Home » , » «Αυτό δεν ήταν αυτοκτονία, ήταν κρατική δολοφονία» - Ηχητικό από την πολιτική κηδεία του Δ. Χριστούλα

«Αυτό δεν ήταν αυτοκτονία, ήταν κρατική δολοφονία» - Ηχητικό από την πολιτική κηδεία του Δ. Χριστούλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Απριλίου 2012 | 6:51 μ.μ.

Όπως ταίριαζε σε έναν πρωτοπόρο αγωνιστή της δημοκρατίας και της κοινωνικής απελευθέρωσης ήταν η σημερινή πολιτική κηδεία του Δημήτρη Χριστούλα.

Χιλιάδες αγωνιστές και σύντροφοι του από τον κόσμο των κινημάτων παρευρέθηκαν στον τελευταίο αποχαιρετισμό του. Με συνθήματα όπως «Αυτό δεν ήταν αυτοκτονία, ήταν κρατική δολοφονία», «Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει», «ένας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα», «σ’ αυτό τον κόσμο, σ’ αυτή την κοινωνία η επανάσταση δεν είναι ουτοπία» κ.α τίμησαν με την παρουσία τους το τελευταίο ταξίδι του δολοφονημένου από το αστικό κράτος αγωνιστή, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα σταθούν στα μετερίζια του αγώνα για να υλοποιήσουν τα οράματα και τις επιθυμίες του, που μας άφησε παρακαταθήκη.

Στο ηχητικό που παραθέτουμε, παρακολουθούμε τους τελευταίους χαιρετισμούς, στον νεκρό, από την Σοφία Σακοράφα, την κόρη του δολοφονηθέντος Εμμυ, καθώς και τον μελωδικό αποχαιρετισμό που έκανε στο θύμα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας ο φίλος της οικογένειας του δολοφονηθέντος, τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2012 στις 7:46 μ.μ.

Τον ΜΑΡΤΥΡΑ αυτόν,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ κάποιοι να τον πιάνουνε στο στόμα τους για να βολέψουν τα εσωκομματικά τους.Ο Καζάκης,πχ,που τον έχουνε πάρει ΦΑΛΑΓΓΙ στο Συνέδριο οι σοβαροί άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί και που τσιρίζει 'σκασμός' σε όσους διαφωνούν με το πραξικόπημα που στήνει,ας τον ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΝΕΚΡΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ.
ΣΚΑΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ.ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΓΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.
ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΛΗΣ,ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΖΑΦΤΙ.
ΚΑΖΑΚΗ,ΜΑΓΑΖΙ ΤΕΛΟΣ!
ΤΑ ΣΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ...ΚΑΙ ΑΝ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger