Home » , » Δηλώσεις και ομιλία στην Νίκαια της Α. Παπαρήγα (Βίντεο)

Δηλώσεις και ομιλία στην Νίκαια της Α. Παπαρήγα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 | 9:32 μ.μ.

Ψευδεπίγραφο χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα με σημερινές δηλώσεις της το αντιμνημονιακό μέτωπο λέγοντας πως αυτές οι δυνάμεις είναι 100% του συστήματος. Είπε ακόμα ότι οι εκλογές μπορεί να φέρουν θετικές εξελίξεις, προειδοποιώντας παράλληλα ότι μπορεί να έχουμε και ένα καινούργιο χαντάκωμα του λαού αν αυτός παραπλανηθεί από τις δήθεν αντιμνημονιακές δυνάμεις και το μέτωπο που έχουν συγκροτήσει. Η διαπραγμάτευση εντός της Ε.Ε σύμφωνα με τα λεγόμενα της γ.γ του ΚΚΕ είναι κενό χαρτί, επισημαίνοντας ότι μια τέτοια τακτική θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερο εκβιασμό του λαού.

Στο ίδιο βίντεο –από την τηλεόραση του 902- παρακολουθούμε αποσπάσματα από την σημερινή ομιλία της Α.Παπαρήγα στην Νίκαια στα οποία εξαπολύει επίθεση σε Σύριζα και ΔΗΜΑΡ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2012 στις 12:00 π.μ.

H "κομουνήστρια" Αλέκα στην πραγματικότιτα είναι τουρίστρια στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθε, δυστηχώς η σημερινή υγεσία του κκε είναι ανίκανη να πρωτήνει και να πράξει.Γιαυτό δεν θα πάρει και πάνω από το 10%, ελπίζω η βάση του κόμματος να ξυπνήσει και να στείλει την σημερινή υγεσία στις καλένδες των αχρήστων.

20 Απριλίου 2012 στις 9:53 π.μ.

Ως πολίτης αυτής της χώρας, θέλω να επισημάνω την ευθύνη που έχουν οι ηγεσίες εκείνες του χώρου της Αριστεράς που δεν υλοποίησαν την ενιαία κάθοδο των κομμάτων του χώρου στις εκλογές.
Δυστυχώς το πολιτικό αυτό λάθος τους είναι αντίστοιχο με εκείνο της αποχής του 1946!
Τότε η Δεξιά παράταξη επέτυχε να κυριαρχίσει στη πρώτη μετακατοχική βουλή και να θεσμοθετήσει τα ολέθρια για τον λαό μας Ψηφίσματα.
Τώρα χαρίζουν στους "Νενέκους" της Νέας Τάξης την μετά τις εκλογές συγκυβέρνηση για να συνεχιστεί η καταλήστευση του Ελληνικού Λαού και η μετατροπή των Ελλήνων σε δουλοπάροικους των εξουσιαστών του διεθνούς χρηματοπιστοτικού συστήματος.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2012 στις 10:05 π.μ.

Ωστε λοιπόν τουρίστρια η Παπαρήγα και ανίκανη η σημερινή ηγεσία. Καλή η κριτική στο ΚΚΕ αλλά πρότεινε και κάποια μορφή πάλης.Γιατί τα τελευταία χρόνια έχουνε φορέσει πολλοί την προβιά του επαναστάτη.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2012 στις 3:00 μ.μ.

Έχω αρχίσει κι εκνευρίζομαι απίστευτα με τις επιθέσεις της Παπαρήγα σε ΣΥΡΙΖΑ κι ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Όταν δεν τολμάς να τα βάλεις με τη Χρυσή Αυγή και τους φασίστες,δεν δικαιούσαι να ψέγεις την "άλλη" Αριστερά.Ηγεσία και βάση στον δικό τους κόσμο.Οι ναζίδες αλωνίζουν,αλλά ο εχθρός τους είναι ο οπορτουνισμός.Πολύ φοβάμαι ότι θα πληρώσουμε πολύ ακριβά την ανιστόρητη,προδοτική στάση του κκε.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2012 στις 3:36 μ.μ.

Ευτυχώς 20 Απριλίου 2012 12:00 π.μ. που εσύ είσαι μέσα "στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθε".

Π.χ. Εργάτες γης στην Αμαλιάδα, Ναυτεργάτες στα λιμάνια, Απεργοί στην Χαλυβουργεία, Αλλιεργάτες στην Μηχανιώνα και άλλα πολλά.

Μόνο το ΚΚΕ και κάποιες ομάδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς βάζουν θέμα διαγραφής του χρέους εξόδου από Ευρώ - ΕΕ και εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό-λαϊκό έλεγχο.Σε αυτά "πονάνε" οι αστοί.

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2012 στις 4:33 μ.μ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ "ΛΟΓΙΚΗΣ" ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚ! ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

http://olympia.gr/2011/11/18/alexis-tsipras-3/

και σε περιοδικο που ασχολείται με την άμυνα..

[..Τελικά η Αριστερά στην Ελλάδα έχει βγάλει τον ηγέτη που αναζητούσε από το 1974 στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα;..]
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=33610&Itemid=139


ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ; ΑΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ..

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2012 στις 5:59 μ.μ.

"Ανιστόρητη, προδοτική στάση του κκε"...
Το ΚΚΕ φταίει για το χιονιά, το ΚΚΕ φταίει για την άνοιξη, το ΚΚΕ φταίει για τη τρύπα του όζοντος, το ΚΚΕ φταίει για το Μάαστριχτ, το ΚΚΕ φταίει για τις κωλοτούμπες, το ΚΚΕ φταίει για τα μνημόνια, το ΚΚΕ φταίει για το τσουνάμι, το ΚΚΕ φταίει για το Ιράκ, το Ιράν, τη Συρία, την Αμερική, το Λυβύη....το ΚΚΕ φταίει για το καπιταλισμό και για αυτούς που αρνούνται πως υπάρχει και για αυτούς που θέλουν να τον καλωπίσουν...Τέλος, το ΚΚΕ φταίει που υπάρχει!!!(τι άλλο θα ακούσουμε;)

Ανώνυμος
20 Απριλίου 2012 στις 6:03 μ.μ.

Οχι φίλε μου γιατί να εκνευρίζεσαι. Όταν λέγονται αλήθειες πονάνε.Στο δια ταύτα:
ΣΥΡΙΖΑ= Μέσα στην ΕΕ μέσα στην Ευρωζώνη αλλά αντιμνημονιακός. Μέσα στη λυκοφωλιά για να σωθούμε
απο το μνημόνιο. Πολύ ωραίο το γλυκό.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ= Το 90% των στελεχών του προέρχονται απο το ΚΚΕ. Κανείς δεν κατηγόρισε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις θέσεις της. Το ΚΚΕ έχει δικαίωμα να είναι καχύποπτο.Μην ξεχνάτε ότι με όλους αυτούς τους τους συντρόφους είναι σίγουρο ότι θα ξαναβρεθούμε στους αγώνες πολύ σύντομα.Παρ'όλο που πολύ απ'αυτούς λάκησαν τότε που το καράβι θαλασσοδέρνονταν.

Λούθερ
20 Απριλίου 2012 στις 8:10 μ.μ.

Φίλε 20 Απριλίου 2012 6:03 μ.μ.
Ποιοί λάκισαν και πότε?Αυτοί που ήταν κατά της συγκυβέρνησης με την ΝΔ που προωθούσε ο Φλωράκης με τα πουλέν του(Δαμανάκη-Ανδρουλάκης)?Αυτοί που ξαφνικά είδαν τον Χαρίλαο να ανακοινώνει απ την τηλεόραση και χωρίς την συγκατάβαση του Π.Γ. την συνεργασία με την ΝΔ?Νομίζω τότε δεν λάκισε κανένας.Απλώς διαγράφηκαν...
Όσο για τους βερμπαλισμούς περί ανατροπής,εξόδου κι άλλα τέτοια ωραία,ένα έχω να σου πω.Οι μπολσεβίκοι κέρδισαν την εξουσία γιατί είχαν εναλλακτικό σχέδιο (τα σοβιέτ)και γιατί το πάλεψαν μέσα σε ένα κόμμα που περιλάμβανε ΚΑΙ τους Μενσεβίκους,ενώ δεν αρνήθηκαν συνεργασία με κανέναν στ αριστερά τους (Αναρχικοί) ή με το ένοπλο του κινήματος(Εσσέροι).Τώρα αν νομίζεις πως η Λαική (η ποιά?)εξουσία είναι σχέδιο και δη Μαρξιστικής έμπνευσης τι να πω.Νομίζω ότι το μόνο που νοιάζει το κκε στην παρούσα φάση είναι να μην το περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και γι αυτό εντείνει την επίθεση του προς αυτόν.Χωρίς να ενδιαφέρεται για τα ωφέλη που έχουν οι ναζίδες από τέτοιου είδους επιθέσεις...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger