Home » » Π. Τατσόπουλος: Ο «φυτευτός» τηλεκαρνάβαλος της κυβερνώσας Αριστεράς..

Π. Τατσόπουλος: Ο «φυτευτός» τηλεκαρνάβαλος της κυβερνώσας Αριστεράς..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 | 11:09 μ.μ.

Γράφει ο askordoulakos

«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να συγκρουστεί με τον Τατσόπουλο, θα συγκρουστεί με την Μέρκελ;»

Ελληνοφρένεια
__________________________

Κλασσική περίπτωση μονομανούς ψώνιου και συμπλεγματικού δοκισήσοφου, ο οποίος -ελλείψει πνευματικής συγκρότησης και σοβαρού πολιτικού λόγου- καταφέρνει να βρίσκεται στην επικαιρότητα χάρη στα...φιλαράκια του στο MEGA και στο ΣΚΑΙ.  Ένα γραφικό πρεζάκι της δημοσιότητας.

Πρόσφατο κατόρθωμά του, η -επί της ουσίας-*αναμάσηση* των φληναφημάτων της ηλίθιας ακροδεξιάς «ομάδας  αληθείας» του Φον Σαμαρά, σχετικά με τους ιδεολογικούς δεσμούς μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της 17Ν!
Ο Τ(σ)ατσόπουλος «διαφώτησε» το τηλεοπτικό κοινό, ότι υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν τις ίδιες ιδεολογικές αναφορές με την τρομοκρατία, γεγονός που...προκάλεσε τρόμο στα ρεμάλια της κατοχικής ενημέρωσης! Από κοντά και η ακροδεξιά απόφυση της ΝΔ, να απαιτεί τη διαγραφή όσων Συριζαίων κατέθεσαν μάρτυρες υπεράσπισης υπέρ των μελών της 17Ν, επειδή «οι κατηγορούμενοι είναι δολοφόνοι».

Άσχετα με το αν κάποιος συμφωνεί πολιτικά, ή ιδεολογικά με τη δράση ενόπλων ομάδων κι άσχετα από την άποψη που έχει για το αποτελεσματικό, ή όχι της δράσης αυτής, το ζήτημα είναι άλλο: Αν η πανικόβλητη ΝΔ ήθελε πράγματι να καταδικάσει τους όποιους δολοφόνους και
τους ιδεολογικούς τους φίλους, θα είχε ήδη *διαγράψει τους φασίστες* υμνητές κι απολογητές της Χούντας, που πλαισιώνουν τον κρατικό μηχανισμό και την Κοινοβουλευτική Ομάδας της.
Εκτός κι αν θεωρούν, ότι αυτοί που *μακέλεψαν* το *Πολυτεχνείο* και γέμισαν την *Κύπρο μαυροφορεμένες γυναίκες*, δεν ήταν δολοφόνοι, αλλά εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.


Την φώτο την βρήκαμε στο φ/β και όπου "κομματόσκυλο", ο δολοφόνος του Νίκου Τεμπονέρα

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η παρουσία του συγκεκριμένου τύπου στο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί *το... τίμημα της συναλλαγής* μεταξύ μερίδας των μεγάλων αφεντικών του τόπου, με τμήμα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο έχει ήδη υποβάλει τα...διαπίστευτήριά του στην εγχώρια διαπλοκή. 

Αρκεί να δούμε ποια στελέχη του- επί μονίμου βάσεως- βγαίνουν και χαριεντίζονται με τους
Ντερμπεντέρηδες στα MEGAαλα δημοσιογραφικά κωλοχανεία.
Ο Τ(σ)ατσόπουλος είναι ένα εκ των πολλών «μικροτσίπς», που έχει εγκαταστήσει η δοσιλογική άρχουσα τάξη στο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μη βρεθεί προ απροόπτου, *όχι βέβαια εξ
αιτίας της ηγεσίας του*, αλλά λόγω των αναταράξεων, που θα προκαλούσε τυχόν *πίεση της κοινωνίας  προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ*, για μια ριζοσπαστική και λαϊκή/πατριωτική στροφή.

Τ' αφεντικά έχουν από καιρό διαπιστώσει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ante portas και βάζουν τους «ζαπιέδες» τους (τα «μικροτσίπς» τους), όπως ο Τ(σ)ατσόπουλος, να βάζουν *επικοινωνιακές τρικλοποδιές στο ΣΥΡΙΖΑ*, αλλάζοντας την πραγματική πολιτική ατζέντα, με σκοπό να υπενθυμίσουν την παρουσία τους στο εναπομείναν- μη ξεπουλημένο και ρευστό-τμήμα του κόμματος.
Το ζήτημα είναι η χαλαρή στάση της ηγεσίας, έναντι του γελοίου αυτού τύπου, ο οποίος δεν
αποτελεί δα κι ό,τι πιο αξιόλογο κινείται στις τάξεις του κόμματος, ώστε να προβληματίζεσαι να τον...σουτάρεις.

Επαναλαμβάνεται εδώ η εκτίμηση, ότι εντός του 2014 αναμένονται *πρωτοφανείς κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις* (σε Ελλάδα και Ευρώπη), με διασπάσεις κομμάτων και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες μετωπικές ζυμώσεις στις κοινωνικές βάσεις εκάστης χώρας, όπως πχ στη Γαλλία, για τις εξελίξεις στην οποία θα προβούμε σε ανάρτηση λίαν συντόμως . Και το παραπάνω φαινόμενο, δεν είναι ξεκομμένο τις αναμενόμενες εξελίξεις.

Η παρουσία Τ(σ)ατσόπουλου στα πολιτικά πράγματα της κυβερνώσας Αριστεράς, δείχνει ότι κάποιοι φροντίζουν να *μαγειρέψουν πριν πεινάσουν...*
Μιας και μαγειρεύουν, τους υπενθυμίζουμε το τετριμμένο ρητό, ότι «η (ιστορική ιδίως) εκδίκηση, είναι ένα πιάτο, που σερβίρεται κρύο».

Καλή όρεξη λοιπόν!

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2014 στις 7:15 μ.μ.

Δηλαδή ο Τατσοπουλος υποβαθμιζεται σε επι μερους προβλημα μιας ´´μετωπικης ´´ αριστερας που κατα τα αλλα βασικά αποτελει οντως αριστερή διεξοδο; Η βασική ιδεα του Συριζα περι μετωπου, κυβερνητικης λυσης, διαχειρησης της κρισης, διασωση του καπιταλισμού.....δεν ειναι αριστερα. Ειναι Τατσοπουλοι. Ειναι ομαδες της Ανταρσυα που ηδη συζητανε με ομαδες του Συριζα και του αλλου σταδιολογου-διαχειριστη Αλαβανου. Αυτος ειναι ο πυρηνας της ενσωματωσης της αριστερας στα σχεδια διασωσης του συστηματος σε φαση κρισης της δικομματικης εναλλαγης. Τωρα που επρεπε να μπει από την επαναστατικη αριστερα το ζητημα της συντριβης του συστηματος, ολοι οι παραπανω κανουν προτασεις διεξοδου. Ο Λενιν διδαξε.....μετατρεψτε την κριση και τον πολεμο σε εμφυλιο ταξικό πολεμο. Τελικα μονο το ΚΚΕ σε συνθηκες ιστορικης καμπης, δεν χανει τα αντανακλαστικά του!!!!
Jim

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger