Home » » Ακούστε στις 10 μμ απ' τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας

Ακούστε στις 10 μμ απ' τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 | 7:52 μ.μ.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης του Πανελλαδικού Συντονιστικού, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με ορισμένα μέλη του οργάνου που μας μετέφεραν την εμπειρία και το κλίμα από τα κοινωνικά μέτωπα και τους εργατικούς αγώνες που συμμετέχουν. Συγκεκριμένα, μίλησαν στο ρ/σ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ:

Ο Μάκης Γεωργιάδης, απλήρωτος εργαζόμενος του ALTER και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μεταφέροντάς μας το κλίμα από τον αγώνα που γίνεται στο κανάλι αυτό.
Ο Κώστας Γούσης και ο Ηλίας Σμήλιος από την Τ.Ε. Θεσσαλονίκης. Ο δάσκαλος Ηλίας Σμήλιος μιλάει στο διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό και για την συγκλονιστική εμπειρία της «παρέλασης» του λαού στη Θεσσαλονίκη, για την οποία άλλωστε είναι ένας από του διωκόμενους. Η συνδικαλίστρια εκπαιδευτικός Ζέττα Μελαμπιανάκη μας μεταφέρει μέρος της παρέμβασης που έκανε στη συνεδρίαση. Ο πρόεδρος των Δασκάλων Ανατολικής Αττικής και μέλος της Επιτροπής Αγώνα στο Μαρκόπουλο Κώστας Τουλγαρίδης, μας μιλάει μεταξύ άλλων και για τον μεγαλειώδη αγώνα της Κερατέας και τις πρόσφατες εξελίξεις με το κάψιμο του «Άπαρτου Κάστρου».

Μιλάνε ακόμη στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων Δέσποινα Κουτσούμπα, ο ειδικευόμενος γιατρός στο «Αγλαΐα Κυριακού» Χρήστος Αργύρης, ο Αλέξανδρος Γεωργίου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας, ο Βασίλης Συλαϊδής, μέλος του ΔΣ των εργαζομένων στην INTRACOM και της Τ.Ε. Ανατολικής Αττικής. Τέλος ο Νίκος Παπακανάκης από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ της Κρήτης, μας μεταφέρει την εμπειρία από το αγροτικό κίνημα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

24 Ιανουαρίου 2012 στις 10:04 μ.μ.

Εκπέμπετε και διαδικτυακά?

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2012 στις 7:01 μ.μ.

redarmy . θα κανουνε επανασταση χωρις επαναστατικη θεωρεια! δηλαδη ομελετα χωρις αυγα! απο την αλλη αυτοι του ανταρσυα ειναι σαν τους αργυποπελεκανους,ειδος προς εξαφανισει!

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2012 στις 7:35 μ.μ.

redarmy. και για να σοβαρευτουμε, διαβαζωντας τα κειμενα της ανταρσυας στο ιντερνετ παρατηρω οτι απουσιαζει παντελωσ (ισως οχι σε ολα) καθε αναφορα στον μαρξισμο-λενινισμο! αντιθετα γινονται αναφορες ομιχλοδης για αντικαπιταλιστικη σκεψη και θεση για κομουνιστικες θεσεις(πανω σε πια θεωρεια δεν το λενε) για ριζοσπαστικη οικολογια ενας αχταρμας που εχει στοχω να ψαρεψει εδω και εκει !ειναι γνωστο αλλα μαλλων οι κυριοι αυτοι δεν το γνωριζουν ουτε ο ρουσησ που ηταν στην συνδιασκεψη οτι χωρις επαναστατικη θεωρεια δεν μπορει καμια επανασταση να πετυχει ! απο την αλλη η πραχτικη τουσ δειχνη ποσο αριστεροι αντικαπιταλιστες ειναι του λογου τους ,να θυμισω το πλευρισμα της πασκε στην ιντραγκομ για το ψυφισμα εναντια στα χαρατσια, την σταση τους στην ικαρια αλλα και σε μια σειρα αλλεσ συνδικαλιστικες οργανωσεις και πρακτικες !το κομουνιστικο κεινημα παντα βασανιζωνταν απο τετειεσ δεξιες η , λογικες και διασπασεις . η δυναμη του ειναι οτι παντα εβρισκε τον τροπο να της ξεπερνα και να συνεχιζει τον αγωνα του!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger