Home » , » Σόου του νεκροθάφτη της δημόσιας υγείας (βίντεο) και ένα εύστοχο σχόλιο

Σόου του νεκροθάφτη της δημόσιας υγείας (βίντεο) και ένα εύστοχο σχόλιο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 | 8:29 μ.μ.

Νέο σόου έδωσε ο νεκροθάφτης της δημόσιας υγείας και ο εξολοθρευτής του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού που εργάζεται στο ΕΣΥ. Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Αντί αυτού παραθέτουμε ένα σχόλιο που έκανε αναγνώστης μας στην ανάρτηση όπου ο υπουργός υγείας είχε αντιπαράθεση με τον ταξικό γιατρό συνδικαλιστή Π. Παπανικολάου.

 «Συγχαρητήρια πρωτίστως στον κ. Τράγκα, τον αντιμνημονιακό που επωάζοντας τα δισεκατομμύρια επί των πτωμάτων της κρίσης, μεριμνά να προστατέψει το χαμερπές, πεολειχικό της εξουσίας δίποδο, τον κ. Άδωνιν. Σε ερωτήσεις ουσίας απαντά με το παιδαριώδες, εύηθες -επιχείρημα ότι η ερώτηση εκπορεύεται από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, από κοντό, ξανθό, άνω των 65, οπότε πάσχει εξ αρχής.

Συγχαρητήρια στην πρωτόγνωρη χιτλερική ευγονική ρητορική !!! Στο εξής δικαίωμα ερωτήσεων θα έχουν όσοι πέτυχαν ονείρωξη μετά της κ. Μανωλίδου, οι θαυμαστές της στιγμής της Η(α)λήθ(ε)ιας, όσοι παρακολούθησαν τον (πάλαι ποτέ) πατριδοκαπηλικό κατήφορο του Αδώνιδος, όσοι ασπάζονται τις παραληρηματικές "φιλολογικές" -θού Κύριε- αναλύσεις του Αδώνιδος. "Η περίοδος των παχέων αγελάδων τελείωσε! δήλωσε ο δεινός περί τη γλώσσα, αυτόκλητος θεματοφύλακας Άδωνις. Δεν γνωρίζει ο δύσμοιρος ότι το θηλυκό στα τριτόκλιτα τρικατάληκτα επίθετα τονίζεται στη λήγουσα! Στην Α' Γυμνασίου διδάσκεται. Μια ένδειξη που με κάνει να πιστεύω ότι η βλάβη προϋπήρχε των καταλήψεων του '90. Συγχαρητήρια στην κυνική ομολογία του σφετερισμού της εξουσίας!!

Μέχρι τώρα διατηρούνταν τα συνταγματικά προσχήματα πως η Κυβέρνηση είναι όλων των Ελλήνων και όχι της Ν. Δ. και των λοιπών αποκομμάτων. Υπουργός στην αρχαιότητα ήταν αυτός που κουβαλούσε τη λάσπη, την ιλύν στον κτίστη, λασπάς, ο βοηθός, ο υπηρέτης. Κατά μία έννοια ο κ. Άδωνις είναι λασπάς και δή περιττωμάτων! Το ερώτημα σ' εσάς κ. Τράγκα: Αν κάποιος κυλλός -για τον κ. Άδωνιν η ερμηνεία της λέξης - δει φωτιά και κρούσει τον κώδωνα, δεν υπάρχει φωτιά επειδή ο κωδωνοκρούστης είναι κυλλός»;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger