Home » , » Περί Ευαγγελάτου και άλλων καλόπαιδων του Σκάι

Περί Ευαγγελάτου και άλλων καλόπαιδων του Σκάι

Από giorgis , Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 | 7:29 π.μ.

Η τηλεόραση του Σκάι αλλά και όλο το συγκρότημα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζος έχει αποτελέσει την δύναμη κρούσης για να περάσουν οι μνημονιακές πολιτικές, για να συκοφαντηθεί κάθε εργατικός αγώνας.
Το είδαμε ακόμα μια φορά τώρα με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα ΜΜΜ που θα δυσκολευόσουν να ξεχωρίσεις, αν δεν γνώριζες, ποιος είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο Κεδίκογλου ή ο Ευαγγελάτος. (Δείτε αυτό το βίντεο).

 Δεν έλαχε μέχρι τώρα να ασχοληθούμε αναλυτικά μ’ αυτόν τον δημοσιοκάφρο που ξεκίνησε την καριέρα του απ’ την αριστερή εφημερίδα «Πρώτη» (ήταν μια καθημερινή εφημερίδα που κυκλοφόρησε για κάποιους μήνες και στην οποία ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ –τα οποία τα περισσότερα έχουν αποχωρήσει σήμερα- , με πρώτον τον Μίμη Ανδρουλάκη, έστρωσαν το έδαφος για συνεργασία ΣΥΝ-Ν.Δ το 1989) για να καταλήξει να υπηρετήσει πιστά αρκετούς βαρόνους των Media.
 Παπαγαλάκι κι αυτό των κατασταλτικών μηχανισμών –πρόχειρα θυμάμαι ότι είχε εμπλέξει την Μάγδα Καπετανάκου σαν μέλος της 17 Νοέμβρη, γεγονός που του στοίχισε την διαγραφή για ένα χρόνο από την ΕΣΗΕΑ- «κατασκευαστής ειδήσεων» - πάλι έχει διαγραφεί για ένα χρόνο απ’ την ΕΣΗΕΑ γιατί στον τηλεοπτικό σταθμό «TEMPO», που για ένα φεγγάρι ήταν διευθυντής «διέπραττε δημοσιογραφικές απάτες» σύμφωνα με την αιτιολογία της διαγραφής του- και γενικά είναι ένας δημοσιοκάφρος «παντός καιρού» που ξέρει να προσαρμόζεται πάντα ανάλογα τις απαιτήσεις των αφεντικών του.

Και εάν ο Ευαγγελάτος αρκέστηκε να κάνει το εγκώμιο των μπάτσων για την «αυτοσυγκράτηση και τον επαγγελματισμό που έδειξαν» όταν μπούκαραν στο αμαξοστάσιο του Μετρό στα Σεπόλια, άλλοι συνάδελφοί του στο ίδιο κανάλι, δεν δίστασαν να ανατρέψουν εντελώς την πραγματικότητα φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσουν ρεπορτάζ τους «τροχαίο ατύχημα» δολοφονική ενέργεια μπάτσου.

Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή. Δυο μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ, στο Ηράκλειο της Κρήτης έκαναν σήμα σε ένα μηχανάκι να σταματήσει. Δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να το καταδιώξουν και σε ένα σημείο της παραλιακής αφού το διπλάρωσαν, σύμφωνα με γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρα, η οποία κατέθεσε ενόρκως ο συνεπιβάτης στην μοτοσυκλέτα που επέβαιναν οι μπάτσοι κλότσησε τη μηχανή που επέβαιναν οι δύο νεαροί με αποτέλεσμα, αυτή να βγει απ’ τον δρόμο, να πέσει σε γκρεμό και τα δυο παιδιά –ηλικίας 16 και 19 χρονών-που ήταν πάνω της να τραυματιστούν σοβαρά με κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις και να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ηρακλείου.


Ασχετα το ότι οι μπάτσοι θα πέσουν στα μαλακά με καμιά ποινή «χάδι», κάτι συνηθισμένο σ’ αυτές τις περιπτώσεις –εδώ το βλέπουμε στο ότι δεν προφυλακίστηκαν καν και η κατηγορία που τους απαγγέλθηκε είναι «βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια» κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν δικαστούν θα εισπράξουν κάποιους μήνες φυλάκιση με αναστολή-, το θέμα είναι άλλο. Το πώς διαχειρίζονται το θέμα τα καλόπαιδα του Σκάι.

 Και δεν είναι μόνο ότι αποδεικνύεται ότι οι μπάτσοι ψεύδονται ασύστολα όταν σε ανακοίνωση τους αναφέρουν, ως μία από τις αιτίες της καταδίωξης, ήταν ότι οι δύο νεαροί επέβαιναν σε μηχανή χωρίς πινακίδες. Πράγμα που διαψεύδει κατηγορηματικά μάρτυρας που βρέθηκε αμέσως στο περιστατικό λέγοντας ότι πινακίδα υπήρχε κανονικά στο μηχανάκι.


Δεν είναι απλώς το ότι, το ρεποτάζ του Σκάι εμφανίζει τους μπάτσους "συγκλονισμένους" μετά την δολοφονική τους ενέργεια. Διαστρεβλώνει εντελώς και την κατάθεση της αυτόπτη μάρτυρα που λέει ότι ο μπάτσος κλώτσησε το μηχανάκι που επέβαιναν τα παιδιά που είναι τώρα σε κρίσιμη κατάσταση και το έριξε στον γκρεμό. Ο ρεπόρτερ του Σκάι την παρουσιάζει σαν "ο αστυνομικός τέντωσε το πόδι του και ακούμπησε το μηχανάκι" (!!!)

Μετά απ’ αυτά πως να χαρακτηρίσεις τα καλόπαιδα του Σκάι, που μιλούν για «τροχαίο περιστατικό» όταν όλα βοούν ότι πρόκειται για μια απροκάλυπτη δολοφονική επίθεση των μπάτσων;

Γ. Γ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:10 μ.μ.

απορω!!!! τι λετε? πως εκφραζεστε ετσι!! μπατσοι? διμοσιοκαφρος?? επιπεδο μηδεν!!!! αριστεροι στο φουλ!!και δεν καταλαβα δηλαδη η μανταμ που ηταν και ειδε τι εγινε?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger