Home » » Συνέντευξη Τύπου του Σάββα Μιχαήλ για την δίωξη εναντίον του

Συνέντευξη Τύπου του Σάββα Μιχαήλ για την δίωξη εναντίον του

Από giorgis , Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:14 μ.μ.

Μετά από μια τερατώδη μήνυση που κατέθεσαν χρυσαυγίτες της περιοχής του Αγ. Παντελεήμονα εις βάρος δεκάδων φορέων και κομμάτων (ανάμεσά τους ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με αφορμή αντιφασιστική διαδήλωση τον Μάιο του 2009, η δικαστική προανάκριση κατέληξε στην δίωξη μόνο του Σ. Μιχαήλ και του Κ. Μουτζούρη για συκοφαντική δυσφήμιση, διέγερση σε βιαιοπραγίες και αμοιβαία διχόνοια και διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Το "έγκλημά" του κατά το κατηγορητήριο, ήταν ότι το ΕΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση που καλούσε στην διαδήλωση με το σύνθημα "Ο λαός δεν ξεχνά, τους φασίστες τους κρεμά". Η ανακοίνωση αυτή μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Ιndymedia ενώ ο πρύτανης, που στο παρελθόν κατηγορήθηκε ότι παρείχε τους server του Πολυτεχνείου για τη διαδικτυακή παρουσία του ιστότοπου έχει αθωωθεί δύο φορές.

Πηγή
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:11 μ.μ.

Η δίωξηου του Σαββα Μιχαήλ και του πρύτανη του Ε.Μ.Π Κ.Μουντζούρη είναι απόδειξη του θράσους και της προκλητικότητας των φασιστειδώντης Χ.Α αλλά και της συμπλεύσης τους μετον σκληρό πυρήνα του κράτους. Αυτό είναι κάτι που δεν μόνο τους κατηγορούμενους ,αφορά όλους μας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger