Home » , » Χωρίς τέλος τα αντιλαϊκά μέτρα (Βίντεο)

Χωρίς τέλος τα αντιλαϊκά μέτρα (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 | 3:55 μ.μ.

Μετά την σαρωτική μείωση κατά 35% των μισθών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας έρχεται να ρίξει στον Γολγοθά της ανεργίας δεκάδες χιλιάδες σημερινούς εργαζομένους.

Μια απ’ τις βασικές επιδιώξεις της κυβέρνησης Παπαδήμιου είναι να συρρικνωθεί στο ελάχιστο ο δημόσιος τομέας και οι λειτουργίες που μέχρι σήμερα εκτελούσε να περάσουν για χέρια ιδιωτών για να μπορούν οι καπιταλιστές να αισχροκερδούν ασύστολα.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την τηλεόραση του «902».


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2011 στις 4:01 μ.μ.

Ο Καρατζαφέρης, O Ανδρουλάκης και η KOK-AIN: Για φανταστείτε να υπήρχε η ακραία άκρα Δεξιά, η φασιστική, η τρομοκρατική, η κουκουλοφόρος Αριστερά, η Αριστερά, η KOYMOYNIΣTIKH Αριστερά, Eγώ, Eσύ, ... στο δημοκρατικό τόξο με προγράμματα, θέσεις κτλ. Είναι μια πρόοδος !!!! ΠOΣO EXEI O TONOΣ KOK-AIN ;;; NA Πάρω θέλω !!!!
...---..-.-.-....--.----.-...----.-.-....-....-
Ανδρέας Γ. Παπανδρέ­ου: "Στις χώρες που βρίσκονται στο περιθώριο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". !!!!!! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !!!

Απόσπασμα απο άρθρο του Α.Π. με τον τίτλο "ο Ευρωκομουνισμός δεν είναι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό στην Ευρώπη" που αναρτήθηκε στην "Εξόρμηση" τον Μάρτη του 1977 (αρ. φ. 123).
O ΛΑΛΑKHΣ (Ανδρουλάκης): ".... εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς.
Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε .... χρήσιμες." AYTOΣ EINAI .... KOK-AIN !!

ΑΛΛΑ: "... η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". H ... ‘φωνή του κυρίου": TORA FATE SKATA OLOI SAS !!!!
AYTOΣ EINAI: "Nεοταξικός φασισμός" !!!
(H ΕΕ ήταν μια συνωμοσία κατά της Γερμανίας !!!
Και αν οι Έλληνες αρνούνται να υποκύψουν στην τυραννία, γιατί θα πρέπει να υποκύψουν οι Γερμανοί;;; !!!!)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger