Home » , , » Ο εμετικός Μανιτάκης - Οταν ο Μανιτάκης γίνεται ... Μανιαδάκης

Ο εμετικός Μανιτάκης - Οταν ο Μανιτάκης γίνεται ... Μανιαδάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 | 6:56 μ.μ.


Σιχαμάρα απερίγραπτη αισθάνονται όλοι οι αριστεροί για τον βρώμικο πολιτικό ρόλο εναντίον των εργαζομένων που παίζει ο διορισμένος από τη ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, στην προσπάθεια του να υπηρετήσει την τρόικα των ξένων επικυρίαρχων και να επιβάλει το επαίσχυντο καθεστώς των απολύσεων με φύλλο συκής τη διαθεσιμότητα.

Αντιμετωπίζοντας την άκαμπτη αντίσταση των εργαζομένων στους δήμους, στο πλευρό των οποίων έχουν ταχθεί οι περισσότεροι δήμαρχοι της χώρας, το υπουργείο του Μανιτάκη ...αφρίζει μαινόμενο. Απειλεί όχι μόνο να φτιάξει μόνο του λίστες εργαζομένων «προς εκτέλεση» που φυσικά αρνούνται μέχρι στιγμής να στείλουν οι δήμαρχοι, αλλά και να προχωρήσει σε ρύθμιση νομοθετική που θα δίνει το δικαίωμα στον ...Μανιτακη να υπογράφει αντί για τους δημάρχους!

«Όλοι οι εργαζόμενοι σε διαθεσιμότητα!» και «καταργώ τη συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτονομία των δήμων!» είναι δηλαδή η απάντηση του υποτιθέμενου «αριστερού» Μανιτάκη στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι στους κατακτητές της χώρας, όπως έκανε αυτός και όλοι οι υπουργοί της άθλιας συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Βλέποντας πάντως κανείς το απύθμενο μίσος του Μανιτάκη εναντίον των εργαζομένων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ψωμί των παιδιών τους και το δικαίωμα στην επιβίωση, αντιλαμβάνεται αμέσως πόσο επικίνδυνα για το λαό μας είναι αυτά τα γλοιώδη άτομα της «Αριστεράς της προσκολλήσεως  όταν καταλάβουν υπουργικές θέσεις. Πολιτικό κάθαρμα δεν ήταν μόνο ο Γεωργαλάς της χούντας.



 ΟΤΑΝ 0 ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ ΓΕΝΕΤΑΙ... ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ!

Του Διονύση Ελευθεράτου


Εποχή δόσεων, καταδόσεων, αναβίωσης αξέχαστων παραδόσεων. Χαίρε «Αριστερά της ευθύνης*!

Τι άλλο μπορεί να χωρέσει ή να ανεχθεί η ...διασταλτική ερμηνεία της έννοιας «Αριστερά»; Πόσες ακόμη διασταλμένες κόρες ματιών έκπληκτων ανθρώπων (εκτός αν τα συνηθίσαμε ήδη όλα, όλοι) θα «υποδεχθούν» τα επόμενα θαυμαστά έργα του ΔΗΜΑΡόφρωνα υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Πόσες βουτιές πρέπει να κάνει αυτός ο ...άνθρωπος - σύμβολο στο βούρκο της αθλιέστερης καθεστωτικής πολιτικής, προτού αποχωριστεί τον τίτλο του «αριστερού»; Έφθασε στο σημείο να απειλήσει (με εγκύκλιο, παρακαλώ, επισήμως!) ότι θα ρίξει στο λάκκο της διαθεσιμότητας όλους τους υπαλλήλους αορίστου χρόνου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ακόμη και όσους εξαιρούνται από τις (προ)γραφές του Μεσοπρόθεσμου, για να αναγκάσει τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους Δήμους να του στείλουν τα στοιχεία των ...κατα(γ)ραμένων.

Εν ολίγοις, προειδοποίησε όσους αρνούνται να «δώσουν ονόματα» ότι θα καταφύγει στην «ομαδική τιμωρία» (ως γνωστόν, για όσο χρόνο τίθεται κάποιος σε διαθεσιμότητα, χάνει το 25% του μισθού του). Η συνέχεια στην Ιστοσελίδα μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger