Home » , , » Η απολογία του δολοφόνου ένα μνημείο ψεύδους και συγκάλυψης των καθοδηγητών του (Βίντεο) - Συνεχίζονται οι μαρτυρίες για την σύσταση και την δράση της μαφιόζικης δολοφονικής ναζιστικής συμμορίας (Βίντεο) - Συλλήψεις χρυσαυγιτών που είχαν οπλισμό (Βίντεο) - Αντιφασιστικά συλλαλητήρια (Βίντεο)

Η απολογία του δολοφόνου ένα μνημείο ψεύδους και συγκάλυψης των καθοδηγητών του (Βίντεο) - Συνεχίζονται οι μαρτυρίες για την σύσταση και την δράση της μαφιόζικης δολοφονικής ναζιστικής συμμορίας (Βίντεο) - Συλλήψεις χρυσαυγιτών που είχαν οπλισμό (Βίντεο) - Αντιφασιστικά συλλαλητήρια (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 | 10:51 μ.μ.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο χρυσαυγίτης φονιάς με τις κατηγορίες: Ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Η απολογία του δολοφόνου ένα μνημείο ψεύδους και συγκάλυψης των καθοδηγητών του. Η μαφιόζικη «ομετρά» σε όλο της το μεγαλείο. Ανέλαβε την ευθύνη της δολοφονίας ισχυριζόμενος ότι βρισκόταν σε άμυνα λέει αφού τον χτύπησαν 7-8 άτομα, κάτι στο οποίο τον διαψεύδουν πέρα από τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων και η ιατροδικαστική εξέταση που γράφει ότι δεν είχε την παραμικρή αμυχή. Λέει ότι βρέθηκε τυχαία στο σημείο αν και η κατάθεση της γυναίκας του τον "αδειάζει"  μιλώντας για το τηλεφώνημα που δέχτηκε να πάει στο σημείο όπου δολοφόνησε.


Συνεχίζονται οι μαρτυρίες για την σύσταση και την δράση της μαφιόζικης δολοφονικής ναζιστικής συμμορίας

 .  

Συλλήψεις χρυσαυγιτών που διέθεταν οπλισμό


Συλλαλητήρια ενάντια στους ναζιστές

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:57 π.μ.

Γιώργος Δελαστίκ: Υπάρχει μια ενότητα στις δράσεις της ΧΑ στο Μελιγαλά, το Πέραμα και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

http://www.stokokkino.gr/article/2340/Uparxei-mia-enotita-apo-tis-draseis-tis-XA-sto-Meligala-to-Perama-kai-ti-dolofonia-tou-Paulou-Fussa

Μήπως έχει σαλτάρει ο Δελαστικ? Άλλο πράγμα είναι η αξιοποίηση ενός γεγονότος, αν τελικά γίνει έτσι όπως μας τα περιγράφει ο Δελαστικ, για το οποίο αμφιβάλλω, κι άλλο να λες ότι έβαλαν το Ρουπακιά (ποιοι, η ΝΔ?) να σκοτώσει και να φάει 20 χρόνια φυλακή και έτσι να βλάψει καθοριστικά τη ναζιστική επιρροή στο εκλογικό σώμα.
Όσο για το άλλο που λέει: Η Μαρφίν και η δολοφονία του Φύσσα είχαν τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα για το λαικό κίνημα.

Επίσης, δεν δύναμαι να σχολιάσω τα υπόλοιπα περί της μελλοντικής διαβίωσης του Ρουπακιά στη φυλακή... Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, αλλά, από το Δελαστίκ δεν υπάρχει πια ελπίδα.
Επιτέλους, πότε θα σταματήσουν τα ρεσιτάλ συνωμοσιολογικού ντετερμινισμού να πλασάρονται ως σοβαρή ανάλυση?

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:18 μ.μ.

Φονιά νάζι ο παυλος ΖΗ στο καρτέρι που περπατάς
της νύχτες θα τον συνάντησης μπροστα σου και θα παγωσει το αίμα σου

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:59 μ.μ.

@ 12:57
Έχω τη συνήθεια την Κυριακή να αγοράζω μαζί με το ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και το ΠΡΙΝ. Έχεις δίκιο, διάβασα και εγώ το άρθρο του Γ. Δελαστίκ στο σημερινό "ΠΡΙΝ" και δυστυχώς τον λυπήθηκα. Το άρθρο επιγράφεται επί λέξει " ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ απειλούν τη δημοκρατία"! Πιάστ' αυγό και κούρεφ'το! Όσο για τα συμπεράσματα που εξάγει κλάψτα Χαράλαμπε!
Κρίμα, όχι επειδή έχει καμιά αξία εάν δεν συμφωνώ εγώ μαζί του, αλλά τώρα δίκες προθέσεων και θεωρίες συνωμοσίας τύπου Λιακόπουλου σε έντυπο που εκφράζει την Ανεξάρτητη Αριστερά είναι απογοητευτικό πώς να το κάνουμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger