Home » » Παρ' ολίγο τραγωδία στο Κορδελιό (Βίντεο)

Παρ' ολίγο τραγωδία στο Κορδελιό (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 | 8:04 μ.μ.

Κι αυτή η περίπτωση που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε είναι άλλη μια δραματική ιστορία απ’ αυτές που συμβαίνουν καθημερινά. Μια οικογένεια απ’ τις χιλιάδες που ζουν στο σκοτάδι αφού δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τα δυσβάσταχτα τιμολόγια της ΔΕΗ προσπαθούσε να εξασφαλίσει φωτισμό με κεριά και στοιχειώδη ζεστασιά από μια σόμπα.

Η περίπτωση της τετραμελούς οικογένειας που κινδύνεψε να καεί ζωντανή στο Κορδελιό, όπως και η αντίδραση του πατέρα που επιτέθηκε με μαχαίρι στο τηλεοπτικό συνεργείο είναι εικόνες που θα τις συναντάμε συχνά στην εποχή του «πλεονάσματος» της κοινωνικής αδικίας της εξαφάνισης κάθε ίχνους κράτους πρόνοιας.

Υ.Γ Και το γεγονός που τονίζεται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ ότι οι γονείς της οικογένειας που κινδύνευσε να γίνει παρανάλωμα της φωτιάς ήταν χρήστες ναρκωτικών δεν αλλάζει σε τίποτα τα δεδομένα. Το ότι δηλαδή εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια δεν έχουν ρεύμα, με ότι αυτό σημαίνει και ότι επιστρέφουμε σε εποχές όπου το ηλεκτρικό ρεύμα είναι είδος πολυτελείας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger