Home » , » "Ελληνοφρένεια" για εκλογή Βενιζέλου (Βίντεο)

"Ελληνοφρένεια" για εκλογή Βενιζέλου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 | 2:49 μ.μ.

Δεν μπήκαμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα διαδραματιστήκαν στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ με την εκλογή του νέου αρχηγού του. Που να βρεις άκρια κατά πόσο έχουν βάση τα όσα κατάγγειλε ο «πικραμένος» Τζουμάκας, πώς να διαπιστώσεις ότι οι πανηγυρισμοί του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ για την «μαζική προσέλευση» των φίλων και ψηφοφόρων του ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όπως και να είναι όμως είναι προβληματικό ότι δεκάδες χιλιάδες κόσμου εξακολουθούν να πλαισιώνουν ένα κόμμα και μάλιστα ενεργά, που βύθισε σε δυστυχία και μιζέρια τον ελληνικό λαό.

 Αντί, λοιπόν, για οποιοδήποτε δικό μας σχολιασμό παραθέτουμε ένα σχετικό βιντεάκι από την σημερινή εκπομπή της «Ελληνοφρένειας».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ο ΑΝΤΙ-ΕΥΡΩΠΑιΣΤΗΣ
19 Μαρτίου 2012 στις 4:29 μ.μ.

Δεν πρέπει να χάψουμε το παραμύθι των 240.000 ψηφοφόρων που δήθεν προσήλθαν στις κάλπες για την κάλπικη εκλογή του Μπενίτο.Το νούμερο αυτό είναι ένας απλός ισχυρισμός της τωρινής ηγεσίας και από πουθενά αλλού δεν αποδεικνύεται.Από τον Τζουμάκα καταγγέλθηκε σχέδιο εκτεταμένης νοθείας και η όλη
διαδικασία ήταν μάλλον φαιδρή. Ψηφοφορίες χωρίς παραβάν,χωρίς υπογραφή των ψηφοφόρων πράγμα που του επέτρεπε να προσθέσουν όσα όνόματα ήθελαν για να "φουσκώσουν" το τελικό αριθμό συμμετοχής. Διαδικασίες που θυμίζουν τον Κιμ Ιλ Σουγκ.
Τα πλάνα που μετέδιδαν το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ ,αλλιώς αποκαλούμενο και Mega Channel , και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ι.Χασαπόπουλος,ήταν αρκετά κοντινά και καμιά κοσμοσυρροή δεν φαίνονταν.
Ηταν ένα σκηνικό προαπαγανδιστικής απάτης για να
μην φανεί η πραγματική κατασταση γύμνιας και απαξίωσης.
Ακόμη κι αν το νούμερο συμμετοχής θεωρηθεί αληθινό , που δεν είναι,αυτό δεν αποδεικνύει τίποτε άλλο από τη βαθύτατη απαξίωση του ΠΑΣΟΚ από την κοινωνία καθώς τα 2/3 των 770.000 μελών και φίλων του από την εκλογική διαδικασία του 2007 του γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη.
Οι πανηγυρισμοί επομένως του Βενιζέλου και της παρέας του είναι παρηγοριά στον άρρωστο , ώσπου να βγει η ψυχή του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger