Home » , » Μαθητές από το σχήμα "ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ" μιλούν στο "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" (Βίντεο)

Μαθητές από το σχήμα "ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ" μιλούν στο "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 | 9:45 μ.μ.

Eν μέσω της ηρωικής απεργίας των επιστρατευμένων από σήμερα καθηγητών και της ολοένα αυξανόμενης σύγκρουσης με την τρικομματική κυβέρνηση, 2 μαθητές από σχολεία του Περιστερίου, μέλη της μαθητικής πρωτοβουλίας "ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ", έδωσαν μεγάλη συνέντευξη στο ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.


Οι μαθητές που τάσσονται ξεκάθαρα στο πλάι των αγωνιζόμενων καθηγητών τους μιλούν για τα προβλήματα της νεολαίας στην εποχή της κρίσης, τους αγώνες που καθημερινά δίνουν για τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα ενάντια στο "νέο" σχολείο της αγοράς, της αμάθειας και του σύγχρονου ανορθολογισμού. Περιγράφουν τη μάχη ενάντια στο φασιστικό φαινόμενο που προσπαθεί να φυτρώσει μέσα στα σχολεία και την ανάγκη για ένα νέο μαθητικό κίνημα ρήξης και ανατροπής με την κυβέρνηση και την ΕΕ.

 Οι 2 μαθητές σκιαγραφούν τα χαρακτηριστικά του "ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ" και καλούν τους συμμαθητές και τους γονείς τους σε έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξη του αγώνα των καθηγητών τους που όπως χαρακτηριστικά τονίζουν "είναι αγώνας όλης της κοινωνίας ενάντια στο σύγχρονο σφαγείο".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Μαΐου 2013 στις 11:29 μ.μ.

Εν μέσω ποιάς (ηρωικής κιόλας!-τύφλα νά'χουν οι χαβουλργοί) απεργίας ρε παιδιά;
Αυτής που εξαγγέλθηκε μεγαλόστομα για να μην γίνει ποτέ;
( http://tsak-giorgis.blogspot.com/2013/05/blog-post_9853.html )
Ας πάρουν τουλάχιστον ένα μάθημα αυτοί που βιάστηκαν να ανακυρήξουν τις ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΑΠ σε ...επαναστατικές δυνάμεις(!!!), την ώρα που ήταν οφθαλμοφανές πως μεθόδευαν το μην γίνει καμμία απολύτως απεργιακή κινητοποίηση.
Προς γνώση και συμμόρφωση, γιατί κάποιοι έγιναν εντελώς ρεζίλι αυτές τις μέρες...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger