Home » , » "Μαρίες Αντουανέτες" και "Λαλημένοι" (Βίντεο)

"Μαρίες Αντουανέτες" και "Λαλημένοι" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 | 10:15 μ.μ.

Η δημοκοπική καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ έχει κάνει τα στελέχη του να βγάλουν τα μαχαίρια ο ένας εναντίον του άλλου, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να επιβιώσουν πολιτικά.
Με δεδομένο ότι τα 3/5 των σημερινών Πασόκων βουλευτών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να χάσουν τα προνόμια που τους πρόσφερε η βουλευτική καρέκλα, κάθε ένας από αυτούς προσπαθεί να παρουσιαστεί ότι προήλθε από παρθενογένεση. Αυτός είναι και ο λόγος που ακούμε να ανταλλάσουν αναμεταξύ τους κοσμητικά επίθετα του τύπου «Μαρίες Αντουανέτες», «λαλημένοι» κλπ.

Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι που ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία, που εξαθλιώνονται τα λαϊκά στρώματα. Αυτοί που βγαίνουν σήμερα και λένε ότι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν είναι οι ίδιοι που υπεράσπιζαν με κάθε τρόπο το μνημόνιο. Αυτοί που παριστάνουν τώρα ότι διαθέτουν κοινωνική ευαισθησία είναι οι ίδιοι που ψήφισαν για την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα, αυτοί που συνέβαλαν στον σφαγιασμό μισθών και συντάξεων.

Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Ας μην υποτιμάν τόσο πολύ την νοημοσύνη μας οι υποκριτές και φαρισαίοι του ΠΑΣΟΚ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2012 στις 11:15 μ.μ.

Δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις αλλά στις πραγματικές εκλογές. Σ' αυτές, σε πολλά σωματεία, ενώσεις κλπ η πραγματική Αριστερά θριαμβεύει. Στους καθηγητές πχ στην Θεσσαλονίκη η Αριστερά, ΚΚΕ (πρώτο για πρώτη φορά)+ Συνασπισμός + Ανταρσία πήρε 2.389 (1.018+945+426) ψήφους σε 4.189 δηλαδή 57%! Πρωτοφανές ποσοστό. Και που σαι ακόμα. To μπατσοκ 4ο! με μόλις 584 ψήφους έχασε 388 και η νδ 2η από 1η πέρσι, πήρε 996 έχασε 126. Χάνοντας λοιπόν ενώσεις και σωματεία χάνει τον τίτλο του κόμματος εξουσίας. Γιατί ως τώρα, ακόμα και σε περιόδους συντριβής, η νδ και το μπατσοκ έλεγχαν τους εργαζόμενους. Σήμερα αυτό έχει επιτέλους αλλάξει και απ ότι φαίνεται θα ενταθεί. mitsos 175.

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2012 στις 3:46 μ.μ.

red1917. απο την στιγμη που κανενας καμια αρχη δεν ελενχει αυτες τησ εταιριες τα στοιχεια ειναι για τα σκουπιδια ,και προσπαθουν να διαμορφωσουν κλιμα οπως το να σπρωξουν το αλλο πασοκ ..δηλαδη την δημοκρατικη?/ αριστερα! . τωρα οτι ο συνασπισμος και η ανταρσυα πηραν τοσους ψηφους,δηλαδη οπορτουνιστες και ψευτοεπανστατες δεν το βλεπω σαν κατι θετικο,το αντιθετο θα ελεγα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger