Παγκαλιές

Από mitsos175 , Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 | 12:02 μ.μ.


Ντόντο, «κούκλε» μου, έχεις χάσει επεισόδια. Νομίζεις ότι είσαι ακόμα υπουργός και μπορείς να πετάς κοτσάνες. Ψιτ, Θοδωρή, δεν είσαι ούτε βουλευτής πια. Τέρμα η ασυλία, τα μεγαλεία, το γλείψιμο από τους κόλακες στα κανάλια.

Σε ξενέρωσα ε; Τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή. Καλά μη μου κλαίς, πλημυρίσαμε.

Ρώτησα μια φίλη μου ψυχίατρο για σένα. Μου είπε ότι είσαι κλινική περίπτωση. Νομίζεις ότι είσαι ο παππούς σου ο δικτάτορας, που ασχολιόνταν με το μήκος της φούστας των γυναικών. Να το προσέξεις αυτό. Και μην τρως ληγμένα, πειράζουν. Στην περίπτωση σου, προτείνει άμεσο εγκλεισμό σε λουξ σουίτα με όλα τα κομφόρ (ηλεκτροσόκ κλπ), σε τρελάδικο της επιλογής σου.

Ειρωνεύεσαι τη Δούρου για το νερό που της έριξε ο κασιδιάρης. Και είπες, ότι όταν εσένα σου έριξαν γιαούρτι, δικαιολόγησε τους αγανακτισμένους.

Καλά έκανε Θόδωρε. Και θα σου εξηγήσω γιατί, αν κι αμφιβάλω αν θα το καταλάβεις. Για να καταλάβεις βλέπεις, χρειάζεται εγκέφαλος κι εσύ είναι ένα στομάχι ολόκληρος και τίποτα άλλο. Γι αυτό ότι βγάζεις είναι αποτέλεσμα πέψης. Είτε πέρδεσαι, είτε μιλάς, το ίδιο είναι.  

Εν πάση περιπτώσει άκου. Η Δούρου με σένα έχει τεράστια διαφορά. Ηρέμησε, δεν εννοώ στα κιλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ, δεν κυβέρνησαν, δεν διαχειριστήκαν λαϊκό (δημόσιο) χρήμα, δεν χρεοκόπησαν τη χώρα, δεν είπαν «μαζί τα φάγαμε». Δεν προκάλεσαν με την αλαζονεία τους, δεν έκλεψαν, δεν απολύσαν, δεν μείωσαν μισθούς και συντάξεις. Κοντολογίς δεν είναι σαν τα μούτρα σας. Τι έχουν τα μούτρα σας; Είναι γεμάτα λίγδες και υπολείμματα από αυτά που εσείς και μόνο εσείς καταβροχθίσατε.

Όχι, στο ξαναλέω δεν είναι υπονοούμενο για το βάρος σου. Αν ήσουν μόνο υπέρβαρος δε θα το έκανα θέμα. Αλλά είσαι υπερφίαλος. Κι αυτό είναι ελάττωμα.

Κι αυτό, περί αμφισβήτησης του Μπενύτο γιατί το είπες; Μήπως σου έφαγε τα σουβλάκια που είχες βάλει στο μάτι; Και ποιος να μπει ρε Πάγκαλε; Έτσι που το καταντήσατε το ΠΑΣΟΚ, άστο. Ξέρεις ποιος έδιωξε τους περισσότερους από το ΠΑΣΟΚ; Μάντεψε αφρατούλη μου. Εντάξει, θα σε βοηθήσω, Κοίτα στον καθρέπτη. Ποιόν βλέπεις; Μπράβο! Εσύ τους έδιωξες μανάρι μου. Με το «μαζί τα φάγαμε», το «κοπρίτες» με τις ύβρεις, τα θυμάσαι έτσι;

Κάνεις επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ πάλι. Λες ότι θα συμμαχούσες και με το διάβολο, για να μη βγει ο Αλέξης. Αγάπη μου, συμμάχησες ήδη κι εσύ κι ο Σαμαράς. Λέγεται Τρόικα. Αλλά πρέπει να ξέρεις κάτι για συμφωνίες με το διάολο. Δεν έχουν καλό τέλος, γιατί ο σατανάς βάζει «ψιλά γράμματα» στο συμβόλαιο. Και την πατάς πάντα.

Αμ το άλλο; Μίλησες για τα ελληνικά του Αλέξη. «Είναι πανβάρβαρα τα ελληνικά του» είπες. Αστειεύεσαι έτσι; Ρε Θοδώρα, σας παίρνει στο ΠΑΣΟΚ να λέτε τέτοια; Εσύ δεν είχες αρχηγό το Γιωργάκη; Τα Ελληνικά του παιδιού της Μαργαρίτας τα θυμάσαι; Τα ελληνικά του ήταν σαν την πολιτική σας. Τελείως λάθος και αλλοπρόσαλλα.  Έλεγε πχ τις κάλπες, κάλτσες. «Ραντεβού στις κάλτσες!» Για να νη σου πω για τα σαρδάμ του Σημίτη. Μη λες τέτοια ανέκδοτα αγόρι μου. Κοίτα ποιον είχες για αρχηγό. Άκου τι έλεγε, τα ελληνικά του.

Πάντως ο Αλέξης σε ευχαριστεί για τις δηλώσεις. Την προηγουμένη φορά, που είπες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πίσω από τα γιαουρτώματα εκτινάχτηκαν τα ποσοστά του. Συνέχισε έτσι, να πάρει και αυτοδυναμία ο Αλέξης. Τόσο συμπαθής είσαι.  

Α, και μη βρίζεις άλλο. Δεν είσαι πια βουλευτής, στο ξανάπα. Θα πέσουν αγωγές βροχή. Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος με παρέμβασή του στον Real FM, είπε: "Δε με ενοχλεί που το μεγαλύτερο νούμερο στην Ελλάδα (εσένα λέει Πάγκαλε) με είπε νούμερο. Θα του κάνω μήνυση."  

Άντε ρε, καλά ξεμπερδέματα με τις αγωγές, μέχρι να γίνει το δικαστήριο για το ξεπούλημα της χώρας. Εκεί Θόδωρε, βλέπω κρεμάλες να στήνει ο λαός. Σε ορισμένους μάλιστα που δεν τους αντέχει το σχοινί, θα βάλουν συρματόσχοινο. Φύγε τώρα που προλαβαίνεις. Γιατί μετά θα είναι αργά.

Φιδάκια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 1:48 μ.μ.

Βρε παιδια έλεος!! Τι αναρτήσεις είναι αυτές. Το ύφος τέτοιων κειμένων και ο λαικισμός δεν μας ταιρίαζουν. Μας είχατε συνηθίσει σε μια ποιότητα. Σοβαρευτείτε.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2012 στις 6:34 μ.μ.

Συμφωνώ με τον Ανώνυμο 1:48
Επίσης θα περίμενα μια εκτίμηση του γιατί επιλέγει αυτό τον δρόμο ο χοντρός .
Τον θεωρώ πολύ έξυπνο για να κάνει απλά γκάφες ή βγάζει το κόμπλεξ του επειδή έμεινε στα αζήτητα .Επίσης , θεωρητικά το σύστημα δεν τον έχει ανάγκη ή μήπως όχι και γι'αυτό παρά τη σφαλιάρα που έφαγε ακόμα τον παίζουν τόσο ?
Σε όλα τα χρόνια του κραταιού ΠΑΣΟΚ έπαιζε πολύ συγκεκριμένο ρόλο και αναλάμβανε την βρωμοδουλειά για λογαριασμό των αφεντικών του (βλ.Οτσαλάν ).
Μήπως ακόμα έχει πολύτιμες υπηρεσίες να προσφέρει στο σύστημα ?
Και ποιες άραγε είναι αυτές ?

28 Ιουνίου 2012 στις 10:28 μ.μ.

Υπέκυψα στον πειρασμό να τα ψάλλω χοντρά σε αυτόν που προκαλεί συνεχώς, αντί να σωπαίνει και να απολογείται. Έχετε δίκιο όμως και θα είμαι πιο προσεκτικός στο μέλλον. Ευχαριστώ. Καλύτερα να μη σχολιάσω το επόμενο βίντεο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A0tw9YpQTTg
όπου ο Πάγκαλος λέει ότι το μαύρο χρήμα είναι νόμιμο, γιατί θα γίνω πολύ κακός. Θα πω μόνο ότι μιλάει ξανά σαν λαγός και τα λέει αυτά, για να προλάβει αποκαλύψεις.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2012 στις 12:24 π.μ.

Συμφωνώ με το ύφος του κειμένου, όπως και με τα περισσότερα του μήτσου. Απαιτείται και αυτή η ειρωνεία, έτσι να γελάει λιγάκι το χειλάκι μας.

Αλέξανδρος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger