Home » , » Καμμιά άλλη καθυστέρηση. Καμμιά άλλη υπεκφυγή. Καμμιά άλλη δικαιολογία.

Καμμιά άλλη καθυστέρηση. Καμμιά άλλη υπεκφυγή. Καμμιά άλλη δικαιολογία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 | 4:35 μ.μ.

Γράφει ο  Ορέστης  Κ.

  ΕΝΙΑΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΤΩΡΑ!

      Για να διώξουμε κυβέρνηση και τρόικα.
      Να απαλλαγούμε από μνημόνια και χρέος.
      Για μια φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση.

O εφιάλτης δίχως τέλος για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, ξεπέρασε ήδη την τριετία.Η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη συγκρίνεται μόνο με βαριά  ήττα σε καταστροφικό πόλεμο.  Η κορύφωση του δράματος πλησιάζει. Ότι απέμεινε από εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις του παρελθόντος βρίσκεται  ήδη στην« κλίνη του Προκρούστη».

Η χώρα μετατρέπεται σε παραγωγική έρημο με  «οάσεις  Κόσκο-τάουν».

Το πλιάτσικο στην δημόσια περιουσία επιταχύνεται. Τα πάντα βγαίνουν στο σφυρί, υπό τις καθεστωτικές ιαχές, για απόβαση επενδυτών και γεωπολιτική αναβάθμιση της θέσης μας στην ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

κομμουνιστης
6 Ιουλίου 2013 στις 1:03 μ.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Τ Ω Ρ Α !!!!

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2013 στις 3:15 μ.μ.

ΟΚ συμφωνώ ούτε αριστερά,ουτε ΠΑΜΕ ούτε τιποτα αλλά όποιος πάει να συνδιαλλαγεί μειονεκτικά με τα "αφεντικά" μέσα κ έξω όταν έρθει η ώρα,καρατόμηση επι τόπου.Νομίζω;Και οι συζητήσεις θα είναι μαζικές και σε ζωντανο χρόνο οχι όπως το 43-44 που οι "φωτισμένοι" κλειδαμπαρώνοταν από τους αγγλοαμερικάνους ,σκιάζοταν και υπέγραφαν τα ΠΑΝΤΑ.Bλέπε κοντινά παραδείγματα Ελλάδα(Κωστάκης,Γιωργάκης,Σαμαροβενιζελοκουβέλης),Αφγαν.,Ιράκ,Συρία,Αίγυπτο.Αντε να δούμε ποιος έχει τα κότσια....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.


Κοιν.Απροσάρμοστος

κοιν.απροσάρμοστος

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2013 στις 6:09 μ.μ.

Eτσι έιναι"να δεις ότι κάποτε θα μας πούν και μαλάκες" ή στην καλύτερη "θα πίνουν στην υγειά μας την φραπεδιά της χειραφέτησης".

Τιμή σ αυτούς που το πήγαν κ θα το πάνε μέχρι τέλος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger