Home » , , » Τατσόπουλος για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Τατσόπουλος για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Μαΐου 2013 | 8:16 μ.μ.

Μετά την χθεσινή συζήτηση στην βουλή της πρότασης των Χρυσαυγιτών να αρθεί η βουλευτική ασυλία του Π. Τατσόπουλου για την τοποθέτησή του τα γνωστά γεγονότα στο θέατρο «Χυτήριο». (θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση στην οποία τονίζαμε ότι ήταν η πρώτη φορά που δημόσια οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής παραδέχονται ότι είναι θαυμαστές του Χίτλερ), επανήλθε στο ίδιο θέμα ο βουλευτής του Σύριζα στο δελτίο ειδήσεων του Αλφα.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος επικαλούμενος κείμενα που έχουν γράψει τα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος έκανε ξεκάθαρο ποιος είναι ο πολιτικός προσανατολισμός του κόμματος του Μιχαλολιάκου το οποίο αποτελείται από «στόκους με καλούς δικηγόρους» όπως είπε σε μια αποστροφή της τοποθέτησής του.

Επειδή όσα είπε ο βουλευτής του Σύριζα βασιζόταν στο βιβλίο του Δ. Ψαρρά «Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής» δείτε μια συνέντευξη που μας έδωσε ο συγγραφέας κατά την παρουσία του βιβλίου του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2013 στις 12:29 π.μ.

ξυπνηστε επιτελους!!!!! με αριστερες βλακειες δεν αντιμετωπιζεις την χα, λες και οι ψηφοθοροι της χα εχουν μυαλο να κρινουν η τους ενδιαφερει αν υποστηριζουν ναζιστικο κομμα, και μετα σας κανει εντυπωση τα ποσοστα της χα

17 Μαΐου 2013 στις 12:44 μ.μ.

http://roides.wordpress.com/2013/05/17/17may13/#comment-62098

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2013 στις 7:19 π.μ.

Me tetoia surgela den polemas tin xrysh aygh

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger