Home » , » Σχόλιο της ΚΕΔΔΕ για τα γενονότα του Συντάγματος

Σχόλιο της ΚΕΔΔΕ για τα γενονότα του Συντάγματος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Μαΐου 2013 | 11:36 π.μ.

Παρεμβαίνοντας στη δημόσια συζήτηση που άνοιξε με αφορμή τη στάση του δημάρχου Αθηναίων απέναντι στην πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να στήσει στο Σύνταγμα θέαμα ρατσιστικής φιλανθρωπίας, ως ΚΕΔΔΕ θέλουμε να υπογραμμίσουμε τα παρακάτω:

Ο Δήμαρχος Αθηναίων έπραξε σωστά απαγορεύοντας τη «διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες». Ωστόσο δεν είναι αυτό που θα σταματήσει τη θρασύτητα και την ασχήμια της φασιστικής συμμορίας.

Η αστυνομία δεν πρόκειται ποτέ να απειλήσει ή να καταστείλει την εγκληματική δράση της Χ.Α. Γιατί η βασική αποστολή και των δύο είναι ίδια: η καταστολή του εργαζόμενου λαού, η απειλή κατά της ζωής και της ελευθερίας των αγωνιστών του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, που έχει παραχωρήσει γραφεία στη φασιστική συμμορία στο Παγκράτι, οφείλει να γνωρίζει ότι οι λαϊκοί αγώνες, προκειμένου να φέρουν αποτελέσματα για την πληττόμενη λαϊκή πλειοψηφία, δεν θα σεβαστούν τα όρια που το σημερινό κράτος έκτακτης ανάγκης τους επιβάλλει.

Μόνο αν ενισχυθεί ο λαός και οι αγώνες του θα υποχωρήσει η φασιστική απειλή. Μόνο αν ηττηθεί το δόγμα «νόμος και τάξη» θα ξεβρομίσει ο τόπος από τους νεοναζί που παριστάνουν τους φιλάνθρωπους. Μόνο αν δοθεί χώρος στο δημοκρατικό λαό των Αθηνών, θα εξαφανιστούν από τις πλατείες και τους δρόμους της πόλης οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών.

Το γραφείο Τύπου

Αθήνα 2 Μαΐου 2013
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger