Home » , » Χέρι - χέρι κρατική καταστολή και σφαγιασμός λαϊκών εισοδημάτων (Βίντεο)

Χέρι - χέρι κρατική καταστολή και σφαγιασμός λαϊκών εισοδημάτων (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 | 3:14 μ.μ.

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου πλήρως απονομοποιημένη στην συνείδηση του ελληνικού λαού το μόνο που έχει να επιδείξει είναι άγριο σφαγιασμό των λαϊκών στρωμάτων και κρατική βάρβαρη καταστολή. Οι σχετικές ειδήσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Μόλις ανακοινώθηκε μείωση μέχρι και 35% -και μάλιστα αναδρομικά από 1.11.2011- στις αποδοχές των εργαζομένων σε 14 ΔΕΚΟ, (με την ίδια απόφαση όταν την οι μισθοί διευθυνόντων συμβούλων και διοικητών μπορεί να διπλασιαστούν και να φτάσουν έως και 11.712,10 ευρώ με απλή υπουργική απόφαση, γιατί η εργασιακή ελίτ είναι απαραίτητη για το σύστημα), ενώ σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο, και οι εργαζόμενοι των δημόσιων εταιρειών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο θα δουν τις αποδοχές τους να περιορίζονται στο 65%. (Δείτε το βίντεο).

Η ένταση επίσης της κρατικής καταστολής –αυτά τα δυο πάνε χέρι-χέρι, η κρατική καταστολή δηλαδή και η αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος- συνεχώς οξύνεται. Μετά την χθεσινή επίθεση που δέχτηκαν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ και οι αλληλέγγυοι τους σήμερα ΜΑΤατζήδες σάπισαν στο ξύλο και συνέλαβαν πολίτες του Δήμου της Καλλιθέας που διαμαρτυρόταν για το χαράτσι της ΔΕΗ.

Για πόσο ακόμα θα παραμένουμε απαθείς παρακολουθώντας την κυβέρνηση Παπαδήμιου να εξαθλιώνει τον λαό επιβάλλοντας με τους πραίτορες του υπουργείου Προστασίας του Συστήματος το «αποφασίζομαι και διατάσσομαι»;


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2011 στις 3:22 μ.μ.

Τι καθώμστε ρε παιδια???
Για πόσο ακόμα??????

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2011 στις 9:50 μ.μ.

O REAL FM στο μεσημεριανό του δελτίο μετέδιδε " 9 συλλήψεις μελών του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μετά από διαπληκτισμό με υπαλλήλους της ΔΕΗ και πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν"!!!!!

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2011 στις 3:32 μ.μ.

www.youtube.com/watch?v=-qkpzUlr-vA

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger