Home » , » "Κελαηδούν" στελέχη της ναζιστικής συμμορίας για την εγκληματική της δραστηριότητα - Σενάρια απελπισίας από την ηγεσία της Χ.Α (Βίντεο)

"Κελαηδούν" στελέχη της ναζιστικής συμμορίας για την εγκληματική της δραστηριότητα - Σενάρια απελπισίας από την ηγεσία της Χ.Α (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:49 μ.μ.

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες πήραν μέρος στα αντιφασιστικά συλλαλητήρια που έγιναν σήμετα σε αρκετές πόλεις της χώρας

Εν τω μεταξύ, αρχίζουν να «κελαηδούν» πρώην και νυν στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης περιγράφοντας την εγκληματική δραστηριότητα της χρυσής Αυγής και δίνουν «ονόματα και διευθύνσεις».
Μέχρι τώρα υπάρχουν δυο καταθέσεις και αναμένονται σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες άλλες τρεις, ατόμων που γνωρίζουν πολύ καλά τις «υπόγειες» δραστηριότητες της οργάνωσης του Μιχαλολιάκου.

Ηδη φαίνεται ότι αρκετά στελέχη της Χ.Α ανάμεσα τους και τέσσερις βουλευτές θα βρεθούν κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν καταθέσεις που περιγράφουν λεπτομερώς πώς οργάνωνε η κεντρική καθοδήγηση της χρυσής αυγής την πανελλαδική παραστρατιωτική εγκληματική δράση της, ενώ ξεχωριστή σημασία σ’ αυτή έχει η αποκάλυψη του τρόπου με τον οποίον πανελλαδικά προχωρούσε σε εκβιασμό εμπόρων, επαγγελματιών και βιοτεχνών για να ενισχύει τα ταμεία της και να διαθέτει μεγάλο αριθμό μισθοφόρων..

 Η ηγεσία της ναζιστικής συμμορίας προφανώς τρομοκρατημένη απ’ τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που υπάρχουν σε βάρος της κυκλοφόρησε φήμες ότι σχεδιάζει να αναστρέψει την ατζέντα και ενώ το θέμα που επικρατεί είναι η εγκληματική της δραστηριότητα να παραιτήσει όλους τους βουλευτές της, δημιουργώντας διαφορετικό πολιτικό κλίμα με την προκήρυξη νέων εκλογών.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:30 π.μ.

Ma alitheia pisteyete oti o Samaras tha katharisei tin XA?
Aman re paidia - ores ores aporo.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger