Home » , » Γιατί τόση μοιρολατρία; (Βίντεο)

Γιατί τόση μοιρολατρία; (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 | 7:39 μ.μ.

Αν μείνεις μόνο στην συγκίνηση, παρακολουθώντας τα δακρυσμένα μάτια των διαδηλωτών που συμμετείχαν σήμερα στα απεργιακά συλλαλητήρια και έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για την κατάσταση που θα βρεθούν όταν στελεχώσουν κι αυτοί τις τεράστιες στρατιές ανέργων, με το μαζικό μπαράζ απολύσεων που κάνει οι κυβέρνηση, κάνεις λάθος προσέγγιση στο πρόβλημα.

Το βασικό είναι να προσεγγίσεις τον λόγο γιατί βγαίνει τόση μοιρολατρία από πολίτες που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους «κλαίνε την νύχτα», βιώνουν «κοινωνική γενοκτονία», καταλήγουν να αναζητούν την τροφή τους «σε δημοτικά συσσίτια».
Γιατί όλοι τους αναζητούν την ατομική λύση, φτάνοντας στο σημείο να μιλούν ακόμα ότι θα γίνουν και μετανάστες, γιατί έχει εδραιωθεί, σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού μας η αναποτελεσματικότητα των αγώνων, ενώ τα συνθήματα περί ανατροπής της κυβέρνησης και μαζικού ξεσηκωμού είναι λόγια του αέρα.


Γ. Γ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουλίου 2013 στις 11:07 μ.μ.

Όταν ανακοινώθηκε το κλείσιμο της ερτ κουβέντιαζα με φίλους πως δεν έπρεπε να περάσει έτσι απλά γιατί μετά θα μας πάρουν όλους αμπάριζα...ο πρώην αγροφύλακας πετάχτηκε και είπε " έλα μωρε που θα κλάψω για αυτούς, όλοι τους βυσματίες είναι". Δεν πέρασε ένας μήνας και ανακοινώθηκε η δικιά του σειρά...Τι να του πεις τώρα?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger