Home » » «Κοινοβουλευτική δικτατορία»

«Κοινοβουλευτική δικτατορία»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 | 12:26 π.μ.


Η αγνόηση και η παραβίαση διατάξεων του Συντάγματος, ο ευτελισμός της Νομοθετικής Εξουσίας, η περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης η προκλητική αγνόηση δικαστικών αποφάσεων εξελίσσονται τα τελευταία χρόνια σε μια διαδικασία «πολιτικού μιθριδατισμού», σε ένα πείραμα -αντίστοιχο και παράλληλα προς εκείνο στο οποίο υποβάλλεται συνολικά η χώρα και ο λαός από το 4ο Ράιχ και το ΔΝΤ- το οποίο «δηλητηριάζει» συστηματικά και μεθοδευμένα τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις συνειδήσεις των πολιτών.

Σύμφωνα με τις αντιλήψεις των εξουσιαστών μας το πείραμα της «λιτότητας» των μνημονιακών προγραμμάτων δεν αφορά μόνο την καταστροφή του παραγωγικού δυναμικού και την εξαθλίωση του λαού. Για να πετύχει το «πείραμα» αυτό, απαιτείται ταυτόχρονα η άμβλυνση των συνειδήσεων και των δημοκρατικών ευαισθησιών, τόσο των πολιτών όσο, κυρίως, των βουλευτών και των στελεχών των κομμάτων που «νομιμοποιούν» τις επιταγές των Μνημονίων…

Αυτήν τη διαδικασία παρακολουθούμε εδώ και τρία χρόνια. Κατά την πρώτη περίοδο, η τότε  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:57 π.μ.

ΣΑΜΑΡΑ Προχώρα , να Τελειώσουμε τη ΝΤΟΡΑ!!!

Διάνα πέτυχε ο Σαμαράς με την διατυμπανισμένη «εξάρθρωση» του κυκλώματος καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών, εμπορίας όπλων, πορνείας, ζωοκλοπών, μπράβων προστασίας και εκβιασμών στην Κρήτη.
Το μαφιόζικο κύκλωμα αυτό όπως προκύπτει από τις διασυνδέσεις και τα γεγονότα, έχει ως πολιτικό εκφραστή του το Μητσοτακέϊκο της Ντόρας που υπονομεύει διαρκώς το Σαμαρά.
Η ίδια η Ντόρα κατέβηκε αυτοπροσώπως για να βγάλει από τη φυλακή τα στελέχη της, αστυνομικούς των ΤΑΕ, τον Διοικητή των ΤΑΕ, τον υποψήφιό της στις βουλευτικές εκλογές Παρασύρη Μιχάλη, να απαλλάξει δεκάδες άλλους οπαδούς της και να κουκουλώσει την υπόθεση συμμετοχής σε οργανωμένο έγκλημα με εκατονταμελές και πάνω κύκλωμα με ιεραρχία και διαστρωματώσεις, που ελέγχει την Ανατολική Κρήτη.
Την τιμητική τους στο κύκλωμα έχουν οι γνωστοί στη Κρήτη Παρασύρηδες που στήνουν διαρκώς ανθρώπους σε όλα τα πόστα, από τα βουνά και τα λαγκάδια, μέχρι την Περιφέρεια Κρήτης, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και τις κρίσιμες υπηρεσίες, ακόμη και στη βουλή και συμπεριφέρονται όπως οι Αγάδες στις τούρκικες ταινίες.
Παρασύρης Φραγκίσκος - βουλευτής Ηρακλείου γνωστός για τα σκάνδαλα των πλαστών ιατρικών συνταγογραφήσεων, Παρασύρης Μιχάλης (Ψακάς) - υποψήφιος βουλευτής της Ντόρας στο Νομό Λασιθίου που πήρε το 95% των ψήφων στις φυλακές Νεαπόλεως, Παρασύρης Κωνσταντίνος (Κουκιάς) και Παρασύρης Ανάστος – αρχηγοί της συμμορίας, Παρασύρης Νίκος γεωπόνος - υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου με το Μητσοτάκη γιός του γνωστού χουντικού κοινοτάρχη Ζωνιανών, που τώρα υπηρετεί ως Δ/ντής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, συγγενής πολλών μελών του κυκλώματος που η ανάμειξη του προκύπτει και από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του με την συμμορία.
(Πηγή: Εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», 17 Νοεμβρίου 2012.)
Το τελευταίο τον ξέρουμε και από τις παρανομίες του στα αγροτικά επενδυτικά προγράμματα που ενέκρινε σε ημετέρους όταν ήταν Δ/ντής Γεωργικής Ανάπτυξης της παλιάς Περιφέρειας Κρήτης και που θα μιλήσουμε γι΄ αυτά σε άλλο δημοσίευμα.
Ο επίορκος παράγοντας αυτός που τοποθετήθηκε παράνομα το 2009 παραμένει αμετακίνητος ακόμη και σήμερα στη κρίσιμη θέση του Δ/ντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ενώ έπρεπε να είχε συνταξιοδοτηθεί εδώ και 3-4 χρόνια.
Είναι τόσο σημαντικός για το παλαιοκομματικό παρακράτος της Ντόρας, που ενώ έχουν αλλάξει 4 κυβερνήσεις από το 2009 έως σήμερα τον κρατούν για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους στη Διοίκηση και την συγκάλυψη των παρανομιών τους.
Ο γιός του είναι ο αντιπρόσωπος της γνωστής Γαλλικής Εταιρείας εμφιάλωσης νερού που σκοπεύει να «στήσει» το υβριδικό πάρκο στο δάσος Αζιλάκων του Βραχασίου ως δήθεν ΑΠΕ, αλλά με πραγματικό σκοπό να δεσμεύσει και να εκμεταλλευτεί το πρώτης ποιότητας πόσιμο νερό της Βοθυλιάς. Ο μπαμπάς εγγυάται την έκδοση των παράνομων αυτών αδειών.
Για να εξαρθρωθούν πραγματικά τέτοια κυκλώματα, θα πρέπει να ξηλωθούν πρώτα οι υψηλόβαθμοι αυτοί κρατικοί παράγοντες που παρέχουν προστασία στους αποκάτω.
Ο Σαμαράς έχει συμφέρον τώρα!!!, να τελειώσει μια για πάντα με το Μητσοτακέϊκο που επιβιώνει πιά μόνο στην Κρήτη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger