Home » , , » Ο στρατιωτικός αδελφός του Κασιδιάρη τράβηξε όπλο! Διώξτε τους φασίστες από το στρατό

Ο στρατιωτικός αδελφός του Κασιδιάρη τράβηξε όπλο! Διώξτε τους φασίστες από το στρατό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 9:36 μ.μ.


Πλέον, τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν γρονθοκοπούν, τσακίζουν, μαχαιρώνουν στα σκοτεινά, αλλά τραβάνε όπλο ενάντια σε όποιον τους «κοιτάξει κάπως» ακόμη και μέσα στα μαγαζιά! Δημοσίευμα αναφέρει ότι «πρωταγωνιστής σοβαρού επεισοδίου έγινε ο αδελφός του βουλευτή της  Χρυσής  Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι ανθυπολοχαγός των Ειδικών Δυνάμεων. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της Κυριακής ο ανθυπολοχαγός με την παρέα του βρισκόταν σε μαγαζί με γρήγορο φαγητό στην οδό Δελφών στη Θεσσαλονίκη. Ο ανθυπολοχαγός θεώρησε ότι άτομο από άλλη παρέα –πιθανόν αλβανικής καταγωγής-«τον κοίταξε περίεργα». Τον πλησίασε και του ζήτησε το λόγο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο ανθυπολοχαγός τράβηξε και όπλισε ένα σκοπευτικό πιστόλι που είχε μαζί του! Κλήθηκε η αστυνομία η οποία και προσήγαγε τον αδελφό Κασιδιάρη. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία».

Από τα παραπάνω προκύπτουν εύλογα ερωτήματα:
Πως μπορούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής να κυκλοφορούν οπλισμένα και να κάνουν χρήση των όπλων εναντίον πολιτών;
Ποιος θα μαζέψει το φασιστικό κτήνος που έθρεψαν και θρέφουν τα κανάλια, η «Μαύρη Τρύπα» και τα μιλιταριστικά περιοδικά, η συνεργασία με το κράτος και τις κατασταλτικές αρχές στο απάνθρωπο κυνήγι μεταναστών και η εύνοια της αστικής δικαιοσύνης;

Από την άλλη μεριά όμως ανησυχία προκαλεί η διείσδυση ακραίων φασιστών στις Ένοπλες Δυνάμεις, που κλιμακώνουν τη δράση τους καθώς «κανείς δεν τους αγγίζει», αλλά αντίθετα περιθάλπει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, απόστρατοι στρατιωτικοί και η Στρατιωτική Δικαιοσύνη. Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος υπεράσπιζε στο Ναυτοδικείο τους ακροδεξιούς ΟΥΚάδες του Λιμενικού που αμαύρωσαν την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου με εμετικά συνθήματα. Οι ίδιοι γνώρισαν την στήριξη του Καμμένου και της Χρυσής Αυγής, ενώ φασιστικές Λέσχες Εφέδρων, που ελέγχει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προπηλάκιζαν τους μάρτυρες κατηγορίας. Ακολούθως, αποκαλύφτηκε το σκάνδαλο της Σχολής Ευελπίδων, όπου φασισταριά με οικογενειακή παράδοση μετέτρεψαν την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε Γιορτή των ομοϊδεατών τους Πραξικοπηματιών Συνταγματαρχών! Και πάλι, η κυβέρνηση και οι απόστρατοι μερίμνησαν ουσιαστικά να μείνουν Ατιμώρητοι.

Μόλις την προηγούμενη βδομάδα οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι στο ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας κατήγγειλαν μεταξύ άλλων τα εθνικιστικά-πολεμοκάπηλα άσματα που διατάχθηκαν να τραγουδήσουν από τους εκπαιδευτές τους, ενώ Υπολοχαγός της Β’ Μοίρας εκθείαζε τον Χίτλερ. Χθες, ο αξιωματικός Κασιδιάρης έβγαλε όπλο και το όπλισε;.

Αλήθεια, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων τι άλλο περιμένει να γίνει για να λάβει τα προβλεπόμενα μέτρα; Ή μήπως είναι τόσο πολύ απασχολημένη από την πολιτική εκμετάλλευση της εισόδου των αγανακτισμένων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο Πεντάγωνο, ενορχηστρώνοντας την συμμετοχή του Στρατού σε Επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους;
Εμείς θεωρούμε ότι η αχαλίνωτη φασιστική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής είναι παράγωγο του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού που εκφράζει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και απαραίτητη στον πόλεμο που διεξάγουν κατά του κόσμου της εργασίας.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του ακροδεξιού πιστολά και την εκδίωξη των παρανομούντων φασιστών από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Καλούμε την νεολαία να παλέψει με πάθος και συλλογικό τρόπο για τα δικαιώματα της, μέσα και έξω από τον στρατό, σε μια ανειρήνευτη πάλη με την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, τους φασίστες και τον κόσμο του πλούτου που θέλουν να επιβάλλουν ένα καθεστώς σύγχρονης Δουλείας.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  diktiospartakos.blogspot.com

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger