Home » , » Πρόταση Αλέξη, απάντηση Αλέκας (Βίντεο)

Πρόταση Αλέξη, απάντηση Αλέκας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 | 8:42 μ.μ.

 Είχαμε παραθέσει χτες σε βίντεο τα βασικά σημεία απ’ την διακαναλική συνέντευξη που είχε δώσει ο Αλέξης Τσίπρας. Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και τα λεγόμενα του προέδρου του Σύριζα στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο τηλεοπτικό σταθμό Star.

«Συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για την συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής του Μνημονίου ή κυβέρνηση της αριστεράς για να ανατραπεί το μνημόνιο», θα είναι σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα το βασικό διακύβευμα των εκλογών. Το πώς απάντησε στην πρόταση του Τσίπρα η Αλέκα Παπαρήγα το παρακολουθούμε στο ίδιο βίντεο που παραθέτουμε.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Μαΐου 2012 στις 3:32 μ.μ.

Καλά η ξεροκεφαλιά του ΚΚΕ είναι απαράδεκτη μέσα σε αυτές τις συνθήκες εξαθλίωσης, ελπίζω να είναι απλώς προεκλογική τοποθέτηση. Η ίδια η Παπαρήγα έλεγε ότι είναι ψευτοδίλημμα η έξοδός μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Σύριζα αντιπαθεί την ΕΕ. Αναρωτιέμαι αν μεγαλύτερο λάθος είναι το λάθος με την Ικαρία του Σύριζα ή ο Άρης Βελουχιώτης από το ΚΚΕ. Γενικώς πάντα το ΚΚΕ πασχίζει τόσο πολύ να αποδείξει την ιδεολογική του καθαρότητα που συχνά καταντά γραφικό: η προσχώρηση στο άρθρο 99 με την τυποεκδοτική είναι προετοιμασία για την επανάσταση και οι απολυμένοι του 902 προβοκάτορες σύμφωνα με το ΚΚΕ. Οπως κι αν έχει εύχομαι να βοηθήσουν το λαό μετεκλογικά και να δώσουν έστω ψήφο ανοχής στην υπόλοιπη αριστερά γιατί αφενός χορτάσαμε από ιδεολογική καθαρότητα αλλά μας λείπει το ψωμί, το ελπίζω γιατί το ΚΚΕ και τα καλύτερα στελέχη από όλους έχει και πολύ ριζοσπαστικές θέσεις τις οποίες μπορεί να προωθήσει με τη συμμετοχή του και να ηγηθεί μια αριστερής παράταξης. Συμφωνώ με την έξοδο από την Ευρωπαική Ένωση αλλά χρειάζεται να μπει νερό στο κρασί αυτό τον καιρό για να πέσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αυτό το νοθευμένο bonus των +50 εδρών και οι οποίοι στοχεύουν σε ένα άνευ προηγουμένου ξεπούλημα της χώρας αυτής και σε κινεζοποίηση των εργαζομένων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger