Home » , » Το πραγματικό σκάνδαλο στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Το πραγματικό σκάνδαλο στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 | 9:19 μ.μ.

Το ότι έχουν βγει τα μαχαίρια για τα καλά στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ σε σημείο να απειλείται η συνοχή του κόμματος μας το λένε όλα τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Φαίνεται ότι η μαύρη τρύπα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ είναι μια καλή ευκαιρία για τον Βενιζέλο να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον Παπανδρέου αφού του κρατάει «μανιάτικο» την ήττα που έχει υποστεί απ’ τον πρώην πρωθυπουργό, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ (Δείτε το σχετικό βίντεο).

Ελάχιστα όμως μας ενδιαφέρει το ότι ο Παπανδρέου ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ με χρέος 18 εκατομμύρια ευρώ και στην διάρκεια της προεδρίας του το έφτασε 125. (Ο ίδιος ήθελε να λύσει και το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, τρομάρα του).
 Ούτε θα σταθούμε στην αποκάλυψη σήμερα του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στο Mega, ότι δεν υπάρχουν αρκετά παραστατικά που να δικαιολογούν που κατέληξε όλος αυτός ο πακτωλός χρημάτων (Ολοι μας μπορούμε να υποθέσουμε).

Το βασικό σκάνδαλο, όμως είναι ότι πέρασαν ντροπολογία που απαλλάσσουν από κάθε τυχόν ποινική δίωξη τους τραπεζίτες που τους έδωσαν αυτά τα θαλασσοδάνεια χωρίς καμιά εγγύηση, -που στην τελική θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός- και η κλίκα που διαχειρίστηκε όλα αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να υποστεί καμιά συνέπεια. 
 Για σκεφτείτε κάποιος από μας να έπαιρνε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ δάνειο από μια τράπεζα, να τα έτρωγε στα μπουζούκια και στην «καλή ζωή» τι συνέπειες θα είχε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger