Home » , » Παλεύοντας για ένα σύγχρονο επαναστατικό πολιτικό υποκείμενο

Παλεύοντας για ένα σύγχρονο επαναστατικό πολιτικό υποκείμενο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:02 μ.μ.

 Γράφει ο Τάσος Κατιντσάρος
Σαββάτο βράδυ, λίγα λόγια και σταράτα, επί της ουσίας των εξελίξεων:

Οι κυρίαρχες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις (η αστική τάξη δηλαδή, η κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ) θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα απ' τους χρυσαγίτες σε συνδυασμό με τη "θεωρία των δύο άκρων".

Το επόμενο χαρτί τους θα είναι η δημιουργία "συνταγματικού τόξου" με πρώτο μέλημά του την... καταδίκη της βίας απ' όπου κι αν προέρχεται!
Κι όσοι θυμάστε, η επίσημη Αριστερά ακόμα και το 1974 υπέγραψε την προβλεπόμενη δήλωση μετανοίας, το ν.δ. 59/74, που έθετε εκτός εκλογών όποιον επιζητούσε τη "βιαία ανατροπή του αστικού δημοκρατικού πολιτεύματος"!
Κι αν δεν υπήρχαν όλ' αυτά τα χρόνια κάποιοι "τρελοί" που επέμεναν να κατεβαίνουν στις εκλογές χωρίς να το υπογράφουν και μιλώντας για επανάσταση, δεν θα συζητούσαμε σήμερα για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να πάρει ο εργατικός και λαϊκός ριζοσπαστισμός.

Προφανώς και δεν ενδιαφερόμαστε να δικαιώσουμε τους εαυτούς μας όσοι αγωνιστήκαμε απ' αυτές τις γραμμές πολλά ή λίγα χρόνια, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το πούμε φωναχτά: χωρίς σύγχρονο επαναστατικό πολιτικό υποκείμενο, μέρος ενός ευρύτερου ριζοσπαστικού ρεύματος κοινωνικής και πολιτικής ανατροπής, δεν πρόκειται να πάμε προς τα μπρος, σύντροφοι.
Τι να κάνουμε; ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ - ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ - ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:39 π.μ.

Μονο ΚΚΕ._
Χ Ω Ν Ε Ψ Τ Ε Τ Ο

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:54 π.μ.

Μπούτζουκας Τηλέμαχος είπε...
Είπα να μην ξανά γράψω άλλα εδώ τα πράγματα γίνονται ΠΆΡΑ ΜΑ ΠΆΡΑ πολύ σοβαρά

Σχέδιο Β: Η κυβερνήση, η αντίπολιτευση ο ΛΑΟΣ είναι σε ομηρία έπεσαν ΌΛΟΙ στην παγίδα της ΜΈΣΑ.. οι γνωστοί άγνωστοι κ.τ.λ..


Οι Ναζί δεν θα παραδώσουν εύκολα τα ΌΠΛΑ και βλέπω ότι κανείς δεν το αναφέρει από τα κανάλια ....

Όπως δολοφόνησαν τον ΦΥΣΣΑ αύριο βάζουν μια προβιά και δολοφονούν ένα δικό τους, και βγαίνουν όλοι και φωνάζουν ΝΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ {Η ΘΕΩΡΊΑ ΤΟΥ ΆΛΛΟΥ ΆΚΡΟΥ} ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; Ο ΧΑΜΟΣ ...Εξάλλου για αυτούς η ζωή είναι αναλώσιμη ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ στην Ελλαδιτσα πάνε πακέτο , έχει θύλακες ΠΑΝΤΟΎ..

το έγραψα για να υπάρχει, όσοι το διαβάσουν να μην ψάχνουν αύριο για δράκους !!! ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ...ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΛΒΊΔΑ ΕΚΤΟΝΏΣΕΙΣ--ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?? ΑΠΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΛΈΕΙ ..ΕΕ αφού τους ψηφίσαμε καλά να πάθουμε...

ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΥΧΑΊΑ--
Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α..η θεωρία το δυο άκρων θα φέρει πολύ ΑΊΜΑ , Ο ΦΥΣΣΑΣ ήταν σε λάθος θέση και λάθος ώρα...ΈΠΙΑΣΕ ΤΟ ΛΟΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ..

22 ΣΕΠ 2013 - 5:50:00 Π.Μ.

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:31 π.μ.

Να ξέρετε ότι το κρατικό χρέος ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΌ ΔΊΚΑΙΟ {Θυμάστε που έλεγαν-ΒΕΖΙΖΕΛΟΣ -ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ τη μαλακίες είναι αυτές;} ΣΕ ΞΈΝΟ ΔΊΚΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ διαγράφεται ΜΌΝΟ ΜΕ ΕΜΦΎΛΙΟ...και έρχονται μετά οι {ΚΑΛΟΊ} για καμιά 500 χρόνια...

ας αναλογιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ότι η Αργεντινή χρεοκόπησε για 10 δις δολάρια , η Γουατεμάλα για 1,5 δις δολάρια..ΕΜΕΙΣ 500 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΟΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΔΑΝΙΣΜΟΣ; ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ;!!!!!! ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΔΕ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ; ΕΕΕΕ!!!

Μπούτζουκας Τηλέμαχος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger