Home » , » Χάιλ … Σόιμπλε!

Χάιλ … Σόιμπλε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 | 3:14 π.μ.

Από την εφημερίδα "Πριν"

Την επίσκεψη του Χίτλερ στο κατεχόμενο μας τους ναζί Παρίσι, όταν είχε φωτογραφηθεί με φόντο τον Πύργο του Άιφελ πίσω του, θυμίζει η αναμενόμενη την Πέμπτη άφιξη στην Αθήνα του Βόλφανγκ Σόιμπλε.

Ο δήμιος του ελληνικού λαού έρχεται να απολαύσει από κοντά τα αποτελέσματα της πολιτικής του.

Πριν καν πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, ο Σόιμπλε έδωσε συνέντευξη στην Μπιλντ, την πιο χυδαία εφημερίδα όλης της Ευρώπης και απέκλεισε το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους.

Φυσικά ο Σόιμπλε επέβαλε το πρώτο «κούρεμα» επειδή εκείνο το πλήρωσαν στο μεγαλύτερο μέρος του οι Έλληνες  με την λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων, των πανεπιστημίων, των νοσοκομείων και τη διάλυση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Τώρα που αν γίνει «κούρεμα» θα πρέπει να πληρώσουν οι Γερμανοί και οι άλλοι Ευρωπαίοι, ο Σόιμπλε δεν θέλει βεβαίως να ακούσει κάτι τέτοιο.

Σωστό εκ μέρους του. Την ίδια γραμμή υποστήριξε και η καγκελάριος Μέρκελ σε δύο συνεντεύξεις της.

Παράλληλα η Ελλάδα θα ξεμείνει εντελώς από λεφτά σε έξι μήνες- αν υποτεθεί ότι μέχρι τότε δεν έχει χρεοκοπήσει και επισήμως, προοπτική που δεν είναι απίθανη.

Στο μεταξύ οι Γερμανοί βυσσοδομούν για να αποκτήσουν τον έλεγχο αυτοί οι ίδιοι και οι άνθρωποι τους του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο ελέγχει το 90% του συνόλου του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και φυσικά μέσω αυτού θα ελέγχουν απολύτως την πραγματική οικονομία της Ελλάδας. Χάιλ … Σόιμπλε!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Πριν(ς)
14 Ιουλίου 2013 στις 10:08 π.μ.

"Ο δήμιος του ελληνικού λαού...", "ο Σόιμπλε επέβαλε το πρώτο «κούρεμα»...", "ο Σόιμπλε έδωσε συνέντευξη ... στην πιο χυδαία εφημερίδα όλης της Ευρώπης", "κούρεμα... ο Σόιμπλε δεν θέλει βεβαίως να ακούσει κάτι τέτοιο".

Τι κακός αυτός Σόιμπλε. Σκέτος χίτλερ. Μας έφερε, ο μισέλληνας, τη λιτότητα, τη λεηλασία, όλα τα κακά της μοίρας μας. Ο αλήτης. Τι παλιοχαρακτήρας, τα ίδια και στην πορτογαλία, ισπανία, ιταλία. Πρέπει να έχει πρόβλημα με τη μεσόγειο... Δεν εξηγείται αλλιώς με τον παλιοαλήτη που μπλέξαμε. Ψόφος να γλιτώσουμε.

Ωρέ τι καπνό φουμάρουν στο Πριν; Ολοι αρθρογράφοι στην καθημερινή και στις αστικές φυλλάδες θέλουν να γίνουν; Οριστικό διαζύγιο με την ταξική ανάλυση και το μαρξισμό; Μα εντελώς;


15 Ιουλίου 2013 στις 2:09 μ.μ.

...αλλά μας χρειάζεται μια έντιμη κυβέρνηση για να τα διαπραγματευτεί όλα τούτα, όχι άνθρωποι που διανοούνται να στήνονται στα τέσσερα.

Και πρωτίστως, βέβαια, μας χρειάζεται ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Διαφορετικά ο herr Schäuble από τον «Ελευθέριο Βενιζέλο», όχι μόνο ετούτη τη φορά, αλλά όποτε θα έρχεται επίσκεψη στην κτήση, θα ανακράζει ως άλλος Ιούλιος Καίσαρας: "Ήλθον, είδα, ενίκησα"!!!

Όποτε κι αν έρχεται...


16 Ιουλίου 2013 στις 10:50 μ.μ.

Να σας δώσω και μια άλλη οπτική γωνιά αξολόγησης μιας επίσκεψης που αφήνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ερωτηματικά για τον 'χρόνο παραγματοποίησής' της, το αποκαλούμενο διεθνώς...timing...
Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι τα 3040 δις που θα χρειαστούμε με το τέλος των παρόντων μνημονίων να έρθουν ως 'μερική αποπληρωμή του κατοχικού χρέους;'
Τώρα εάν κάποιος αντιτάξει κ Πιπερόπουλε να προσέχετε τον ήλιο καλοκαιριάτικα, θα του πω με τόσα που είδαμε και βλέπουμε γιατί αυτό να μην είναι το μυστικό όπλ της Γερμανικής Καγκελαρίας;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger