Home » , » Το σόου με τον Ακη (Βίντεο)

Το σόου με τον Ακη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 | 7:46 μ.μ.

Το είδαμε κι αυτό. Την γυναίκα του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη να ξεκινάει απεργία πείνας διαμαρτυρόμενη για την «άδικη προφυλάκισή της» όπως χαρακτηρίζει την προσωρινή κράτηση της.

Είναι φανερό το σχέδιο του συστήματος που εφαρμόζει το σόου με τις διώξεις του Τσοχατζόπουλου και τις οικογένειας του για δυο προφανείς λόγους. Ο πρώτος είναι για να ικανοποιηθεί το λεγόμενο «λαϊκό αίσθημα» που τόσο καιρό ζητούσε «να πάει έστω ένας πολιτικός στην φυλακή» και ο δεύτερος και πιο βασικός λόγος είναι ότι θέλει να παρουσιαστεί, το αστικό σύστημα, ότι έχει τους μηχανισμούς αυτοκάθαρσης του. «Παράπλευρες απώλειες» η γυναίκα και η κόρη του Τσοχατζόπουλου.

Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ –και παρ’ ολίγο αρχηγός του, για να μην ξεχνιόμαστε- απ’ την πλευρά του εξακολουθεί να απειλεί ότι θα «ανοίξει το στόμα του» και θα «κάψει πολλούς».
Εμείς ρισκάρουμε την εκτίμηση ότι παρακολουθούμε ένα προεκλογικό σόου. Ο Τσοχατζόπουλος και τα μέλη της οικογένειας του θα αποφυλακιστούν λίγο μετά τις εκλογές. Ο ίδιος δεν πρόκειται να μιλήσει και να κάψει άλλους απ’ το σινάφι του, όσο για το πότε θα γίνει η δίκη του και πως θα εξελιχθεί αυτή θα μεσολαβήσουν παζάρια, μεθοδεύσεις …. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Μαΐου 2012 στις 9:08 π.μ.

Ρε αφήστε τα τους πιάσανε, τους κάνανε, τους δείξανε. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ. Οι Τούρκοι αλωνίζουν το Αιγαίο, και τα υποβρύχια σκουριάζουν στα ναυπηγεία γιατί οι λέρες μπερδευτήκανε με τις μίζες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger