Home » , , » Συριζαίικη «σοσιαλιστική λογική»

Συριζαίικη «σοσιαλιστική λογική»

Από giorgis , Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 | 1:40 π.μ.

Του Γ. Γ.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λένε στην ηγεσία της Κουμουνδούρου στο ότι δυο στελέχη του Σύριζα, - ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Γιώργος Σταθάκης-και μάλιστα υπεύθυνα για την οικονομική πολιτική του κόμματος, θησαύρισαν κάνοντας παιχνίδια με ξένα κερδοσκοπικά funds.

Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στο ότι στελέχη του Σύριζα –ποιος ξέρει με τι διασυνδέσεις και πληροφορίες- είδαν την περιουσία τους να απογειώνεται κάνοντας αλισβερίσια με χρηματιστηριακά παιχνίδια μας λέει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μάλιστα. Συριζαίικη «σοσιαλιστική λογική». Είναι ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος με την πρόσφατη απόφαση της αστικής δικαιοσύνης, που έβγαλε «λάδι» τα 42 στελέχη της οικονομικής ελίτ που πρωταγωνίστησαν για να γίνει η μεγαλύτερη ληστεία των τελευταίων δεκαετιών, μέσου του τεράστιου σκανδάλου του Χρηματιστηρίου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

19 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:25 π.μ.

Το πρόβλημα δεν είναι από έβγαζαν λεφτά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Το συγκεκριμένο κόμμα δεν δήλωσε ποτέ του άλλωστε και ενάντια στα ..."κέρδη". (κάτι μπούρδες να μπαίνουν αυτά "κάτω από τους ανθρώπους" έλεγε, λες και αυτό γίνεται σε μια κοινωνία με βασικό μοχλό κίνησης το κέρδος).
Το ζήτημα είναι πως η blackrock είναι βασικός επενδυτής στην eldorado gold, και πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την μία δήλωναν την "αμέριστη αλληλεγγύη" τους στους κατοίκους των Σκουριών, και από την άλλη θησαύριζαν μέσω των μερισμάτων της eldorado gold.
Εν γνώση φυσικά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα με αυτό.

Ανώνυμος
19 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:47 μ.μ.

κλαπ κλαπ...μπράβο! Παραλληλίζετε το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου με τις μετοχές του Σταθάκη και του Τσακαλώτου!!!

Και φυσικά τσουπ...νάτος και ο πάπιας με την "αναβαθμισμένη" κριτική του: Υποκριτική η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκιδική!!
Ο Σταθάκης έχει μετοχές της blackrock που είναι επενδυτής στην eldorado gold!!!

Δεν έχει καμία πιθανότητα ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανείς. Όλη η Ελληνική αριστερά είναι χωμένη μέσ' τα σκατά.
Κολυμπήστε λίγο ακόμη να το χαρείτε, γιατί όπου ναναι θα σας πνίξουν.

αντιρρησίας
20 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:55 π.μ.

Καλώς το παιδί το δικό μας που είχε εξαφανιστεί από το "Βαθύ κόκκινο" και τον περίμενα πώς και πώς. Στέλνει λοιπόν το σχόλιό του, ωραίο, θα του απαντήσουμε εμείς, πάλι ωραία, και μετά θα πάει στα site που διαχειρίζεται και θα παίξει αλλιώς το παιχνίδι. Θα κόψει όσα σχόλια δε γουστάρει, θα περάσει μερικά αφού πρώτα απαντήσει σε αυτά , αν εσύ ανταπαντήσεις δεν έχεις καμία ελπίδα να δεις την απάντησή σου και πάντα θα έχει τον τελευταίο λόγο. Αν στριμωχτεί και λίγο σε λέει και φασιστόμουτρο, φασιστικά σε κόβει και σε παραδίδει βορά στα πεινασμένα συντρόφια που καραδοκούν να γευτούν κι αυτά λίγο από το κρέας σου.

Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά βαθύτατα πολιτικό και αποδεικνύει την υποκρισία ενός ανθρώπου που θέλει συνεχώς να λέει ελεύθερα τη γνώμη του στο βαθύ κόκκινο (και καλά κάνει), αλλά από την άλλη μεριά στα sites που διαχειρίζεται, η στάση απέναντι στους σχολιαστές είναι ξεκάθαρα φασιστική.

Για να αντιληφθείτε τη χυδαία πρακτική του, αναφέρω ένα συγκεκριμένο γεγονός: Σε ένα διάλογο που είχε η πάπια με ένα σχολιαστή στο redfly που του μίλησε για την Αριστερά, η πάπια είπε :
“Την "αριστερά" δεν την γνωρίζω την κυρία. Σαν πολιτικός όρος είναι κενός κάθε περιεχομένου. Πολύ περισσότερο που δεν υπάρχει ορισμός της που να περιλαμβάνει το Τσιπρέικο και να μην περιλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ.”

Στο σημείο αυτό πετάχτηκα και του έγραψα: “Αφού, λοιπόν, λες πως δεν γνωρίζεις την κυρία “Αριστερά”, άσε με να σου τη θυμίσω εγώ. Είναι η κυρία στα ρούχα της οποίας κρυβόσουνα από το '50 έως το ΄74 – όταν έγινες και νόμιμος – . Μήπως, τώρα, τη θυμήθηκες;”

Η απάντηση αυτή – παρόλο που αρχικά πέρασε από τη συνήθη λογοκρισία – την επόμενη μέρα σβήνεται και ενώ είναι σβησμένη πλέον, πετάγεται η πάπια ξεκάρφωτα και γράφει: “Σημείωση εκτός θέματος. Το φασιστόμουτρο με το ψευδώνυμο "αντιρρησίας" είναι η τελευταία φορά που σχολιάζει στο μπλογκ. Φασίστες πίσω στις τρύπες σας!”

Το εξοργιστικό για μένα δεν ήταν ο αλλοπρόσαλλος χαρακτηρισμός που μου απέδωσε η πάπια (άλλωστε έχω συνηθίσει σε τέτοιους άκυρους χαρακτηρισμούς από την κοινωνική συναναστροφή μου με οπαδούς του Κόμματος), αλλά η ανήθικη πρακτική να σβήνει το σχόλιό μου και να το χαρακτηρίζει ως φασιστικό, δίνοντας έτσι την εντύπωση σε όποιον αργότερα διάβαζε το σχόλιο της πάπιας ότι πράγματι έτσι ήταν.

Και για να τελειώνουμε. Όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις,πάπια, το φασιστόμουτρο είσαι εσύ! Και δεν είναι μόνο φασιστική αυτή η πράξη, αλλά και πολιτικά άνανδρη! Με άλλα λόγια, ξεφτίλας!

ΥΓ. Και κάτι για να γελάσουμε. Η κοπτοραπτική στο redfly είναι κάτι σύνηθες, αλλά αυτό που έκαναν τις προάλλες ήταν κορυφαίο, όταν (θες από άγνοια θες από βλακεία) δημοσίευσαν την είδηση της συνεργασίας των Going Trough με το Σφακιανάκη! Μόλις άρχισαν να πέφτουν απανωτά τα σχόλια, διαισθανόμενοι τι έκαναν, έσβησαν όχι μόνο τα σχόλια αλλά και την ίδια την ανάρτηση!! Θεοί και πρώτος απ΄όλους ο trash.

Φάντασμα
20 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:55 π.μ.

Καλά Αντιρρησία, ψάχνεις να βρεις ήθος στα φασιστοειδή τύπου TRASH;
Θαυμάζω το κουράγιο σου....

Κοίτα για παράδειγμα το σημερινό σχόλιό του:
Τα βάζει με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αμοιβαία κεφάλαια σε τράπεζες οι οποίες λέει χρηματοδοτούν την Ελδοράδο Γκολντ.
Μάλιστα.........

Μπορεί παρακαλώ ο Πάπιας να μου λύσει δυό απορίες:

1. Που είναι κρυμμένο τόσο καιρό το ΚΚΕ στη Χαλκιδικά και τις Σκουριές οεοοοο;;;

2. Τα δικά του λεφτά (όσα και αν είναι) σε ποια ακριβώς τράπεζα τα έχει ο Πάπιας και πως γνωρίζει ότι πχ. η Εθνική, η Alpha, η Πειραιώς ή η Eurobank δεν είναι χρηματοδότες της Eldorado, του Μαρινάκη, του Δασκαλόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου κεφαλαιοκράτη;
(Γιατί από ότι ξέρω, εξ ορισμού οι τράπεζες το Κεφάλαιο δανείζουν...)

Δυστυχώς για αυτόν το Βαθύ Κόκκινο σαν πραγματικά αριστερό μπλογκ ΔΕΝ λογοκρίνει αναρτήσεις όπως το Redfly του Πάπια. Εδώ Σκουπιδό-παπια την πάτησες......

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:49 μ.μ.

κοιτα να δεις σύμπτωση,,και το ΠΑΣΟΚ που το έβγαλε ο λαος στην "παρανομία" στα φουστάνια του συριζα κρύβεται
ΥΓ
Διακρίνω μια ταση στην ρουφιανιά η" ειναι η ιδεα μου..?..Να το κοιτάξουν οι ενδιαφερόμενοι ,ρέπουν προς τα εκει (ελπίζω μη συνειδητά)

αντιρρησίας
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:37 π.μ.

Προς τον ανώνυμο trash 8.49 που άρχισε να κρύβεται

Το ξεφώνημα του φασίστα που νομίζει ότι είναι κομμουνιστής, μόνο ρουφιανιά δε λέγεται.
Ο λαός μας το λέει ξεμπρόστιασμα

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:42 π.μ.

Το φάντασμα και ο αντιρρησίας ειναι μεταμφιεσμένοι πασοκοι και προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τον συριζα

δεύτερη φορά .ΨΑΛΙΔΙ

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:54 π.μ.

Ειστε πραγματικα απιστευτοι
ο συριζα γνησιος εκπροσωπος της εργατικης αριστρκρατιας και των μικροαστων τελευταια υποδεχτηκε και τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ και οι δηθεν επαναστατες αριστεροι αναρχικοι κλπ το μονο που εχεται να πειτε ειναι ποσο κακος ειναι ο trash
η ξεφτυλα ορισμενων δεν εχει πατο εντελει συριζοανταρσιοαναρχικοι με μονο εχθρο το ΚΚΕ και τους εργαζομενους

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:00 μ.μ.

Την τελευταία φορά που πόσταρα στο refly το βίντεο που δείχνει στη Χαλυβουργική τον συνδικαλισταρά του ΠΑΜΕ Σιφονιό αγκαλίτσα με τον Κασιδιάρη, ο μέγας κομμουνιστής ΤΡΑΣ όχι μόνο δεν άφησε το σχόλιο να ανέβει, αλλά απάντησε χαρακτηρίζοντάς με "φασίστα".

Μετά και από τα παραπάνω φαίνεται ποιος είναι ο Φασίστας που κρύβεται κάτω από τα φουστάνια του ΚΚΕ μαζί με την Κανέλλη.

Φάντασμα
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:04 μ.μ.

@ "Ανώνυμος" 21 Δεκεμβρίου 2013 - 2:42 π.μ

Σκουπιδόπαπια εγώ στο ξανάπα.
Εδώ δεν είναι redfly να ρίχνεις "ψαλίδι" σε ότι δεν σε βολεύει.
Την πάτησες και ξεβρακώθηκες!
Τράβα τώρα ξανά στην τρύπα σου

αντιρρησίας
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:20 μ.μ.

@ΨΑΛΙΔΙ
Ακόμα και τα ψευδώνυμα μιλάνε από μόνα τους
Όχι, φίλε μου, δεν είμαι μεταμφιεσμένος πασόκος. Είμαι ασφαλίτης σε διατεταγμένη υπηρεσία να σταματήσω την επανάσταση που σχεδιάζει το ΚΚΕ

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:11 μ.μ.

καλα νταξ εσυ δεν μπορείς να καταλάβεις τι ειναι ψευδώνυμο (βλεπεις ψαλίδι πέφτει και στο β.Κ αλλα δεν τσιτ-συρίζουμε κιόλας, κακομοίρη )..
κατα τα αλλα η "τρουπά" μου ειναι στο εργ κέντρο του πειραια ..Κατάλαβες ..? Πατά τα κουμπάκια σου τωρα και
κρυψου πίσω απο πάπιες και χήνες,, τα άλλα αστα,,.δεν ειναι για σένα..
Α ρε Δραγασακη με τον μη κρατικό καπιταλισμό σου

Κάουτσκι

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:01 μ.μ.

Πολλη καψουρα με τον συντροφο τραςς βλεπω.Ο αντιρρησιας για την ΕΔΑ ελαβε απαντηση απο αλλον και δεν αποκληθηκε φασιστας αλλα τρολλ.Μιλαω για το ρεντφλαι.Ο κασπερ μπηκε και στην ισκρα και κατηγορουσε τον τραςς χωρις να εχει σχολιασει.Μια και κοντευει για εσπρεσσο το βαθυ, να πεσω στο επιπεδο τους να ρωτησω.Πολλη κολλημα με τον τραςς ρε κοριτσια,γιατι? Γω.

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:27 μ.μ.

@ Κάουτσκυ

Κε Μαΐλη εσείς είστε;;;

Ιερισσός
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:33 μ.μ.

Ρε παιδιά, εγώ περιμένω τον TRASH να πει που είναι κρυμμένο το ΚΚΕ στη Χαλκιδική και με ποιό τρόπο έχει υποστηρίξει τους αγώνες των κατοίκων της Ιερισσού και των Σκουριών.

Θα περιμένω ακόμα πολύ ή θα πρέπει να αποδεχτώ επιτέλους πως ότι δεν μπορεί να ελέγξει το ΚΚΕ απλά "δεν υφίσταται";

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:41 μ.μ.

@ανώνυμος 4.27
Θα μπορούσε ποτέ ο σύντροφος Μαϊλης να βγάλει λίγη από τη μαγκιά του "Κάουτσκυ"; Με τίποτα. Η Κανέλλη ίσως

αντιρρησίας
21 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:06 μ.μ.

@ανώνυμος 4.01. Σε ό,τι με αφορά, τα πράγματα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είπα

Παραθέτω το link ( αν δεν προλάβουν οι σύντροφοι να το μοντάρουν )
http://redflyplanet.blogspot.com/2013/12/for-president.html#comment-form

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger