Home » , » Ο Βορίδης διατάζει, οι μπάτσοι εκτελούν (2 βίντεο)

Ο Βορίδης διατάζει, οι μπάτσοι εκτελούν (2 βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 | 4:14 μ.μ.

Εχει κάθε λόγο ο Α. Γεωργιάδης να πανηγυρίζει γιατί σήμερα «έχουμε την πιο δεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών». Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού επιβάλλεται η «γραμμή Βορίδη» όπως βλέπουμε και στο βίντεο που παραθέτουμε και στο οποίο παρακολουθούμε πως παρουσίασε το μεσημβρινό δελτίο του Mega τη βίαιη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και ξυλοδαρμούς, σε νεολαίους και βουλευτές του Σύριζα που θέλησαν να κάνουν συμβολική διαμαρτυρία στο ακαδημαϊκό γραφείο του Κ. Μέργου, γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών.

Δεν θα σχολιάσουμε την αστειότητα που είπε ο Δένδιας ότι θα διατάξει ΕΔΕ για τον τραυματισμό των βουλευτών Κώστα Μπάρκα και Βαγγέλης Διαμαντόπουλου. (Εδώ η τελευταία ΕΔΕ ξελάσπωσε του μπάτσους Βασανιστές των 4 αναρχικών, τώρα θα έχει αποτέλεσμα;).

Επειδή έχουμε αναφερθεί σε περασμένη ανάρτησή μας στο ίδιο θέμα αρκούμαστε στο βίντεο και στην διαπίστωση ότι ο Βορίδης ότι δεν κατόρθωσε να κάνει με το ακροδεξιό του Εθνικό Μέτωπο τώρα το κατορθώνει βρισκόμενος στην αγκαλιά της Ν.Δ. 

Διαβάστε επίσης:

 Πριν Βορίδης λαλήσει τρις ... (Βίντεο)

Βίος και πολιτεία του Μ. Βορίδη

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger