Home » » Καπιταλιστές και λαός

Καπιταλιστές και λαός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 | 1:22 μ.μ.

«Ενα private jet έφερε για λίγες ώρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οικία Λάτση την διασημότερη στρίπερ, αρτίστα του μπουρλέσκ Ντίτα Φον Τιζ ως έκπληξη στο μεγάλο πάρτι του Πάρη Κασιδόκωστα, γιου της Μαριάννας Λάτση.
Μαζί με την ατρόμητη Ντίτα, εμφανίστηκαν στο εκρηκτικό της σόου μέλη των μπαλέτων Φολί Μπερζέρ που επίσης έφτασαν ειδικά για την περίσταση από το Παρίσι. Πρόκειται για μια εμφάνιση που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ κανείς από τους παραβρισκόμενους και που ελάχιστοι ανά τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν σε πριβέ πάρτι».

Από ιστοσελίδα

«Είμαι πάνω από 40 χρόνια στο επάγγελμα. Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει ξαναγίνει. Εκατοντάδες άνθρωποι κυρίως ηλικιωμένοι μας φιλούν τα χέρια για να τους δώσουμε ένα κοτόπουλο ή μισό αρνί. Ο κόσμος κυριολεκτικά πεινάει».

Κλεάνθης Τσιρώνης - πρόεδρος των Κρεοπωλών της Βαρβακείου Αγοράς σε τηλεοπτική εκπομπή

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

24 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:49 μ.μ.

...ήταν πάλι Δεκέμβρης ,παραμονές Χριστουγέννων, όταν οι πρόγονοι τους οργίαζαν στο Κολωνάκι και στη Κηφισιά ενώ ο Λαός αγωνιζόταν και πέθαινε.Η διαφορά του τώρα με το τότε είναι ότι ο Λαός τότε έφτασε πολύ κοντά να τους δώσει ένα καλό μάθημα.

Ανώνυμος
26 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:59 π.μ.

Ίσως να είναι γραφτό το μάθημα να τους δοθεί τώρα, και επειδή θα συμπεριλάβει και τα αναδρομικά, η τιμωρία θα είναι πολύ πιο σκληρή.

Ανώνυμος
29 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:12 π.μ.

Εμένα πάντως μου βρωμάει μπαρούτι αυτή η περίοδος.Μου θυμίζει το κλίμα που υπήρχε στην ατμόσφαιρα τον Δεκέμβρη του 08.Σκάνδαλα μαζεμένα κι ''ατιμωρησία'' και οι αστοί και το πολιτικό προσωπικό τους μέσα στην προκλητικότητα.Σιγοβράζει το πράγμα κάτω από την επιφάνεια.

Σταύρος. Ζ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger