Home » , » Λαοπρόβλητοι Πασοκτζήδες

Λαοπρόβλητοι Πασοκτζήδες

Από giorgis , Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011 | 7:58 μ.μ.

Τελικά όχι απλώς δεν τολμούν να κάνουν καμιά δημόσια εμφάνιση, χωρίς να γίνουν δέκτες έντονων αποδοκιμασιών τα στελέχη του κυβερνητικού θιάσου, αλλά φτάσαμε στο σημείο μόνο με την ισχυρή παρουσία μπάτσων να μπορεί να συνεδριάζουν τα κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό ακριβώς συνέβη και χτες στην Λάρισα όπου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Imperial" Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ με θέμα την «αναπτυξιακή προοπτική της περιφέρειας».

Εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω απ’ το ξενοδοχείο και στην συνέχεια έκαναν πορεία σου δρόμους της πόλης αποδοκιμάζοντας με συνθήματα την κυβερνητική πολιτική, ενώ χλευαστικά συνθήματα ακούστηκαν και για τον Παντελή Οικονόμου που παρίστατο στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ γιατί ενώ παρουσιαζόταν σφόδρα αντιμνημονικός σήμερα είναι κυβερνητικός υπηρέτης της τρόικας.

Λ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιουλίου 2011 στις 11:27 π.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την επίσκεψη των κυβερνητικών υπουργών
στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Την ίδια στιγμή που κυβέρνηση και τρόικα με τις πολιτικές του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου καταδικάζουν όλο και μεγαλύτερα κομμάτια του λαού στην ανεργία, την πείνα και στην φτώχεια, κυβερνητικοί υπουργοί και κομματικά στελέχη «αμπαρώνονται» σε χλιδάτα πεντάστερα ξενοδοχεία , «προφυλαγμένοι’» από την λαϊκή οργή με σιδερόφραχτες διμοιρίες των ΜΑΤ απ΄ όλη τη Θεσσαλία και άπειρους ασφαλίτες για να συζητήσουν για την «ανάπτυξη».
Την «ανάπτυξη» τους τη γνωρίσαμε καλά. Αυτή της ‘’ισχυρής ‘’ Ελλάδας, της «μεγάλης ιδέας» της Ολυμπιάδας και των «έργων».Την «ανάπτυξη» που έκανε τους «εθνικούς» εργολάβους, τους «ημετέρους» και τα κομματικά λαμόγια πλουσιότερους οδηγώντας το λαό στην καταστροφή.
Η «ανάπτυξη» για την οποία συζητάνε κρύβει για μια ακόμη φορά επιμελώς τις μπίζνες που κλείνονται ανάμεσα στην οικονομική ελίτ και τα κομματικά στελέχη.
Θα προχωρήσει σαν οδοστρωτήρας, ισοπεδώνοντας κάθε κοινωνική, οικονομική και πολιτική κατάκτηση, οδηγώντας τον λαό στο κοινωνικό μεσαίωνα.
Κι αν ακόμη οι αριθμοί κάποια στιγμή ευδοκιμήσουν και η Ελλάδα «σωθεί», ο λαός της θα βρεθεί ακόμα πιο φτωχός και απελπισμένος ενώ οι λεφτάδες- μεγαλοκαρχαρίες θα μοιράζουν τα λάφυρα της λεηλασίας πατώντας για μια ακόμη φορά επί πτωμάτων.
Η «ανάπτυξη» τους μυρίζει χημικά, ξεχειλίζει βαρβαρότητα και καταστολή.
Θα πατήσει πάνω σε εκατομμύρια εξαθλιωμένους ανέργους, σε καταβαραθρωμένα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, σε ξεπουλημένη δημόσια περιουσία.
Η «ανάπτυξη» τους καταδικάζει και υποθηκεύει το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενεών.
Από αυτή την «ανάπτυξη» δεν θα πάρουμε. Φτάνει πια !!!
Θα είμαστε στις πλατείες, στους δρόμους, παντού
Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους
Δεν θα φύγουμε αν δεν φύγουν αυτοί και οι πολιτικές τους
Μέχρι τότε θα μας φοβούνται, θα κυκλοφορούν μόνο με τη συνοδεία των ΜΑΤ γιατί στη «δημοκρατία» τους διαλέγουν την παρέα που τους αξίζει.

συνέλευση αγανακτισμένων Κεντρικής πλατείας Λάρισας,
7 Ιουλίου 2011

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger