Home » » Ολοι/ες στις 5,30 το απόγευμα στην συγκέντρωση συμπαράστασης στους Χαλυβουργούς

Ολοι/ες στις 5,30 το απόγευμα στην συγκέντρωση συμπαράστασης στους Χαλυβουργούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 | 5:17 μ.μ.

Είναι δεκάδες τα καλέσματα από σωματεία και συλλογικότητες για μαχητική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα το συνδικάτο των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας στη Γέφυρα του Ασπροπύργου επί της Εθνικής οδού.

Παραθέτουμε κάποια απ' αυτά:

 Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

"Τα ΜΜΕ των βιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών απ' το πρωί βρομίζουν τις συχνότητες των ερτζιανών με αθλιότητες, λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα για τον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών. Λένε ότι 100 εργαζόμενοι της Ελληνικής Χαλυβουργίας ζήτησαν με επιστολή τους στον Εισαγγελέα ν' ανοίξει η πόρτα του εργοστασίου. Λένε ψέματα. Αυτοί που ζήτησαν να επέμβουν τα ΜΑΤ είναι τα διευθυντικά στελέχη του ΜΑΝΕΣΗ, όλο το χαφιεδολόϊ του και μια ομάδα εργαζομένων που μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η μεγάλη πλειοψηφία των εργατών και αυτοί που δήθεν έχουν υπογράψει, συνεχίζουν τη μάχη ανυποχώρητα, αποφασιστικά για να επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν. Παλεύουν κόντρα στα σχέδια του ΜΑΝΕΣΗ που έχει στο πλευρό του τη στήριξη με όλους τους τρόπους της τρικομματικής κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής. Με την αλληλεγγύη των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων αυτός ο αγώνας θα δικαιωθεί. Η νίκη των Χαλυβουργών είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης".
___________

Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

"Απαιτούμε από τη Συγκυβέρνηση να αποσυρθούν τα ΜΑΤ, να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες και να προωθηθούν λύσεις Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των αγωνιστών απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας, οι οποίοι απεργούν επί εννέα μήνες διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις που μεθοδεύει η διοίκηση της εταιρείας. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση των εργαζομένων στο Δημόσιο, απαιτεί από τη Συγκυβέρνηση να αποσυρθούν τα ΜΑΤ, να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες και να προωθηθούν λύσεις στα προβλήματα των απεργών, που είναι προβλήματα όλης της εργατικής τάξης στη χώρα μας".
____________

Όλοι με τους Χαλυβουργούς!


Η αντεργατική, αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική ενέργεια της τρικομματικής συγκυβέρνησης, να στείλει τα ΜΑΤ στη Χαλυβουργία, αποτελεί πρόκληση απέναντι συνολικά στην εργατική τάξη και τους εργαζόμενους.

Οι Μνημονιοφύλακες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πίστεψαν ότι μετά από 265 μέρες απεργίας θα μπορούσαν να κάμψουν την αντίσταση των απεργών Χαλυβουργών και να οδηγήσουν σε μια εκδικητική και φρονηματική νίκη της εργοδοσίας. Θέλουν να κάμψουν το φρόνημα των απεργών, το φρόνημα των εργαζομένων που αγωνίζονται, το φρόνημα όλου του Ελληνικού λαού που αντιστέκεται στο Μαύρο Μνημονιακό Μέτωπο.

Όμως και αυτή τη φορά κάνουν λάθος. Το κλίμα ολόθερμης συμπαράστασης στους απεργούς Χαλυβουργούς καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα. Η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι, ολόκληρος ο ελληνικός λαός παίρνει θέση στο πλάι των Χαλυβουργών, όπως έχει κάνει εδώ και 9 μήνες τώρα.

Η καρδιά και το μυαλό όλων μας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο. Είναι ο δικός μας αγώνας. Χθες ήταν η Μαδρίτη και οι Ανθρακωρύχοι της Ισπανίας. Σήμερα εμείς.

Όλοι ενωμένοι. Όλοι στην πύλη της Χαλυβουργίας.

Από σήμερα στις 5:30 το απόγευμα

–συγκέντρωση στον Κόμβο Ασπρόπυργου και πορεία στη Χαλυβουργία–

και μέχρι τη νίκη.

20 Ιουλίου 2012

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ
____________

Δελτίο Τύπου για την επιδρομή των ΜΑΤ στο εργοστάσιο της ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την επιδρομή των ΜΑΤ στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, την εκδίωξη της περιφρούρησης και την κατάληψη του χώρου από τις δυνάμεις καταστολής. Ενώ η κυβέρνηση, υποτίθεται συζητούσε για την «άρση του αδιεξόδου», τελικά προετοίμαζε την έφοδο των ΜΑΤ και το κτύπημα της ηρωικής απεργίας σύμβολο του εργατικού αγώνα. Απέδειξε η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ στο πλευρό τίνος βρίσκεται: στο πλευρό του Μάνεση, στο πλευρό των εργοδοτών, στο πλευρό του κεφαλαίου, που θέλει να ξεζουμίσει τους εργαζόμενους.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέκεται στο πλευρό των απεργών χαλυβουργών, απαιτεί την άμεση απομάκρυνση των αστυνομικών δυνάμεων και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων. Το ταξικό εργατικό κίνημα πρέπει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίξει τους μαχόμενους χαλυβουργούς. 

Και σήμερα μαζικά, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι νέοι, θα συγκεντρωθούν στις "Πύλες της φωτιάς", για να αντιμετωπίσουν την κυβερνητική και εργοδοτική καταστολή. Και στη συνέχεια να ξεδιπλωθούν πρωτοβουλίες αλληλεγγύης στον ηρωικό αγώνα των χαλυβουργών.


Όλοι στη συγκέντρωση που καλεί η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου κι Ιδιωτικού Τομέα Θεσ/νίκης, σήμερα Παρασκευή 20/7 στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 19:00

ΑΝΡΑΡΣΥΑ
_________________

Μ-Λ ΚΚΕ

Κάτω τα χέρια από την απεργία των χαλυβουργών

Η τρικομματική συγκυβέρνηση συνεχίζοντας το έργο της κυβέρνησης Παπανδρέου και της κυβέρνησης Παπαδήμου έστειλε τα ΜΑΤ, μέσα στη νύκτα σαν τους κλέφτες, να χτυπήσουν την απεργιακή φρουρά των χαλυβουργών και να ανοίξουν την πύλη του εργοστασίου για να μπουν μερικές δεκάδες απεργοσπάστες.
Ο αγώνας των χαλυβουργών ήταν και είναι αγώνας της εργατικής τάξης και ως τέτοιος πρέπει να στηριχθεί και τώρα. Αφορά κάθε εργαζόμενο, κάθε άνεργο που θα συναντήσει την ίδια καταστολή όταν σηκώσει το κεφάλι ενάντια στη βαρβαρότητα.
Καλούμε τους εργαζόμενους να βρεθούμε στη χαλυβουργία - ΟΛΟΙ στην πύλη του εργοστασίου - Να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες - Εξω τα ΜΑΤ από τη Χαλυβουργία
Συγκέντρωση σήμερα στις 5.30 μ.μ. στην γέφυρα Ασπροπύργου και πορεία προς την πύλη της Χαλυβουργίας
_____________

Κάτω τα χέρια από την απεργία στη Χαλυβουργία!
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/7 ΣΤΙΣ 5:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ
ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Τα ξημερώματα δυνάμεις των ΜΑΤ με εισαγγελική απόφαση επιτέθηκαν στους απεργούς της Χαλυβουργίας, προχώρησαν σε συλλήψεις και έμπασαν στο εργοστάσιο δεκάδες απεργοσπάστες. Η τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και των «αριστερών» πρόθυμων μαϊντανών της ΔΗΜΑΡ προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να καταφέρει αυτό που δεν κατάφεραν οι στημένοι από την εργοδοσία του Μάνεση απεργοσπαστικοί μηχανισμοί, αυτό που δεν κατάφερε η οικονομική πίεση που δημιούργησε στους ηρωικούς απεργούς η πολύμηνη απεργία τους: Να καταφέρει να σπάσει την απεργία.

Η κυβέρνηση του κεφάλαιου και του ιμπεριαλισμού θέλει να δώσει το πρώτο έμπρακτο μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους για το τι εννοούσε με την «επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου»: Το τσάκισμα κάθε αγώνα, την ωμή βία στους «εχθρούς εργάτες», στον «εχθρό λαό». Και την κυνική και απροσχημάτιστη χρησιμοποίηση όλων των κρατικών μηχανισμών στην υπηρεσία του κεφαλαίου και της αντιλαϊκής επίθεσης.

Από την άποψη αυτή η καταστολή της απεργίας στη Χαλυβουργία δεν αφορά μόνο τους Χαλυβουργούς. Αφορά κάθε εργαζόμενο, κάθε εργάτη, κάθε άνεργο που θα συναντήσει την ίδια καταστολή όταν σηκώσει το κεφάλι και τη γροθιά του ενάντια στη βαρβαρότητα.

·         Συμπαράσταση στους απεργούς της Χαλυβουργίας – ΟΛΟΙ στην πύλη του εργοστασίου!

·         Εξω τα ΜΑΤ από τη Χαλυβουργία – κάτω τα χέρια από την απεργία!

·         Να απελευθερωθούν άμεσα οι συλληφθέντες!

·         Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, του απεργού του άνεργου και του μετανάστη!

·         ΝΙΚΗ στην απεργία των Χαλυβουργών!

·         Ενότητα και κοινή δράση των εργαζομένων για την υπεράσπιση της ζωής μας – κόντρα στην αντιλαϊκή επίθεση ΔΝΤ – ΕΕ και της τρικομματικής συμμαχίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!



20 Ιούλη 2012
ΚΚΕ μ_λ
__________

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε.

Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ!

     ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5:30 ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ
    ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΕ - ΔΝΤ
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
__________________

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

"Καταγγέλλουμε την τρικομματική κυβέρνηση (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ.) για την ωμή απρόκλητη στρατιωτικού τύπου επέμβαση των δυνάμεων του ΜΑΤ σε βάρος των απεργών χαλυβουργών. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον ηρωικό αυτό αγώνα. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους νέους σε μαζική και μαχητική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα στις 5.30 το απόγευμα το συνδικάτο των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Κόμβο του Ασπροπύργου Εθνικής οδού, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ 20/7/2012".

____________

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:

"Όλοι/ες στη συγκέντρωση Αλληλεγγύης Παρασκευή 20/07, στις 5.30 στον κόμβο του Ασπροπύργου

Ο απεργιακός αγώνας της Χαλυβουργίας 9 μήνες τώρα, είναι αγώνας για την αξιοπρέπεια όλων των εργαζομένων. Η αδηφαγία του κεφαλαίου που θέλει να τα πάρει όλα βρίσκει τον εκπρόσωπό της στον ιδιοκτήτη της Χαλυβουργίας κ. Μάνεση που διεκδικεί να απολύσει όσους εργαζόμενους θέλει (σε μια κερδοφόρα επιχείρηση) και οι υπόλοιποι να γυρίσουν στη δουλειά με σκυμμένο το κεφάλι, ελάχιστες αμοιβές και καθόλου δικαιώματα.

Στον «αγώνα» αυτόν ο κ. Μάνεσης βρίσκει συμμάχους και βοηθούς την μνημονιακή τρικομματική κυβέρνηση και την αστυνομία που σήμερα τα ξημερώματα εισέβαλλε στην Χαλυβουργία με μαφιόζικο τρόπο,  τραυματίζοντας και συλλαμβάνοντας απεργούς εργάτες. Δεν πρέπει να τους περάσει.

Ο αγώνας των εργατών της Χαλυβουργίας είναι αγώνας όλων μας

Όλοι/ες στην συγκέντρωση Αλληλεγγύης  Παρασκευή 20/07, στις 5.30 στον κόμβο του Ασπροπύργου".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2012 στις 6:33 μ.μ.

Βρε ακαματη Κυρ. Μητσοτακη πως και δεν βγηκες ακομα να καυτηριασεις και να εξαπολυσεις μυδρους
για τη δηλωση συμπαραστασης της ΑΔΕΔΥ στους αγωνιστες απεργους της χαλυβδουργικης? Με τετοιες δηλωσεις συμπαραστασης που εκανε η ηγεσια της ΑΔΕΔΥ μαζι και ο Κιουτσουκης "εχεις το δικαιωμα να
τους επιβαλεις ακομα και την εσχατη των ποινων"

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2012 στις 8:11 μ.μ.

Να ρωτησω κατι οι "αλληλέγγυοι" του συριζα που ηταν σημερα?

Ταμπαχανιώτης
20 Ιουλίου 2012 στις 11:52 μ.μ.

Τέτοια κάνετε να αγνοείται στο ρεπορτάζ τον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του που ήταν από το πρωί στην πύλη και μετά διαμαρτύρεστε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σας ξυρίζει στις εκλογές!

Ταμπαχανιώτης
21 Ιουλίου 2012 στις 12:12 π.μ.

Αντιπροσωπεία Βουλευτώντου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενη από τους: Παναγιώτη Λαφαζανη Κοινοβουλευτικό ΕκπρόσωποΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτή Β' Πειραιά, ΔημήτρηΣτρατούλη, Βουλευτή Β' Αθήνας, υπεύθυνο της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας, Kωνσταντίνο Μπάρκα, Βουλευτή Πρεβέζης, Αλέξη Μητρόπουλο, Βουλευτή Αττικής και Απόστολο Αλεξόπουλο, Βουλευτή Β' Αθήνας αλλά και τον Μάρκο Μπασιούκα, εκπρόσωπο του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, βρίσκεται από το πρωί μαζί με τους απεργούς εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας στην πύλητου εργοστασίου. Ταυτόχρονα, η Βουλευτής Α' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου με παρέμβασή της στη ΓΑΔΑ και ο ΒουλευτήςΕπικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΔημήτρηςΤσουκαλάς προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων απεργών Χαλυβουργών.

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2012 στις 2:06 μ.μ.

αντε γαμω τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανιστηκαν ξαφνικα στη Χαλυβουργια. Ειμαι απλοσ εργαζομενοσ και εχω βρεθει στισ πυλεσ τησ Χαλυβουργιασ πανω απο 30 φορεσ. Μυριστηκαν ψηφαλακια τα μουνοπανα. Αλλα και παλι που ηταν το 27% που εκπροσωπουν? Εστω οι χιλιαδεσ ψηφοι που πηραν στην Αθηνα. ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΚΚΕΔΕΣ ηταν ο κοσμοσ

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2012 στις 8:59 μ.μ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ Ε.Κ ΒΟΛΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΤΟ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑΝ ΜΟΝΤΙ ΚΑΙ ΡΑΧΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΡΑΧΟΙ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.

Ταμπαχανιώτης
21 Ιουλίου 2012 στις 9:45 μ.μ.

@Προς Ανώνυμο: Τι κάνεις Γιάννη κουκιά σπέρνω....
Υγ. Οσο για το που είμαστε; Κάτω από τα πανό σας είμαστε!

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2012 στις 4:55 μ.μ.

Άντε ρε ταμπαχανιώτη που δεν ξέρεις πώς είναι η πρωινή περιφρούρηση στις πύλες των εργοστασίων. Απο το διαδύκτιο ξέρεις να βρισκεσαι αλλυλέγγυος.

Ταμπαχανιώτης
23 Ιουλίου 2012 στις 12:57 μ.μ.

Εκτός από την "δεξιά" απόκλιση που πολλές φορές συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει και η "αριστερή" απόκλιση από την δική σας πλευρά που πολλές φορές είναι χειρότερη και πιο επικίνδυνη! Υγ. Οι λέξεις "γαμώ" το ΣΥΡΙΖΑ "μουνόπανα" που θέλουν να πάρουν τα "ψηφαλάκια" δεν συνάδουν στην ενότητα του εργατικού και κοινωνικού κινήματος.

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2012 στις 7:42 μ.μ.

βαρεθηκα να ακουω για την ενοτητα του εργατικου και κοινωνικου κοινηματοσ απο τουσ Συριζαιουσ οταν οι εργατοπατερεσ τουσ τα εχουν ξεπουλησει ολα.Κοινωσ αντε και γαμηθειτε σε κανεναν κοινωνικο διαλογο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger