρά του ο παρανοϊκός δικτάτορας Καντάφι στο τελευταίο μήνυμα του στον λαό της Λιβύης εκτόξευσε απειλές κατά πάντων που συμμετέχουν στην συμμαχία που κάνει στρατιωτική επέμβαση στην χώρα του. Μπορεί να αποκλείσει κανείς ότι ο στρατιωτικός του μηχανισμός δεν διαθέτει πυραύλους με βεληνεκές που μπορεί να πλήξουν το ελληνικό έδαφος; Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μουαμάρ Καντάφι χαρακτήρισε  την επιχείρηση «Αυγή της Οδύσσειας» ως σταυροφορία των χριστιανικών δυνάμεων κατά του Ισλάμ, και στέλεχος της κυβέρνησής του απείλησε ότι όλες οι χώρες που συμμετέχουν στην στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της χώρας του θα γεμίσουν από Ισλαμιστές «βομβιστές αυτοκτονίας».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger