Home » , » Τράγκας για Σύριζα, δημοσκοπήσεις και κομματικές συγκεντρώσεις (Βίντεο)

Τράγκας για Σύριζα, δημοσκοπήσεις και κομματικές συγκεντρώσεις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 | 11:02 μ.μ.

Τα ύστερα του κόσμου, που θα έγραφε και ο Ν. Καζαντζάκης. Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι ο Γ. Τράγκας, ένας δεξιός δημοσιοκάφρος –και μεγάλη λουμπίνα- θα είχε μετατραπεί στον πιο λάβρο αντιμνημονιακό δημοσιολόγο και τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του Σύριζα και του Α. Τσίπρα.
Και τα «χώνει» χοντρά όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ και στην Ν.Δ. για την στάση τους απέναντι στον Σύριζα αλλά και στο ΚΚΕ.

Μάλλον δίκιο έχει ο Τράγκας στην εκτίμηση του για τις μυστικές δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τόσα χρόνια ορισμένοι κύκλοι είχαν συνηθίσει να θεωρούν τον κόσμο ελέγξιμο και χειραγωγήσαμο. Αυτή την κατεύθυνση ενδεχομένως να εξυπηρετούν και οι δημοσκοπήσεις. Τώρα πόσο αποτελεσματικές εξακολουθούν να είναι αυτές οι μεθοδεύσεις είναι κάτι που θα το δούμε σύντομα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 11:49 μ.μ.

Τον λαϊκισμό και το εμπόριο ελπίδας τα έχουν ανάγκη οι λαοί που χτυπιούνται. Τα έχει ανάγκη ο μικροαστός που θέλει αλλαγή εδώ και τώρα. Σοσιαλισμό στις 8 του μάη! Ο κουρής και η αυριανή του 80 είναι εδώ. Ο Ανδρέας είναι εδώ. Στο 2012 με άλλα ονόματα και φορεσιά αλλά με το ίδιο περιεχόμενο και τακτική. Εμπόριο και καπηλεία πατριωτισμού και τίμιων λαϊκών πόθων. Δυστυχώς όμως ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα... και το θύμα της φάρσας δεν θα είναι ο φαρσέρ. Γιατί ο φαρσέρ ξέρει από κωλοτούμπες. Και βλέπουμε απίθανα ζογκλερικά τελευταία από συν/συρ. Η ιστορία όμως δεν γράφεται στο στίβο της επικοινωνίας αλλά στην παλαίστρα της ταξικής πάλης και των κοινωνικών συμμαχιών κόντρα στην ΕΕ και στα μονοπώλια ντόπια και ξένα. Σ΄αυτή την παλαίστρα οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, η φτωχή αγροτιά, η νεολαία γνωρίζουν ότι η ανατροπή για τη λαϊκή εξουσία χτίζεται και δυναμώνει καθημερινά... ΠΑΜΕ δυνατά!!!!

Αλ.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 12:09 π.μ.

mpravo allagi o tragkas

4 Μαΐου 2012 στις 12:58 π.μ.

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 3:13 π.μ.

ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ κ. ΤΡΑΓΚΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

perdikas
4 Μαΐου 2012 στις 3:49 π.μ.

θα ξυπνήσετε απότομα.....

δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται.....

Μπράβο στο vathi !

4 Μαΐου 2012 στις 8:42 π.μ.

Αν ο Τράγκας επαινούσε το ΚΚΕ τότε το κόμμα έπρεπε να ψάξει να βρεί το λάθος του.

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 10:37 π.μ.

ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ.

4 Μαΐου 2012 στις 10:43 π.μ.

Εκπληκτικό βίντεο.
Οι κραυγές του κ Τράγκα φωτίζουν τον ρόλο του "Έλληνα Γκονζάλες" - αν και προσωπικά προτιμώ τον χαρακτηρισμό "νέος Ανδρέας"- καλύτερα από ότι θα το έκανε και η πιο μακροσκελής και εμπεριστατωμένη - Μαρξιστική ή μη- σοβαρή ανάλυση.
Όσο για τις μεθοδεύσεις, τον έλεγχο και τη χειραγώγηση, δεν πρέπει να μας διαφευγει ότι δεν γίνονται μόνο μέσω δημοσκοπήσεων... Είναι πολλά τα "εργαλεία" που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθει αυτός ο σκοπός: η προβολή , η επίθεση (που μπορεί να είναι πιο αποδοτική για αυτόν που τη δεχεται ακόμα και από την προβολή του), η δημιουργία αντιθετικού δίπολου κλπ...
Στοιχειώδη πράγματα που τα ξέρουν όλοι οι μαρκετινίστες...

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 10:54 π.μ.

ΠΑΤΡΑ,

ΥΠΟΠΤΕΤΟΜΑΙ ΘΑΥΜΑ !!!

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Κ.Κ.Ε.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 12:35 μ.μ.

συριζα ειναι η μονη μας ελπιδα-μπραβο στον Τραγκα για την υπερβαση και την συνεπεια του...Ενοτητα ολων εναντιον του κοινου εχθρου του νεοφιλελευθερισμου...

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 5:03 μ.μ.

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΤΛ. ΥΓ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΧΟΣ "ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟ ΝΤΡΟΠΗ..."

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 10:19 μ.μ.

Σημασία έχει πως έχουμε νοιώσει καλά την πολιτική των Βενιζελοσαμαράδων δύο χρόνια τώρα... Ήρθε η ώρα να πάνε από κει που ήρθαν. Αρκετά κάναμε τους μ.....κες σε σημείο που το πίστεψαν και εξακολουθούν να μας θεωρούν τέτοιους! ΣΥΡΙΖΑ και καλά κάνει ο Τράγκας. Την Κυριακή θα τρίβουν τα μάτια τους!!!

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2012 στις 6:41 μ.μ.

Το κυριαρχο που πρεπει να καταλαβουμε ειναι οτι υπαρχει κομματι της αρχουσας ταξης (που εκφραζει ο Τραγκας σημερα και αυριο ισως και αλλοι) που εχει συγκεκριμενο ρολο να παιξει ο ΣΥΡΙΖΑ την επομενη περιοδο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger