Home » , » Προσβλήθηκαν βάναυσα τα καμάρια μας!!!!

Προσβλήθηκαν βάναυσα τα καμάρια μας!!!!

Από giorgis , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 | 2:17 π.μ.


«Η Ελληνική Αστυνομία είναι αυστηρά προσηλωμένη στην τήρηση του Συντάγματος, την προστασία των δημοκρατικών θεσμών, καθώς και των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών.
Οποιαδήποτε αναφορά για εξωθεσμική δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας προσβάλλει βάναυσα το σύνολο του προσωπικού της».

Από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
____________

Μιλάμε και γαμώ τις «προσηλώσεις» έχουν οι υφιστάμενοι του Παπουτσή σε όσα αναφέρει η ανακοίνωση των μπάτσων που παραθέσαμε. Και αν δεν το πιστεύεται ρωτήστε τους κατοίκους της Κερατέας, οποιονδήποτε διαδηλωτή ή επικοινωνήστε με τον φοιτητή Φώτη Δήμου που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού και θα σας επιβεβαιώσει απόλυτα τα όσα λένε τα όργανα της τάξης στην ανακοίνωση τους. Αν ακόμα εξακολουθείτε να αμφιβάλετε δείτε και το βίντεο που παραθέτουμε.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2011 στις 1:17 μ.μ.

Οι λαϊκές τάξεις, με τους αγώνες τους έδωσαν μια σπρωξιά στο γκρεμό στο σάπιο σύστημα. Φυσικά και θα υπάρξουν πολλές προβοκάτσιες ακόμα, αλλά ο λαός έδειξε να μην τους φοβάται, έδειξε πως τους πήρε χαμπάρι. Ας συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του φασισμού και του καπιταλισμού. Οι προβοκάτορες και οι κυβερνώντες είναι αυτοί που θα φοβούνται πλέον.

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2011 στις 4:00 μ.μ.

η φοτο ειναι χθεσινή ή πιο παλιά?

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2011 στις 5:37 μ.μ.

Οποιαδήποτε αναφορά για εξωθεσμική δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας προσβάλλει βάναυσα το σύνολο του προσωπικού της».

Α ρε ένα προσωπικό,γέμισε η χώρα ένστολους κηφήνες!!

17 Ιουνίου 2011 στις 12:27 μ.μ.

Η φώτο είναι από πέρυσι το Μάιο αλλά δεν αλλάζει τίποτα..

17 Ιουνίου 2011 στις 12:36 μ.μ.

Το έχω ξαναπεί αλλά τώρα με τον ανασχηματισμό ίσως ο Βαγγέλης να με πάρει σοβαρά: όσα και να κόψετε από τους μπάτσους πάλι μαζί σας θα είναι (περί τέτοιου στόκου στο κεφάλι μιλάμε). Βάλτε τους να μας δέρνουν αμισθί τουλάχιστον μπας και σώσουμε κάνα ευρώ για τους συνταξιούχους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger