Home » , » Γιουχάισαν πολιτικούς στο Μεσολόγγι (Βίντεο)

Γιουχάισαν πολιτικούς στο Μεσολόγγι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Απριλίου 2012 | 9:12 μ.μ.

Τελικά καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι ταιριάζουν γάντι στο αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας οι στίχοι που τραγουδούσε ο Πάνος Τζανετής: «Δεν έχει δρόμο να διαβώ , σοκάκι να περάσω».

Τούτη την φορά, όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε η «λατρεία» που τρέφει για τους πολιτικάντηδες ο κόσμος εκδηλώθηκε στην πόλη του Μεσολογγίου.
Με συνθήματα όπως «αλήτες», «προδότες» «πολιτικοί τυχοδιώκτες» κ.α. οι συγκεντρωμένοι απέτρεψαν του παριστάμενους πολιτικούς να ακολουθήσουν την πομπή που έγινε προς τιμή της επετείου της «εξόδου» της ιστορικής πόλης.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

9 Απριλίου 2012 στις 12:40 π.μ.

Μπράβο στον κόσμο. Η Αντίσταση είναι παντού και δυναμώνει. Γίδια βουλευτές, έρχεται Πάσχα. Ετοιμάζουμε τη σούβλα και τα κάρβουνα. mitsos175.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2012 στις 2:17 π.μ.

Ναι αλλά τους καραβαναδες τους χειροκρότησαν...είπαμε ταξικό και εθνικό σε ισορροπία.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2012 στις 4:50 μ.μ.

αντιστασιακους που να γουσταρουν τους καραβαναδες μονο στην ψωροκωσταινα θα βρεις.το ιδιο βιντεο με τα ιδια σχολια θα μπορουσαν να το βαλουν και οι χρυσαυγιτες .

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2012 στις 7:19 μ.μ.

Akrivws file 4:50!!! Hmarton!!

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2012 στις 7:21 μ.μ.

τα αλητες προδοτες πολιτικοι ειναι των ελληνοψυχων.....τα ριχνουν ολα εκει ανοιγοντας το δρομο για το στρατο ...(χειροκροτηματα)....αυτο που θελουν οσοι λενε αλητες-προδοτες-πολιτικοι ειναι εξουσια που θα υπηρετει καλυτερα τη χωρα δηλαδη το κρατος κ τα αφεντικα...κ δεν εχουν καμια ταξικη αναφορα....επισης στο μεσολογγι εχει κ αρκετους νεοναζι,εκει ηταν, αυτα φωναζαν...ταξικο κ εθνικο ειναι εξ ορισμου αντιθετα...

Πνουρος
10 Απριλίου 2012 στις 2:42 π.μ.

Τετοιου ειδους διαμαρτυριες, εννοω εκεινες που γινονται μεσω απολιτικων γενικολογιων περι προδοτων, πολιτικων τυχοδιωκτων κλπ που πολλακις ακολουθουνται απο τη χρηση κοινου υβρεολογιου οπαδικης αντιπαραθεσης, θα επρεπε απο καιρο να εχουν σημανει συναγερμο στους χωρους των αριστερων παρατηρητων. Ποσο μαλλον οταν, παραλληλα, χειροκροτουνται οι εκπροσωποι του στρατου, δηλαδη του πιο αρτηριοσκληρωτικου, συντηρητικου και κατα παραδοση βιαιως επεμβατικου στα πολιτικα πραγματα (μαζι με την αστυνομια) γραφειοκρατικου στρωματος της ελληνικης κρατικης διοικησης. Απαιτειται περισσοτερη φρονηση για να μην κανω λογο για εμβαθυνση του ταξικου κριτηριου στην παρουσιαση και στην κριτικη των θεματων σας.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2012 στις 2:18 μ.μ.

Ακριβώς φίλε 2:42...χάθηκε η μπάλα στο θολό αντιμνημονιακό μέτωπο.Λίγο Μάρξ και Λένιν να ξαναδιαβαστεί από τους συντρόφους όλης της Αριστεράς πλήν ΔΗΜΑΡ και Οικολόγων!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger