Home » , » Κι ο Πλεύρης τον χαβά του ..

Κι ο Πλεύρης τον χαβά του ..

Από giorgis , Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 | 5:37 π.μ.

Του Γ. Γ.

Εκανα μια περατζάδα στα τηλεοπτικά κανάλια (ζάπινγκ θαρρώ το λένε) και τράκαρα τον τηλεοπτικό σταθμό του Καρατζαφέρη να διαφημίζει την εκπομπή του Κ. Πλεύρη. (Ξέρετε για ποιον μιλάμε. Τον ιδρυτή της ναζιστικής ομάδας "Κόμμα 4ης Αυγούστου", σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου του - αλήστου μνήμης - αρχιχουντικού Ι. Λαδά).

Αυθόρμητα μου δημιουργήθηκε μια απορία. Καλά πώς διάολο είναι δυνατόν αυτός ο τύπος όχι απλώς να κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά να παριστάνει και τον «διαμορφωτή της κοινής γνώμης» αφού μόλις πριν μερικές μέρες, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα ΜΜΕ (Διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση) μόνο το τελευταίο διάστημα έχει διακινήσει «μεγάλο αριθμό χρυσών λιρών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ», ενώ μόνο σε μια θυρίδα του οι άνδρες του ΣΔΟΕ βρήκαν και δέσμευσαν 4.000 χρυσές λίρες!!! 

Και φυσικά γ’ αυτή την λαμογιά του λογικά πρέπει να είναι υπόδικος. Θα είναι άσκοπο νομίζω να πω ότι οι προφυλακίσεις για άτομα του αναρχικού-αντιεκουσιαστικού χώρου πέφτουν για ψήλου πήδημα ενώ για τα άτομα της «καλής» και ακροδεξιάς συνομοταξίας είναι είδος προς εξαφάνιση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger