Home » , » Μπάτσοι πρεζέμποροι

Μπάτσοι πρεζέμποροι

Από giorgis , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 | 1:54 π.μ.

Του Γ. Γ.

Αν γράψουμε καλό λόγο για μπάτσο … θα πέσει το Ιντερνέτ να μας πλακώσει. (Ιστορικά πάντως υπήρξαν περιπτώσεις ανδρών των δυνάμεων καταστολής που δεν ξέχασαν την ταξική τους καταγωγή και στρατεύθηκαν στην υπόθεση του επαναστατικού-κομμουνιστικού κινήματος όπως ο ηρωικός αστυφύλακας, κομμουνιστής, και μετέπειτα στέλεχος της ΟΠΛΑ Αθηνών Στράτος Λαμπρινάκος).

Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα γ’ αυτό και πάμε στην σημερινή είδηση.
Για την μπασκηναρία που σταβλίζεται στο Α.Τ Ομόνοιας έχουν γραφτεί πάρα πολλά.
Ολοι θυμόμαστε το βίντεο που έδειχνε τον μπάτσο να υποχρεώνει μετανάστες να αλληλοβασανίζονται συμμετέχοντας και ο ίδιος στην κακοποίηση τους, τον βασανισμό που έκαναν στον μετανάστης Μπιν Ταχέρ Μοχάμεντ με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του και να οδηγηθεί σε νοσοκομείο, την καταγγελία που έκανε η δικηγόρος Αθήνας Καίτη Ματθαίου η οποία όταν πήγε στο ΑΤ να επισκεφτεί εντολέα της μετανάστη την εξευτέλισαν εντελώς αφού «αξιωματικός με το πρόσχημα ότι θα πάω στην τουαλέτα, με διέταξε να βγάλω τα ρούχα μου ένα-ένα και να μείνω εντελώς γυμνή, όπως με γέννησε η μάνα μου. Με διέταζε να γυρίσω γυμνή πρώτα μπροστά και μετά πίσω, για να ελέγξει δεν ξέρω τι», όπως κατάγγειλε η ίδια.

 Η είδηση, λοιπόν που λέγαμε είναι από καθεστωτικό ΜΜΕ και αναφέρει:
«Ερευνα,το βράδυ της Τρίτης, των "αδιάφθορων" της ΕΛ.ΑΣ στο πολύπαθο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε εξέλιξη, στα πλαίσια εντοπισμού "θυλάκων" της Χρυσής Αυγής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έχουν ήδη εντοπίσει ποσότητες ναρκωτικών που έχουν παρακρατηθεί παρανόμως από αστυνομικούς ύστερα από έρευνες, συλλήψεις και σχετικές κατασχέσεις. Παράλληλα διερευνώνται υποθέσεις συγκάλυψης σε επιθέσεις αλλοδαπών».

 Επειδή οι μπάτσοι δεν μας έχουν συνηθίσει –παρά μόνο αν τα χαλάν στην μοιρασιά της λείας των λαμογιών τους- να «βγάζουν τα μάτια τους μόνοι τους», λέμε μήπως υπάρχει κανένας «γαλονάτος» στο τμήμα «Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ» που είναι αντιφασίστας και με προοδευτικές ιδέες. Κάτι που μάλλον δεν πρέπει να αποκλείσουμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger