Home » , » Υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη μας

Υποτιμούν βάναυσα την νοημοσύνη μας

Από giorgis , Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 | 4:51 μ.μ.

«…Ο Γιωργάκης ο Β’ Παπανδρέου ο Γ’ ο Ψευτοθόδωρος και Δόσων είναι αξιοθαύμαστος!
Τύλιξε τη χώρα σε μια κόλλα χαρτί, το Μνημόνιο, και (με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα) την παρέδωσε στους Φράγκους έως επόμενης πανευρωπαϊκής επανάστασης – ποιος άλλος θα το κατόρθωνε; Είναι θαυμαστός!
Είναι απολύτως θρασύς! Ελαβε όλα τα οικονομικά μέτρα που έλεγε πως δεν θα λάβει και οδήγησε τη χώρα σε αργό (ή και γρήγορο, αλλά πάντως ασφαλή) θάνατο!..», έγραφε χτες αρθογράφος της «Ελευθεροτυπίας».

Στην ίδια τακτική και ο θλιβερός κυβερνητικός εκπρόσωπος προπαγάνδας Γ. Πεταλωτής. Τον ακούσαμε σήμερα –στο ρ/σ «Ράδιο 9»- να μας λέει ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πουλήσει δημόσια περιουσία και ισχύει η δέσμευση του Παπανδρέου ότι θα γίνει νόμος του κράτους η απαγόρευση πώλησης δημόσιας περιουσίας. Και εδώ είναι απερίγραπτο το θράσος των Πασοκικών στελεχών και η εξαπάτηση που επιχειρούν στον ελληνικό λαό. Και είναι όντος απορίας άξιο που δεν τους έχει πάρει ακόμα ο κόσμος με τις πέτρες.

Πώς μπορεί να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο όταν στα κείμενα από την Σύνοδο Κορυφής που έγινε πριν μερικές μέρες διαβάζουμε επί λέξει: «Οι ηγέτες καλωσορίζουν (...) την ισχυρή δέσμευση της Ελλάδας να εκπληρώσει πλήρως και ταχέως το ύψους 50 δισεκατομμυρίων ευρώ πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και ανάπτυξης της ακίνητης περιουσίας που έχει ανακοινώσει»

Πώς διάολο θα υλοποιηθεί αυτή η δέσμευση του ΓΑΠ αν δεν ξεπουλήσει κάθε δημόσια περιουσία που έχει απομείνει;
Ακόμα και να υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση θα δώσει στους πλουτοκράτες όλες τις επιχειρήσεις οι οποίες είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο και διαθέτει το Δημόσιο μετοχές (ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΛΠΕ, ΕΥΔΑΠ κ.α) δεν πρόκειται να μαζέψει πάνω από 6.5 δισ. ευρώ. Τα υπόλοιπα που θα βρεθούν;

Γι’ αυτό λέμε. Ο κυβερνητικός θίασος προσπαθεί να ταΐσει κουτόχορτο τον κόσμο, Ενώ με τους ξένους εκπροσώπους της οικονομικής ολιγαρχίας λένε τα πράγματα με το όνομα τους, εδώ εξακολουθούν να υποτιμούν κατάφορα την νοημοσύνη του κόσμου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger