Home » » Χρυσή Αυγή και στράτευση στα18:Μιλιταριστικό και Φασιστικό παιδομάζωμα!

Χρυσή Αυγή και στράτευση στα18:Μιλιταριστικό και Φασιστικό παιδομάζωμα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 | 12:15 μ.μ.

Εδώ ο κόσμος καίγεται, οι εργαζόμενοι πετάγονται στο δρόμο κατά δεκάδες χιλιάδες, φάρμακα δεν υπάρχουν, η παιδεία-υγεία διαλύονται, η ανεργία των νέων φτάνει στο 50%, αλλά η γυναίκα του Μιχαλολιάκου βγήκε να ρίξει μια ακόμη μιλιταριστική ρουκέτα κατά της νεολαίας. Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια ζητά την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18, άρα και των ανδρών, με παρέμβασή της κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του ΥΠΕΞ.

Οι αηδιαστικές και επικίνδυνες αυτές αντιλήψεις δε βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Το.defencenet.gr προεκλογικά, είχε πλασάρει τις ακραίες θέσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής που απαιτούσε «Yποχρεωτική στράτευση ανεξαρτήτως φύλου και θητεία 14 μηνών».

Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν είναι αντισυστημική δύναμη, αλλά αποτελεί τον πιο αισχρό εχθρό των εργαζομένων και της νεολαίας, την αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής και βασικό μηχανισμό για την επιβολή της σκληρής ταξικής πολιτικής. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ενάντια στα Μνημόνια της Ε.Ε.-ΔΝΤ, των τραπεζών και των τοκογλύφων, αλλά αποτελεί τη δολοφονική δύναμη για να γίνουν πράξη, δίπλα στα ΜΑΤ, τους εισαγγελείς και τα ΜΜΕ.

Ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, ο φασισμός, ο μιλιταρισμός τους βαράει προσοχή στον κόσμο του πλούτου. Το κόμμα του Μιχαλολιάκου έπαιξε το δικό του ρόλο για να αρπάξει ο Σάλλας την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ενώ συστηματικά υπεραμύνεται του αφορολόγητου των εφοπλιστών. Ζητούν να φύγουν οι ξένοι εργάτες για να εργάζονται Έλληνες στις ίδιες άθλιες συνθήκες που πλέον γενικευμένα επιβάλλει η ταξική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα συνδικαλιστούν, δε θα αγωνιστούν, δε θα αντισταθούν στην εργοδοτική αυθαιρεσία! Για 200-300 ευρώ, ανασφάλιστοι, όσο και όποτε θέλει το αφεντικό.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί 14 μήνες για όλους και στράτευση των 18χρονων, ώστε αδύναμοι πολιτικά και χωρίς κοινωνικές εμπειρίες να μετατρέπονται σε στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα, να υποτάσσονται πιο εύκολα στην ιεραρχία και στην αυθαιρεσία των αξιωματικών. Παπαγαλίζει και αυτή τα παραμύθια για τους λόγους περιορισμένης επάνδρωσης των μονάδων της παραμεθορίου, ενοχοποιώντας για αυτό την 9μηνη θητεία. Ουσιαστικά υπερασπίζει και ζητά τμήμα από τα οφέλη του αμαρτωλού πελατειακού κράτους των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, καθώς δε βρίσκει να πει μια κουβέντα για τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που εξυπηρετούν μόνο τοπικά οικονομικά στρατόπεδα και τις ανάγκες εξέλιξης ανώτερων-ανώτατων αξιωματικών. Μοιάζει τσάτσος των Σαμαρά και Βενιζέλου, καθώς ο καθένας τους άνοιξε ένα Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην εκλογική του περιφέρεια για να βολέψει την κομματική του πελατεία. Και φυσικά οι φασίστες νοσταλγοί των Ταγματασφαλιτών και των Συνταγματαρχών δεν λένε κουβέντα για το ΚΕΝ που άνοιξε στη Μεσσηνία.

Επιπλέον η Χρυσή Αυγή ενώ παρουσιάζεται υπερασπιστής της στρατιωτικής εκπαίδευσης, ουσιαστικά υπερασπίζει τα προνόμια των αξιωματικών και πιο συγκεκριμένα να κάνουν δωρεάν διακοπές στα ΚΑΑΥ, που όμως εργάζονται δωρεάν ως υπηρέτες τους οι χιλιάδες συνάδελφοι φαντάροι, για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Άρα η Χρυσή Αυγή μιλά για 14μηνη θητεία Αγγαρειομάχων-Σκοπάνθρωπων-Υπηρετών των αξιωματικών σε ΚΑΑΥ και Λέσχες Αξιωματικών.

Επίσης, η Χρυσή Αυγή λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται ότι «Η κυβέρνηση οφείλει πράγματι να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού» γιατί όλοι γνωρίζουν ότι αυτές οι μονάδες έχουν πολεμική επάνδρωση, δηλαδή 100% π.χ. 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία κλπ. Αυτή είναι η μονάδα εξάλλου που εκπαιδεύεται και αναλαμβάνει Κατασταλτικά καθήκοντα ενάντια στον εχθρό λαό!

Το πόσο ταξικά τσάτσος είναι η Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται από την πρόταση της να αυξηθεί ο χρόνος εκμετάλλευσης στον στρατό όλης της νεολαίας, αγόρια και κορίτσια, μειώνοντας παράλληλα τους δείκτες της ανεργίας. Πρότυπο τους τα Φασιστικά Τάγματα Εργασίας του Μεταξά και του Χίτλερ. Αλήθεια, μπορούν όλοι αυτοί οι Ναζιστές να σκεφτούν, λέμε τώρα, τι οικονομικό βάρος σημαίνουν όλα αυτά για την λαϊκή οικογένεια. Μόλις, στις αρχές Οκτωβρίου η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έκοψε τις καταστάσεις επιβίβασης και τα δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια  αδειούχων φαντάρων από Έβρο-νησιά-Κύπρο. Ποιος θα πληρώσει τις μετακινήσεις; Οι φτωχοί δε θα παίρνουν άδεια;

Δε πρέπει να απαντήσουν κάποτε πόσο Στρατό θεωρούν ότι χρειάζεται το ελληνικό κράτος; Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες μπάτσους και στρατιωτικούς πρέπει να πληρώνουμε; Και για ποιο λόγο; Για τον «εξ ανατολάς κίνδυνο»; Μήπως αποτελεί απλώς ένα μπαμπούλα για να αγοράζονται πανάκριβα όπλα, να συντηρείται ένας τεράστιος άχρηστος στρατιωτικός μηχανισμός; Άνδρες των Ελληνικών και Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας, συνεργάζονται μια χαρά στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, καταπιέζουν από κοινού ξένους λαούς και ετοιμάζονται να επιτεθούν σε Συρία και Ιράν!

Η Χρυσή Αυγή δρα ως λαγός του αστικού συστήματος εξουσίας στην εφαρμογή των πιο επιθετικών σχεδίων του. Σχεδιάζουν μια Ελλάδα Ισραήλ των Βαλκανίων, με τεράστια εκμετάλλευση της νεολαίας εντός και εκτός των μονάδων. Με την πρόταση τους για 12μηνη παρουσία στις μονάδες της παραμεθορίου, καθώς δε θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο, εξασφαλίζεται μια τεράστια πελατεία δεκάδων χιλιάδων φαντάρων για τις πιτσαρίες, τις καφετέριες-μπαρ, σουβλατζίδικα κλπ. Μια έμμεση επιχορήγηση των επιχειρηματιών από την λαϊκή οικογένεια!

Ωραία κοινωνία υπόσχονται ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η Χρυσή Αυγή είναι Ναζιστές, Εθνικιστές, Τσάτσοι των Επιχειρηματιών.

Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε κάθετα ενάντιοι στην αύξηση της θητείας και το Μισθοφορικό Στρατό.

Δώστε λεφτά για τις τεράστιες κοινωνικές ανάγκες και όχι για νέους εξοπλισμούς.

Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα που λείπουν στο εξωτερικό, να βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε. και να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.

Να καταργηθούν τα εκδικητικά και φορομπηχτικά πρόστιμα ανυποταξίας και μη συμμετοχής σε ασκήσεις επίστρατων.  Να διαλυθούν οι φασιστικές λέσχες εφέδρων και τα Τάγματα Εθνοφυλακής-Καταστολής.

Καμιά συμμετοχή του Στρατού σε επιχειρήσεις καταστολής πλήθους.

Αύξηση του μισθού των φαντάρων, ασφάλιση και αναγνώριση της προϋπηρεσίας. Εγγραφή στο Ταμείο Ανεργίας μετά το τέλος της θητείας μας. Ελεύθερος Συνδικαλισμός των Φαντάρων.ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ: 6932 955437  http://diktiospartakos.blogspot.com
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

18 Νοεμβρίου 2012 στις 12:56 μ.μ.

Το ότι οι Χρυσαυγίτες είναι ναζιστές είναι δεδομένο.
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οποιαδήποτε πρόταση κάνουν είναι φασιστική ή ναζιστική.
(και... επιτροπή ελέγχου του χρέους εχουν -έστω προσχηματικά- ζητήσει, αλλά δε μπορέι να θεωρηθεί η πρότασή του αυτή φασιστική)

Γιατί με τη συνεχή επίκληση αυτού του χαρακτηρισμού, χάνεται το νόημα της λέξης.
Όπως εδώ και 30 χρόνια δεν τολμούσε δάσκαλος να σηκώσει τη φωνή σε μαθητή και τον φωνάζανε "φασίστα".
Τώρα όμως που ήρθαν οι πραγματικοί φασίστες δεν κάνει σε κανέναν πλέον εντύπωση ο χαρακτηρισμός αυτός.

Λοιπόν, στο προκείμενο.
Από πού προκύπτει ότι η υποχρεωτική στράτευση στα 18 είναι... φασισμός;
Δηλαδή το πρόβλημα είναι το "στα 18" ή η υποχρεωτική στράτευση;

Είναι φασίστες οι Κύπριοι που πάνε στα 18 και ξεμπερδεύουν και μετά αρχίζουν τις σπουδές τους ή τις δουλειές τους;
Δηλαδή είναι πιο... φιλελεύθερο το να σπουδάζεις ή να δουλεύεις απ τα 18 ως τα 24 και τότε να διακόπτεις την πορεία της ζωής σου, να πηγαίνεις στρατό για ένα χρόνο και μετά να επσιτρέφεις αφού εχεις διαταράξει τη σειρά σου;

Ως προς την... εξήγηση:
"ώστε αδύναμοι πολιτικά και χωρίς κοινωνικές εμπειρίες να μετατρέπονται σε στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα, να υποτάσσονται πιο εύκολα στην ιεραρχία και στην αυθαιρεσία των αξιωματικών"
εντάξει, ας μη γινόμαστε συνωμοσιολογοι των συνωμοσιολόγων!

Δηλαδή αν πας στρατό στα 22 σου, τότε δεν θέλουν και δεν μπροούν να σε μετατρέψουν σε άβουλο στρατιωτάκι;
Έλεος με τον αιθεροβάμονα αριστερισμό!

Μήπως δε χρειαζονται καν οι στρατοί;
Ε βέβαια, μια και ζούμε σε έναν όσμο αταξικό, σοσιαλιστικό, χωρίς πολέμους, ε τότε βέβαια δε χρειαζεται η χώρα ισχυρή άμυνα.
Σιγά τώρα, λες και η Ελλάδα είχε ποτέ πρόβλημα με τους πολέμους...

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 5:07 μ.μ.

Προς το παρόν, ο ελληνικός στρατός εκπαιδεύτεται και συστηματικά συμμετέχει σε επιχειρήσεις κατά των κοινωνικών κινημάτων(ακόμη καιθ ενάντια σε συνδικαλιστές στρατιωτικούς), βάζει πλάτη σε Ισραήλ-Τουρκία, συνεργάζεται με τον τουρκικό στρατό στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις (βλέπε Βαλκάνια-Λιβύη-Αφγανιστάν).
ο ρόλος του και η αποστολή του είναι να εξυπηρετεί την αστική πολιτική και τα αστικά συμφέροντα.
Αν τώρα η εθνικιστική αριστερά και οι τυχοδιώκτες του ΕΠΑΜ βλέπουν εθνικά συμφέροντα οφείλουν να μας πουν ποια είναι.Τέλος, πρέπει να αναρωτηθούν οι αριστεροί εθνικιστές που οδηγούν οι απόψεις τους και πόσο τελικά ενσωματώσιμοι είναι από τα φασιστικά κινήματα.
Οποίος κατηγορεί τους άλλους για συνωμοσιολογία απλά κρύβει την άγνοια του και είναι επικίνδυνος: οι εκθέσεις του ΓΕΣ και οι προγραμματικές δηλώσεις των τελευταίων κυβερνήσεων είναι προσβάσιμες.
Τέλος, η κυβέρνηση Χριστόφια, με τα μέτρα που έχει λάβει κατά της νεολαίας και των εργαζομένων συμβάλλει στην κατάρευση των ψευδαισθήσεων των οπαδών της αριστερής κυβέρνησης.
Καλά μυαλά και ψυχή βαθιά...

Ανώνυμος
18 Νοεμβρίου 2012 στις 9:00 μ.μ.

@ Μαζεστιξ: οι επιδιωξεις απο την στρατιωτικη και πολιτικη ιεραρχια και οι συνεπειες στο χαρακτηρα και την προσωπικοτητα του στρατιωτη και μετεπειτα πολιτη απο το ενδεχομενο μετρο της στρατευσης στα 18, ειναι προφανεις σε οποιον εχει ηδη υπηρετησει τη θητεια του. Δεν ειναι συνωμοσιολογια, αγαπητε. Αν οντως εισαι κατα της στρατιωτικης θητειας, δεν μπορεις να μην καταλαβαινεις τη διαφορα που εχει η στρατευση στα 16 (οπως στη Μεγαλη Βρεττανια και στις ΗΠΑ για τους μισθοφορους), στα 18, στα 28 ή στα 108 οσον αφορα την υποταγη ειτε στη νομιμοποιημενη στρατιωτικη πειθαρχια ειτε στην πανταχου παρουσα αυθαιρεσια της ιεραρχιας, στην πλυση εγκεφαλου, και στις δυνατοτητες προσωπικης και συλλογικης κριτικης και αντιστασης στο στρατοκαυλισμο, στην αγελαια καφριλα του στρατοπεδου, στον εθνικισμο, στον μιλιταρισμο, και στα αποτελεσματα που εχουν ολα αυτα στον μελλοντα πολιτη. Ειναι δυνατον να ασχολουμαστε και με τα τετριμμενα? Ελεος!

Ανώνυμος
20 Νοεμβρίου 2012 στις 10:56 π.μ.

Προς Μαζεστίξ.
Πριν από 20 χρόνια και ενώ υπηρετούσα, τη θητεία μου, στον Ελληνικό Στρατό και στα πλαίσια της διαφώτισης, που έκαναν οι Αξιωματικοί στους οπλίτες, κάποιος λοχαγός ρώτησε τους στρατιώτες ποια ήταν κατά τη γνώμη τους, η καλύτερη ηλικία στράτευσης.
Η απάντηση που λίγο αργότερα έδωσε ο ίδιος ήταν ότι η καλύτερη ηλικία για στράτευση ήταν μεταξύ 22-25 ετών.
Μας ανέφερε δε πως αυτά δεν αποτελούσαν προσωπικές του απόψεις, αλλά φυσικά αυτά διδάσκονταν σε ειδικά μαθήματα στην σχολή Ευελπίδων και ήταν και η εκτίμηση του ΓΕΣ.
Μας το τεκμηρίωσε δε, λέγοντας μας, πως οι σύγχρονοι στρατοί, ιδιαιτέρως όσοι προορίζονται για υπεράσπιση Εθνικών Εδαφών, οφείλουν να στηρίζονται στην συνειδητότητα του προσωπικού.
Ο κορμός ενός καλού στρατού ενσαρκώνεται στο πεντάπτυχο: Ηθικό-Πειθαρχία-Ετοιμότητα-Συντήρηση-Εκπαίδευση.
Απέναντι και στους πέντε παραπάνω παράγοντες ανταποκρίνονται καλύτερα οι ανωτέρω ηλικίες, διότι όπως μας είχε τονίσει: "για την λειτουργική αφομοίωση των παραπάνω, απαιτείται ωριμότητα-σοβαρότητα-ψυχραιμία".
Τώρα μην μπερδεύουμε τον επαγγελματικό στρατό με την "παραστρατιωτική αλητεία", που προσφάτως έτυχε και Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger