Home » , , » Άλλο Σαβιόλα κι άλλο 902

Άλλο Σαβιόλα κι άλλο 902

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 | 12:35 μ.μ.

Γράφει ο Θανάσης Καρτερός - "Κουτί της Πανδώρας"

Πουλήθηκε ο 902! Η είδηση δημοσιεύτηκε πρώτα στα ΝΕΑ και κάνει το γύρο του διαδικτύου, χωρίς μέχρι στιγμής να διαψευστεί από το ΚΚΕ. Στο σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα δεν αναφέρεται μόνο ότι η εταιρεία που έχει στην κατοχή της το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του 902 μεταβιβάστηκε σε επιχειρηματία (σε ποιον δεν λέγεται) αλλά απαριθμούνται και όλα τα νομικά κόλπα τα οποία χρησιμοποιεί η ηγεσία του ΚΚΕ για να «νομιμοποιήσει» τη μεταβίβαση και να «χειριστεί» τους εργαζόμενους. Διότι, όπως αναφέρεται, ο άγνωστος επιχειρηματίας θέλει την εταιρεία «καθαρή», δηλαδή χωρίς το βάρος των εργαζομένων.

Πρόκειται για απίστευτη είδηση και απίστευτο ρεπορτάζ. Διότι:

Μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμο, αλλά σίγουρα είναι βαθιά ανήθικο μια κομματική επιχείρηση, κομματικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία στήθηκαν, αδειοδοτήθηκαν και στηρίχτηκαν μέχρι σήμερα για να πολεμήσουν τον καπιταλισμό, να πωλούνται σήμερα σε ένα καπιταλιστή, για να κάνουν ακριβώς το αντίθετο: Να στηρίξουν τον καπιταλισμό!

Μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμα τα «κόλπα» με το καθεστώς και την τύχη των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης του ΚΚΕ, αλλά σίγουρα είναι βαθιά αντεργατικά. Και παρόμοια μέτρα, όπου κι αν είχαν ληφθεί μέχρι σήμερα, το ΚΚΕ τα είχε καταδικάσει και ο 902 τα είχε στιγματίσει, ως αγριότητες ενός συστήματος που πρέπει να ανατραπεί. Είναι δυνατόν σήμερα τα ίδια μέτρα και την ίδια αγριότητα να επιβάλει το ΚΚΕ εν ονόματι οποιουδήποτε οικονομικού τιμήματος;

Μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμο, αλλά είναι σίγουρα βαθιά αντιδημοκρατικό, μέσα ενημέρωσης που ανήκαν σε αριστερό κόμμα, στρέφονταν κατά της κυβέρνησης και κατά των μνημονίων, μέσα σε μια νύχτα να μετατραπούν σε προπαγανδιστές της κυβέρνησης και των μνημονίων, επειδή το κόμμα-ιδιοκτήτης εισέπραξε από τον καπιταλιστή-αγοραστή κάποια χρήματα. Αν για παράδειγμα ο φίλος του Σαμαρά εφοπλιστής Μαρινάκης αποφάσιζε, εκτός από τον Σαβιόλα, να αγοράσει και τον 902 (για παράδειγμα, είπαμε, όχι ότι ξέρουμε τίποτε…) αυτό θα σήμαινε ότι τα μέσα ενημέρωσης του ΚΚΕ θα βρίσκονταν στην επιρροή Σαμαρά. Είναι αυτό δημοκρατικό; Και είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι άλλο 902 κι άλλο Σαβιόλα;

Μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμη, αλλά αυτή η πώληση είναι το άκρον άωτον του κυνισμού. Και του πολιτικού αμοραλισμού. Ως εκ τούτου ας είμαστε καθαροί: Δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση το ΚΚΕ της ταξικής καθαρότητας, της πολιτικής εντιμότητας, της επαναστατικής σταθερότητας να έχει εμπλακεί σε τέτοια συναλλαγή. Να πουλάει όχι τα ασημικά αλλά την ψυχή του -γιατί ψυχή του είναι οι εργαζόμενοι και η φωνή τους. Και να λησμονεί τη Δευτέρα αυτό που δήλωσε την Κυριακή στα Παραπολιτικά (στην εφημερίδα που ΔΕΝ είναι του κυρίου Μαρινάκη) ο Δημήτρης Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κόμμα καιροσκοπικό, τυχοδιωκτικό, άλλα να λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ.
Ας διαψεύσει λοιπόν το κόμμα την αθλιότητα που το θέλει συμμέτοχο σε μια πράξη ακραίας και ανήθικης συναλλαγής. Για να καταλάβουν όλοι επιτέλους αυτό που το ίδιο διακηρύσσει τόσα χρόνια, ότι το ΚΚE έχει καθαρά χέρια. Συνεπώς ότι άλλο Σαβιόλα κι άλλο 902…
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 32 σχόλια

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 2:16 μ.μ.

Μην καρτεράτε να λυγίσουμε, «κύριοι» Καρτεροί.
Ναι! Η ευκαιρία βρέθηκε! Με αφορμή το κλείσιμο του τ/σ «902» τα γνωστά φίδια της οπορτουνιστικής συστημικότητας - ή του συστημικού οπορτουνισμού, όπως θέλετε πείτε τα - νόμιζαν πως βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να σπείρουν το αντιΚΚΕδικο δηλητήριο τους. Πρωταγωνιστές σε αυτήν την άθλια επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ, ασφαλώς, ποιοί άλλοι; Τα διαδικτυακά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ. «Άλλο Σαβιόλα και άλλο 902» είναι ο τίτλος κειμένου του αρθρογράφου της «Αυγής» Θανάση Καρτερού που δημοσιεύτηκε στο left.gr. Η δημοσιογραφική «υπηρέτρια» του Αλέξη Τσίπρα ξαναέπιασε το στυλό και άρχισε και πάλι την προβοκάτσια - παλιά μου τέχνη κόσκινο.

«Μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμο, αλλά σίγουρα είναι βαθιά ανήθικο μια κομματική επιχείρηση, κομματικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία στήθηκαν, αδειοδοτήθηκαν και στηρίχτηκαν μέχρι σήμερα για να πολεμήσουν τον καπιταλισμό, να πωλούνται σήμερα σε ένα καπιταλιστή, για να κάνουν ακριβώς το αντίθετο:
Να στηρίξουν τον καπιταλισμό!» γράφει ο Θ.Καρτερός. Μιλούν για «στήριξη στον καπιταλισμό» ποιοί; Αυτοί που έχουν κάνει τέχνη το δούλεμα του λαού με τις δήθεν αριστερές ρητορείες τους. Αυτοί που μέσω των εφημερίδων τους διαφημίζουν τις δραστηριότητες του Ομίλου Λάτση και της Γιάννας Αγγελοπούλου. Αυτοί που κάνουν λεονταρισμούς σε κομματικά ακροατήρια και λίγο αργότερα συνευρίσκονται χαμογελαστοί στο ίδιο τραπέζι με τον πρόεδρο του ΣΕΒ. Ο «902», όπως και ο «Ριζοσπάστης», κύριε Καρτερέ, υπάρχουν πράγματι για να πολεμάνε τον Καπιταλισμό. Γι' αυτό και οι Καπιταλιστές πολεμάνε τα κομματικά μέσα ενημέρωσης του ΚΚΕ με κάθε είδους λάσπη. Εσάς αντιθέτως - τις αριστερές ορντινάτσες της πλουτοκρατίας - σας έχουν για να διαφημίζουν το άλλο μείγμα διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης.

«Είναι δυνατόν σήμερα τα ίδια μέτρα και την ίδια αγριότητα να επιβάλει το ΚΚΕ εν ονόματι οποιουδήποτε οικονομικού τιμήματος;» αναρωτιέται υποκριτικά ο Καρτερός. Το ΚΚΕ δεν επιβάλει κανένα μέτρο και καμία αγριότητα - ο Καπιταλισμός στον οποίο εσείς κάνετε πλάτες τα επιβάλει. Ο «Ριζοσπάστης» έχει αναφερθεί στον χαρακτήρα των κομματικών ΜΜΕ του ΚΚΕ ως «μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων» που μοναδικό στόχο έχουν την προβολή των θέσεων του κόμματος. Άλλωστε, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που φιλοξενείται σε κάθε πάνελ της τηλεόρασης, το ΚΚΕ αντιμετωπίζεται από τα αστικά μέσα ενημέρωσης ως το «μαύρο πρόβατο». Απόλυτα λογικό αν σκεφτούμε ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν απειλούν ούτε στο ελάχιστο τα υπερκέρδη των μεγαλοκαναλαρχών και μεγαλοεκδοτών.

«Μπορεί να είναι ή να μην είναι νόμιμη, αλλά αυτή η πώληση είναι το άκρον άωτον του κυνισμού. Και του πολιτικού αμοραλισμού. Ως εκ τούτου ας είμαστε καθαροί: Δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση το ΚΚΕ της ταξικής καθαρότητας, της πολιτικής εντιμότητας, της επαναστατικής σταθερότητας να έχει εμπλακεί σε τέτοια συναλλαγή. Να πουλάει όχι τα ασημικά αλλά την ψυχή του -γιατί ψυχή του είναι οι εργαζόμενοι και η φωνή τους» συνεχίζει ο Θ.Καρτερός. Μιλάνε για «κυνισμό» και «πολιτικό αμοραλισμό», ποιοί; Αυτοί που έχουν κάνει επάγγελμα το κουρέλιασμα των εννοιών του ριζοσπαστισμού και του σοσιαλισμού. Αυτοί που υπόσχονται έναν «καλύτερο καπιταλισμό», όπου - δήθεν - οι άνθρωποι θα μπαίνουν πάνω απ' τα κέρδη. Αυτοί που κοροϊδεύουν ασύστολα το λαό μιλώντας για υγιή επιχειρηματικότητα. Αυτοί οι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαλύσουν το ΚΚΕ στις αρχές της δεκαετίας του '90. Αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, παριστάνουν τώρα τους αμόλυντους, τους αγίους της κάθαρσης.
(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 2:17 μ.μ.

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
Ο Θανάσης Καρτερός - και ο κάθε συκοφάντης Καρτερός - ας ασχοληθεί καλύτερα με τις πηγές χρηματοδότησης της εφημερίδας του, της «Αυγής» και των διάφορων portals που λειτουργεί , επίσημα ή ανεπίσημα, ο ΣΥΡΙΖΑ (left.gr, rednotebook, κλπ). Ας απαντήσει πως η «Αυγή» των 5-6000 φύλλων έφτασε μετά την εκλογική εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ να έχει διπλάσιες και τριπλάσιες σελίδες. Διότι το ΚΚΕ δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΔΗΜΑΡ, ούτε ΠΑΣΟΚ. Στηρίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά των μελών και των φίλων του. Εάν οι κ.Καρτεροί αγωνιούν τόσο πολύ για τον «902» και τις οικονομικές δυσχέρειες των κομματικών μέσων ενημέρωσης του ΚΚΕ ας πάρουν κουπόνια του κόμματος και να βγουν μαζί μας για εξόρμηση.

Για να τελειώνουμε, λοιπόν: Ούτε ο «902», ούτε ο «Ριζοσπάστης» ούτε κανένα κομματικό δημοσιογραφικό όργανο του ΚΚΕ δεν λειτουργεί σε σοσιαλιστικό καθεστώς. Λειτουργούν, δυστυχώς, εντός του βάρβαρου καπιταλισμού τον οποίο πολεμάνε με κάθε τρόπο και μέσο (σε αντίθεση με τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ). Σε συνθήκες οξυμένης καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, ακόμη και αυτές οι επιχειρήσεις (οι κομματικές, μη κερδοσκοπικές) βρίσκονται αντιμέτωπες με τα δεινά της κρίσης. Γι' αυτό ακριβώς γίνεται ακόμη πιο επιτακτική παρά ποτέ η ενίσχυση του ΚΚΕ - γιατί μόνο με την πλήρη καταστροφή του καπιταλιστικού συστήματος θα πάψουν να κλείνουν επιχειρήσεις και να απολύονται εργαζόμενοι.

Οι αριστερές ορντινάτσες των καπιταλιστών, των μεγαλοβιομηχάνων και των εφοπλιστών καλά θα κάνουν να μη χαίρονται. Ας μην περιμένουν να λυγίσουμε, ούτε για μια στιγμή.

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 4:04 μ.μ.

Για τον Κώστα Βαξεβάνη, που του ανήκει το "Κουτί της Πανδώρας", δεν ξέρω, δε γνωρίζω τη διαδρομή του. Σίγουρα θα έχει τους λόγους του να φιλοξενεί τόσο πρόθυμα τους αντιΚΚΕ λίβελους, όπως αυτός του Θανάση Καρτερού. Τόσους μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην ΑΥΓΗ και στο ΚΟΚΚΙΝΟ και η "ευαίσθητη" Πανδώρα τσιμουδιά, μόκο. Δε βαριέσαι, περάσαν και χειρότεροι.

Εμένα αυτός, που μου κάνει εντύπωση, είναι ο Θανασάκης ο Καρτερός και τον λυπάμαι ταυτόχρονα!
Αναρωτιέμαι, πόσα χρόνια μετά από την αποστασία του από το Κόμμα πρέπει να συνεχίσει να αποδεικνύει πόσο καλός ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ είναι;
Από τόσα αστικά ΜΜΕ πέρασε, τόσους δημοσιγράφους ξέσκισε στην εκμετάλλευση, τόση λάσπη έριξε στο ΚΚΕ, ακόμη να τον πιστέψουν, ότι είναι πιστός λακές τους;

Κρίμα ο φουκαράς, τόσος αυτοεξευτελισμός! Ποιος το περίμενε;

Από την άλλη, όταν θυμάμαι πόσο "αγέρωχος" ήταν, όταν ήταν Διευθυντής στο Ριζοσπάστη μέχρι το 1991. Δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του, δε τολμούσες να του κάνεις κριτική, όλα καλά καμωμένα τα είχε.

Βλέπεις όσο ήταν στο ΚΚΕ και στο ΡΙΖΟ δε χρειαζόταν να σκύβει τη μέση. Μετά το απέκτησε το κουσούρι και είναι έτσι 22 χρόνια πια - σκυφτός και πρόθυμος.

Αχ, που σε νιότη να μου έδειχνες, πως θα γινόμουν στα γεράματα!!!

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 4:27 μ.μ.

Aυτο που κανατε τωρα κυριε Κουτσουμπα δεν ειναι
"κωμωδια" (ξερετε ποτε το λαγατε και για ποιον το
λεγατε) ειναι δραμα εμποτισμενο με κυνισμο παλιανθρωπια και ανηθικοτητα που καμια φορα ακομα κι ενας καπιταλιστης θα ηταν ισως διστακτικος να
κρατησει απεναντι στους εργαζομενους μια τετοια σταση Με σας αμφιβαλλω αν ο αγωνας θα το φερει να
"ανταμωσουμε στα γουναραδικα"

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 4:45 μ.μ.

Ο καπιταλιστικος χωρος στον οποιο μεταπηδησες, Καρτερε,σου ταιριαζει απολυτα. Το αρθρο σου θα το ζηλευαν οι Πρετεντερης και τα υπολοιπα γκρουποσκυλα του συστυματος.

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 4:53 μ.μ.

Αυτό που είναι πρωτοφανές και αγγίζει τα όρια της διαπλοκής,είναι το γεγονός ότι πουλήθηκε ενας σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας και δεν ανακοινώνεται ο αγοραστής!!!
Μάλλον έχουν δίκιο αυτοί που ισχυρίζονται πως τα ανταλλάγματα που πήρε το κκε απο το ξεπούλημα του 902,δεν είναι μόνο οικονομικά αλλά κυρίως πολιτικά.
Και ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 5:41 μ.μ.

Ακου ανθρωπακο.Εδω που ειμαι 902 τ.β. δεν πιανει.Ραδιοφωνο με εγγονια,παιδια,αρρωστους γονεις και κυνηγι μηπως χτυπησω κανα μεροκαμματο στην οικοδομη, σπανια.Ο 902 δεν ανηκει στους εργαζομενους του ουτε στους απολυμενους του,ουτε σε κανεναν απο μας που στηριζει μ οποιον τροπο μπορει το κομμα μας το ΚΚΕ,το οποιο βεβαια δεν ανηκει σε κανεναν γιατι οι ιδεες και ταπιστευω δεν ειναι κτημα κανενος.Προσωπικα χαιρομαι γι αυτην την εξελιξη,γιατι για τους εστω και λιγο διαβασμενους κι οχι αμμορφωτους,προμηνυονται αλλα.Τελειωνοντας να επισημανω οτι δινεις πολυ καλες πασες στα φασιστοσαιτ.Μπου φαντασματακι.

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 8:40 μ.μ.

2 εφημερίδες, η Αυγή και η Εσπρεσσο ειχαν πρωτοσελιδο τον 902.
ο αυριανισμος λυσσομαναει!!!
Το ΚΚΕ δινει λόγο στα μέλη του και τους εργαζόμενους.
Ολοι οι υπολοιποι....χυνουν απλα.το ταξικο φαρμακι τους.

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 9:39 μ.μ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ.... ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ .... ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 10:32 μ.μ.

@ 6 Αυγούστου 2013 - 9:39 μ.μ.
Τη συχνότητα δεν την πούλησαν γιατί η συχνότητα δεν πουλιέται. Είναι δημόσια. Γκέγκε;

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 10:37 μ.μ.

Ανώνυμε 9:39 μ.μ., πρώτα να ενημερώνεσαι και μετά να αμολάς την γκαιμπελοσυριζαική σου αρλούμπα.
Είδες καμμία συχνότητα να πωλείται?
Πωλούνται οι συχνότητες χαιβάνια του τσυριζα?
Φτάνει πια έχετε ξεπεράσει και την χρυσή αυγή.

6 Αυγούστου 2013 στις 10:47 μ.μ.

Σημειώνεται ακόμα ότι το ΚΚΕ δεν πουλάει τη συχνότητα από την οποία εκπέμπει ο «902», αφού αυτή αποτελεί δημόσια περιουσία. Πουλάει την εταιρεία και τις υποδομές της, οι οποίες φτιάχτηκαν με την οικονομική συμβολή χιλιάδων μελών και φίλων του Κόμματος και αποτελούν δική του περιουσία.

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 10:59 μ.μ.

ποια συχνοτητα ρε χρυσαυγιτη

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 11:53 μ.μ.

Τι ρωτάς και εσύ τώρα ρε φίλε??
Τι που την βρήκαν?
Τους την παραχώρησε η πολιτεία για να προπαγανδίζουν το κόμμα τους και αυτοί την χρησιμοποιούσαν για να διαφημίζουν σκουπίδια και να βγάζουν κέρδη.
Μόλις η διαφήμηση μειώθηκε και δεν υπήρχαν κέρδη,την πούλησαν σαν συνεπείς καπιταλιστές που είναι.
Εβγαλαν λεφτά πουλώντας κάτι που δεν τους ανήκε!
Εβγαλαν κέρδος πουλώντας αέρα κοπανιστό!!!
Πάντα πρωτοπόροι στις μπίζνες αλλά και στις απολύσεις.

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 11:59 μ.μ.

Ηρεμήσετε η συχνότητα δεν πωλείται

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 12:05 π.μ.

Για τους καλόπιστους και όχι αυτούς που τρέφουν μένος για το ΚΚΕ δεξιούς και "αριστερούς"
To KKE ευρισκόμενο σε δύσκολη οικονομική κατάσταση αναγκάστηκε να στερήσει απο τον εαυατό του αλλά και απο όσους το στηρίζουν τον 902 .
ο σταθμός ήταν πηγή ενημέρωσης για όλους όσους ήθελαν να βλέπουν τα πράγματα απο μια διαφορετική γωνία,αυτήν όπως την βλέπουν οι εργαζόμενοι που δεν είναι ούτε ευρωλάγνοι ούτε τους νοιάζουν εαν υπάρχουν καλοί η κακοί εκμεταλλευτές του λαού.

Για όλους εμάς ήταν ένα πλήγμα,αλλά δεν γινόταν αλλιώς.

Η συχνότητα παραδόθηκε εκεί από όπου αρχικά δόθηκε, δηλαδη στο Ελληνικό δημόσιο.
Η συχνότητα ως δημόσια δεν μπορεί να πουληθεί

Αυτοί που κόπτονται για την συχνότητα πολιτικοί φορείς ή επιχειρηματίες ας πάνε στο ελληνικό δημόσιο να τους την παραχωρήσει.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ δηλ Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί,εαν θέλει
είτε μόνος του ( τόσα εκατομμύρια πλέον παίρνει ως αξιωματική αντιπολίτευση ),
είτε να βάλει όλα τα πρόσφατα πασοκοθρεμενα στελέχοι του, από τις μίζες που εισέπρατταν τόσα χρόνια από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού να παει στο υπουργείο και να κάνει την αίτηση τουκαι εαν δεν τους την δώσει να βαλει το27% να παλέψει και να την πάρει.
Επίσης θα μπορούσε να βάλει έναν από τους υγιείς επιχειρηματίες,όπως λέει και συναναστρέφεται να αγοράσει αυτός τον σταθμό.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 2:17 π.μ.

Το ΚΚΕ πουλάει τα ντουβάρια,τα μηχανήματα,την εταιρεία.Αλλά δεν πουλάει τη συχνότητα γιατί είναι κρατική.Απλά την επιστρέφει στο κράτος.
Άρα ο αγοραστής θα έχει ντουβάρια,μηχανήματα και εταιρεία χωρίς συχνότητα.
Όμως τον αγοραστή δεν τον κόφτει να πάρει τα ντουβάρια,τα μηχανήματα και την εταιρεία.
Τον κόφτει να πάρει τη συχνότητα.
Κανάλι θέλει να αγοράσει,δεν θέλει να ανοίξει μαγαζί με είδη υγιεινής.
Άρα ο αγοραστής θα πάρει τη συχνότητα απ'το κράτος,από εκεί δηλ. που την άφησε το ΚΚΕ.
Άρα ο αγοραστής,για να αγοράσει τα ντουβάρια,τα μηχανήματα,την εταιρεία,είναι 1000% σίγουρος ότι αυτός θα πάρει τη συχνότητα.
Άρα ο αγοραστής έχει ήδη συνεννοηθεί με το κράτος αλλιώς δεν θα προχωρούσε στην αγορά των ντουβαριών και των μηχανημάτων.
Άρα ο αγοραστής πρέπει να έχει καλές σχέσεις με το Μαξίμου και να έχει πάρει διαβεβαίωση ότι θα πάρει τη συχνότητα.
Άρα το ΚΚΕ αφήνει τη συχνότητα στο κράτος,για να τη δώσει το κράτος σε έναν κολλητό του Μαξίμου.
Άρα το ΚΚΕ πούλησε ντουβάρια,μηχανήματα και εταιρεία,σε έναν κολλητό του Μαξίμου ο οποίος θα πάρει και τη συχνότητα μέσω του κράτους.
Άρα για το ΚΚΕ είναι καλύτερο να κάνει μπίζνες με κολλητούς του Μαξίμου απ'το να φτιάξει τηλεόραση της αριστεράς και να κρατήσει τουλάχιστον εν μέρει τον έλεγχο του σταθμού.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 8:41 π.μ.

Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτρελλάνει το κκε να δηλώσει πως όταν γίνει κυβέρνηση θα ακυρώσει το ξεπούλημα του 902 και θα του επιστρέψει το σταθμό.
Η τέλεια σουρεαλιστική λύση,στην παραφροσύνη του περισσού!!

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 10:58 π.μ.

12.05

Θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά που λες ο Σύριζα και να διεκδικήσει να αγοράσει τη συχνότητα.Όμως δεν θα είχε αποτέλεσμα γιατί η συχνότητα είναι ταμένη στον Βρυώνη και στον Μαρινάκη.Δεν θέλατε να φτάσει στον Σύριζα η συχνότητα.Θέλατε να φτάσει στον Βρυώνη και στον Μαρινάκη.
Φυσικά η συχνότητα δεν γίνεται να πουληθεί απευθείας.Όμως είναι ταμένη σε αυτόν που αγόρασε τα μηχανήματα και την εταιρεία,ή είναι ταμένη σε κάποιον που συνεργάζεται με αυτόν που αγόρασε τα μηχανήματα και την εταιρεία.Αλλιώς γιατί να πάρει τα ντουβάρια ο αγοραστής;Να τα κάνει τι;Κανάλι θέλει να ανοίξει.
Λοιπόν θα πουλούσατε ποτέ την εταιρεία και τα ντουβάρια στον Σύριζα; Όχι.Προτιμούσατε να αγοράσει την εταιρεία και τα ντουβάρια ο Βρυώνης και ο Μαρινάκης.Άρα είναι ψέματα αυτό που λέτε ότι τάχα δεν διαλέγετε καπιταλιστή.
Διαλέγετε και παραδιαλέγετε καπιταλιστή.
Τον Βρυώνη και τον Μαρινάκη,όχι τον Σύριζα.
Ο Σύριζα σας ζητούσε εδώ και κανα εξάμηνο να μπει στον σταθμό.Δεν θα τό'κανε χωρίς λεφτά.
Τον ρωτήσατε ποτέ τον Σύριζα,πόσα δίνει για να μπει στον σταθμό ή για να πάρει τον σταθμό;
Όχι δεν τον ρωτήσατε.Θέλατε Βρυώνη και Μαρινάκη.
Άρα διαλέξατε καπιταλιστή.Και δεν διαλέξατε μόνο καπιταλιστή.Διαλέξατε και αστικό κόμμα.
Διαλέξατε το αστικό κόμμα της ΝΔ αντί του αστικού κόμματος του Σύριζα.Διαλέξατε ΝΔ γιατί δώσατε τον σταθμό σε κολλητούς του Σαμαρά.
Τα παραμυθάκια λοιπόν,πετάξτε τα σε τίποτα 15χρονα που δεν σας ξέρουν απ'την καλή και σας περνάνε για κομμουνιστές.
Δεν είναι κακό να είσαι αντι-Σύριζα.Το κακό είναι ότι ο μόνος σου σκοπός είναι να είσαι αντι-Σύριζα και γι'αυτό συμμαχείς με τη ΝΔ και τον Μαρινάκη για να τον πολεμήσεις.Το κακό είναι ότι το ΚΚΕ κατάντησε συνιστώσα της ΝΔ κι ότι διαλέγει καπιταλιστές.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 12:14 μ.μ.

Αλλη μια ξεφτίλα του ΚΚΕ. Αντί να συμβάλλει στην ίδρυση τηλεόρασης ΟΛΗΣ της Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ), των σωματείων, των συλλογικοτήτων γειτονιάς κλπ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ στο αστικό κράτος και ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙς ΥΠΟΔΟΜΕΣ!!!

Ξεφτίλα και τέλεια υπηρεσία στην αστική μας τάξη! Μπράβο ΚΚΕ. Μιλάμε για ξεφτίλα επιπέδου! Επαναστατική φρασεολογία για ξεκάρφωμα και στην πράξη δουλάκι της αστικής τάξης το ΚΚΕ!!!

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 2:08 μ.μ.

Προς 6 Αυγούστου 2013 - 11:53 κ 7 Αυγούστου 2013 - 8:41
Ο πρώτος εύστοχος, ο δεύτερος δημιουργικός.
Αλλά να μην λησμονούμε ότι το ΚΚΕ, δεν ψήφισε, το Μάαστριχτ!
Απλά το εφαρμόζει.
Αλλά που να τα καταλάβουν αυτά τα συστήματα, οι Ρεφορμιστές;
Ακόμη μου αρέσει πολύ το ύφος των κωμικών υπερασπιστών του- να χαμε να λέγαμε- ΚΚΕ.
Δεν πωλείται η συχνότητα, πωλούνται τα ντουβάρια.
Για τον 7 Αυγούστου 2013 - 2:17.
Φίλε, παρεξήγηση έγινε. Δεν τον πουλάει σε κολλητό του Μαξίμου.
Σε θυγατρική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με διασυνδέσεις στο Μαξίμου, τον πουλάει το σταθμό.
Μάλιστα έχω βάσιμες πληροφορίες και για το όνομα του νέου Καναλιού, και σε παγκόσμια πρώτη αποκαλύπτω : x 902-deadly close tv. Δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση : ΠΡΩΗΝ 902-ΞΥΣΤΑ (ή ΣΥΡΙΖΑ) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Και το κέφι συνεχίζεται μέχρι πρωίας.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 3:06 μ.μ.

----------------O παρεισακοτος------------------
Λίγα λόγια για όρθιους βλακόλιθους τύπου κρατερόυ, 1ον Δεν πουλήθηκε η τλ και καμία συχνότητα! Ο Θανάσης κρατερός για ένα κομμάτι ψωμί που του πεταει το σύστημα δεν σας ενημερώνει, Πως χρηματοδοτείτε ο σύριζα και τα κώματα του κεφαλαίου και τα πολίτικα τους ιδρύματα για διαμόρφωση της κοινής γνώμης, Υπέρ ΕΕ του ΔΝΤ της ΕΚΤ δέεστε πως πληρώνουν τα κανάλια που προβάλλονται καθημερινός, πώς συντηρούν εφημερίδες και ραδιοσταθμούς για να μας ταΐζουν μυθομαζα!!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΣ ΕΔΏ
Κανονισμός της ΕΕ: COM(2012)499 - 12/09/2012

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 4:24 μ.μ.

Καλά αυτοί είναι ικανοί για να συνεχίσουν να πληρώνουν τον επαγγελματικό τους στρατό να πουλήσουν ακόμα και τον Περισσό,όχι τον 902.
Ζήτω ο Μαρινάκης.Ζήτω το χάρισμα της συχνότητας.
Ζήτω οι απολύσεις όλων των εργατών.
Ζήτω οι κολεγιές με τους κολλητούς του Σαμαρά.
Ζήτω η κόκκινη συνιστώσα της ΝΔ.
Λαέ μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ.
Παιδιά πόσο πάει ο Περισσός;Μεγάλο μέγαρο,ωραίο,
θα πιάνει αρκετά λεφτά.Θα ζήσουνε με αυτά άκοπα οι κηφήνες σας άλλα 5 χρόνια για να το παίζουνε κομμουνιστές στα 15χρονα.
Το πουλάτε ρε σεις στον Τσίπρα τώρα που έχει λεφτά απ'την κρατική χρηματοδότηση;
Η'θα το πουλήσετε και αυτό στον Μαρινάκη;
Είστε εντελώς ξεφτίλες γιατί ΚΑΙ έχετε απολύσει ένα σωρό κόσμο ΚΑΙ ξεπουλάτε ΚΑΙ διαλέγετε καπιταλιστές.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 4:49 μ.μ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
Αποτελεί απίστευτη πρόκληση και απύθμενο θράσος να κάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ και της «ΑΥΓΗΣ» μαθήματα ηθικής στο ΚΚΕ με αφορμή την πώληση του «902» που, όπως εξήγησε από την πρώτη στιγμή και με κάθε ειλικρίνεια το Κόμμα, έγινε για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους και τα ασφαλιστικά ταμεία, έστω και αν αυτό στερεί από το ΚΚΕ ένα μέσο επικοινωνίας με το λαό και διάδοσης της πολιτικής του.

Η αδιαφάνεια, οι ίντριγκες, τα πολιτικά παιχνίδια, η διπροσωπία και διγλωσσία, τα οποία προσάπτουν στο ΚΚΕ, είναι δικό τους προνόμιο και δεν πρόκειται να τους το πάρει κανένας. Αυτό ήταν πάντα το ποιόν τους. Αυτό κάνουν απροκάλυπτα σήμερα που συναγελάζονται με τους βιομηχάνους στις δεξιώσεις και τις γιορτές του κεφαλαίου, συναντιούνται με εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού πίσω από κλειστές πόρτες, αποθεώνουν τον υγιή καπιταλισμό και τους υγιείς επιχειρηματίες (σε λίγο θα πούνε και αριστεροί επιχειρηματίες) και φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ του συστήματος. Που αποθεώνουν την ΕΕ, για να παίρνουν σημαντικά πόσα με τα όποια η ΕΕ χρηματοδοτεί και στηρίζει τα ευρωπαϊκά κόμματα (όπως το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο προεδρείο του οποίου συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ), τα οποία δίνουν όρκους πίστης σε αυτήν.

Αυτό έκαναν και παλιότερα, το 1991, τότε που προσπαθούσαν μαζί με όλα τα μαντρόσκυλα του συστήματος να διαλύσουν το ΚΚΕ, να το μετατρέψουν σε σοσιαλδημοκρατικό μόρφωμα και επειδή δεν τα κατάφεραν προσπάθησαν να το πλήξουν οικονομικά. Το ΚΚΕ και τότε έδωσε τη μάχη για να τα καταφέρει οικονομικά, έστω και αν αναγκάστηκε να κάνει αιματηρές θυσίες. Τις ίδιες θυσίες θα κάνουν και τώρα οι κομμουνιστές, αν χρειαστεί. Δήλωση μετάνοιας στο σύστημα ούτε έκαναν, ούτε θα κάνουν.

Ας μη κρίνουν λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Καλά θα κάνουν λοιπόν να το βουλώσουν και να μην κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ, κάνοντας μαθήματα ηθικής. Έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους, για τα έργα και τις ημέρες τους, το τι κάνανε και τι λέγανε το 1991, όταν προσπαθούσαν να διαλύσουν το ΚΚΕ και να το πλήξουν με κάθε τρόπο.

7 Αυγούστου 2013 στις 5:56 μ.μ.

Τα ίδια έκανε και το ΚΚ Κίνας,τα ίδια και το ΚΚ Ελλάδας.
Χάος.

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 9:10 π.μ.

Βρε ούστ!!!
Εδώ έχετε αυτοκαταργηθεί και σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα ΜΛ, ο δείξας και ο μπήξας.
Οι οπορτουνιστές, είστε εσείς και κανένας άλλος.
Δεν έχετε ιερό και όσιο.
Όποιος εκστομίσει υποψία κριτικής του επιτίθεστε ασχέτως με το ήθος του, την προσφορά του και την ιστορία του.
Μία αγέλη κοπρόσκυλα είστε, που προσκυνάτε όποιον σας βαφτίσουν, για ηγεσία.
Ακόμη πολλοί από σας, ούτε ελληνικά δεν ξέρετε να μιλάτε.
Ασύντακτοι, ανορθόγραφοι και ασυνάρτητοι.
Αλλά να μην ξεχνάμε όμως. Δεν υπογράψατε το Μάαστριχτ.

Γίνεται προφανώς πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με το επίσημο ΚΚΕ. Αυτό κάνει καλά τη δουλειά του.
Αφού έχει εσάς, ρε καλά σας κάνει.

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 12:17 μ.μ.

Ανώνυμε 9:10πμ. Όντως, οι οππρτουνιστές είμαστε εμείς ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. Εμείς τα κοπρόσκυλα, οι αναλφάβητοι, που δεν καταλαβαίνουμε. Καλά που υπάρχεις εσύ, ο δείξας και ο μπήξας.
Έχουμε πεθάνει και δεν το ξέρουμε. Είμαστε αυτιστικοί, απολιθώματα, αγέλη.Ασυνάρτητοι.
Κι εσύ είσαι ο επαναστάτης.
Που μας απαγορεύει να υπάρχουμε.
Μια απορία, μόνο: εκσπερμάτισες την ώρα που τα έγραφες αυτά; ή πήγε τζάμπα ο κόπος σου;

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 2:06 μ.μ.

βρε συ αντε στις κούνιες να ηρεμησεις ,εχεις πάρει στην σειρά ολα τα ποστ


Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 4:45 μ.μ.

Ρωτάς τα κνιτομπότ τι σχέση έχει ο Τατσόπουλος με το ότι πουλήσανε τον 902 στο Μαρινάκη και αυτά σου απαντάνε σαν τον 12.17. Λογικό.
Ζήτω ο Μαρινάκης παιδιά.Τον Περισσό θα του τον πουλήσετε φέτος ή του χρόνου;Άμα σας ζητήσει τον Περισσό ο Τσίπρας θα του τον δώσετε;
Θέλει να φτιάξει Μέγαρο της Αριστεράς το παιδί,
λεφτά απ΄την κρατική χρηματοδότηση έχει,τώρα που θα φτάσει 35% θα έχει κι άλλα,απ'την άλλη εσάς θα σας έχουνε τελειώσει τα φράγκα απ΄τον 902 για να ταΐζετε το κηφηναριό και θα ψάχνετε να βγάλετε στο σφυρί τίποτα ακόμα.
Άντε ρε,πηγαίντε ζητήστε του Αλέξη ,κάπως θα σας βολέψει.Όχι,ε;Αποκλείεται;
Πάλι στο Μαρινάκη θα τρέχετε ρε σεις;

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 8:14 π.μ.

Αφου διαθετει τόση αγάπη και λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ, ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ?

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 2:54 μ.μ.

Δεν έδινες ενίσχυση στον 902 για να γίνει ο δίαυλος του οπορτουνισμού.Έδινες ενίσχυση στον 902 για να γίνει ο δίαυλος του Μαρινάκη.
Δεν γουστάρεις απ'τον σταθμό της εργατικής τάξης να ακούγονται οι απόψεις του Δραγασάκη.
Γουστάρεις απ'τον σταθμό της εργατικής τάξης να ακούγονται οι απόψεις του Κασιδιάρη.
Ο ιδιοκτήτης κρύβεται,γιατί φοβάται μήπως χαλάσει το ντιλ έστω και την τελευταία στιγμή.
Για τον ίδιο λόγο τον κρύβει και το ΚΚΕ.Για να μη χαλάσει το ντιλ.
Μην ακούτε για τετελεσμένα και ρήτρες.Αν πάει στον Περισσό ΤΩΡΑ όλος ο κόσμος όπως πήγε και στην ΕΡΤ,πάνε τα τετελεσμένα,πάνε και οι ρήτρες.
Ο Περισσός πρέπει ΤΩΡΑ να γίνει νέα ΕΡΤ,να πάμε όλοι εκεί.Πρώτοι απ'όλους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.Θα είναι μια πράξη αλληλεγγύης στον αγώνα που έδωσε το ΠΑΜΕ στο Ραδιομέγαρο.
Έτσι θα χαλάσει το ντιλ.Αυτό τρέμουν.
Όχι στο χάρισμα του 902.Ο 902 ανήκει στο λαό και δεν πουλιέται σε κανένα Μαρινάκη.
Ο λαός πρέπει να πάει στον Περισσό και να προστατέψει τον σταθμό ΤΟΥ από αυτούς που τον βγάζουν στο σφυρί.
Την ίδια στιγμή που θα βρεθούν 20 χιλιάδες κόσμου στον Περισσό,θα έχει ακυρωθεί το ντιλ.
Και για να το λήγουμε.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ με το χάρισμα του 902.Αλλά μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.Όμως με 20 χιλιάδες έξω απ'το Σπίτι του Λαού,κάτι μπορούν να κάνουν.
Σας νοιάζει να παίζετε ξύλο πάνω απ'το χυμένο γάλα,ή σας νοιάζει να κάνετε τίποτα σοβαρότερο μπας και σωθεί ο σταθμός την τελευταία στιγμή;

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 11:09 π.μ.

Ας μην ξύνοντε ορισμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ στην ΄΄γκλίτσα του τσοπάνη΄΄. Για ποιά περιουσία της ΄΄Αριστεράς΄΄ μιλάνε?Αυτοί που καταχρέωσαν την τυποεκδοτική με την εκδοση της ΄΄Πρώτης¨?Αυτοί που παρουσίασαν πλαστά και απο ανύπαρκτες εταιρείες τιμολόγια για την δήθεν εγκατάσταση πυλώνων αναμεταδοσης του 902 σε όλη την Ελλάδα, χρεώνοντασ τον 902( το κόμμα δλδ) με αρκετά εκατομμύρια και μετά την κοπάνησαν με τον ΣΥΝ? Αυτοί που λάκισαν αλλα πρώτα 'επεισαν το κόμμα να πληρώσει αρκετα εκκατομύρια για να μην πάρει η τράπεζα το κτίριο της Κουμουνδουρου που ειχε εγκατασταθεί η ΕΑΡ( σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ) τότε, αφού δεν επρεπε κατα τα λεγόμενα τους, ενα κόμμα που συμμετέχει στον ΣΥΝ να απωλέσει περιουσιακά στοιχεία?Αυτοι που φεύγοντας απο το κόμμα φρόντισαν να σηκώσουν μέχρι και τις καρέκλες απο την Μπουμπουλίνας(τότε τα γραφεία της ΚΟΑ?Αυτοί που πήγεναν στα δικαστήρια το Κόμμα γιατί είθελαν ποσοστα απο την ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ?Αυτοί που επέστρεφαν στο κόμμα τα αυτοκίνητα που τους είχε παραχωρήσει κατεστραμένα?Αυτοί που παρότρυναν την συνθέτρια μαζί με εναν σουηδό του μουσικού σήματος του 902 να παψει να ακούγετε?Αυτοί που έκαναν ότι μπορούσαν για να αποτρέψουν κάθε βοήθεια προς το κτίριο της Κ.Ε. του Κόμματος , στο Περρισό μετά της πλημύρες?Αυτοί που πάσχιζαν κα καταργήσουν το ίδιο το Κόμμα προτε΄'ινοντας κατάργηση κάθε συμβόλου του και των αρχών του?ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΛΗΤΕΣ!!!
Υγειονομικός-Πάτρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger