Home » , » Για τον ΣΥΡΙΖΑ

Για τον ΣΥΡΙΖΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 | 4:27 μ.μ.

 Του Νίκου Μπογιόπουλου – «Unfollow»

Oσα ακολούθησαν στις δεκαετίες που πέρασαν από τις εκλογές του 1981 δεν αναίρεσαν ποτέ την παλλαϊκή τότε απαίτηση: «Να φύγει η Δεξιά!».Όσα ενδεχομένως ακολουθήσουν σήμερα, δεν αναιρούν στο ελάχιστο ότι πρέπει να φύγει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Και πρέπει να φύγει μια ώρα αρχύτερα. Τώρα! Να θυμόμαστε όμως: Τον Οκτώβρη του 1981 εκείνο που ακουγόταν (και από χιλιάδες αριστερούς) ήταν: «Τώρα ΠΑΣΟΚ και μετά βλέπουμε». Και είδαμε… Τηρουμένων λοιπόν, των ιστορικών και πολιτικών αναλογιών, ορισμένες παρατηρήσεις

Πρώτον: Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «είναι άλλο πράγμα το μνημόνιο, και είναι άλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση». Το μνημόνιο θα καταργηθεί από το πρώτο βράδυ των εκλογών εφόσον πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Τη δεύτερη, τη δανειακή σύμβαση (σ.σ.: που είναι «άλλο πράγμα» από το μνημόνιο) θα τη «διαπραγματευτούμε» για να την αλλάξουμε, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Η θέση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται (για να το πούμε κομψά) σε απόσταση από την πραγματικότητα ως προς την ουσία της σχέσης που διέπει τα δύο κείμενα (μνημόνιο-δανειακή σύμβαση). Για παράδειγμα, στη σελίδα 59, παράγραφος 8 της δανειακής σύμβασης, απερίφραστα αναφέρεται: «Η διαθεσιμότητα αυτής της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης εξαρτάται από τη συμμόρφωση της Ελλάδας με τα μέτρα που εκτίθενται στο Μνημόνιο…».

Δηλαδή, το μνημόνιο και η δανειακή δεν είναι «δύο πράγματα». Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αυτό πιστοποιείται και από το γεγονός ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 78 σχόλια

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 5:41 μ.μ.

Κάτι μου λέει, ότι τώρα ο Μπογιόπουλος θα πάψει να είναι "φίλος" σας και να τον έχετε "υπό την προστασία σας" από το κακό ΚΚΕ. Θα αρχίσετε κι αυτόν να τον περνάτε από γενεές δεκατέσσερις. Μανώλης

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 6:05 μ.μ.

Δεκτή και ωφέλημη κάθε κριτική αγαπητέ Μπογιόπουλε, αλλά με μία ένσταση:

Το να μπορείς να διακρίνεις την διαφορά (ή την ομοιότητα, δεν έχω πρόβλημα) της δανειακής σύμβασης από το μνημόνιο, αλλά να μην μπορείς να δεις ότι είσαι σε ένα κόμμα που ανοιχτά υπονομεύει τα λαϊκά συμφέροντα για τα οποία μιλάς, είναι μεγάλο πρόβλημα. Και όπως εσύ για τους δικούς σου λόγους ανέχεσαι ένα εντελώς απαράδεκτο και ανοιχτά αντιδραστικό πλέον κόμμα που ποτέ δεν πρόκειται να δώσει λόγο για τις κωλοτούμπες του, επέτρεψε και σ' εμάς να ανεχόμαστε ένα άλλο κόμμα με πάρα πολλά προβλήματα και αναντιστοιχίες ναι, που όμως -αν μη τι άλλο- σύντομα είτε θα τα υπερβεί, είτε θα πνιγεί μέσα σε αυτά.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

πολυ "εμπεριστατωμένη'' η γνωμη του 6.05 ειναι ετσι επειδή ετσι πιστεύει..Χωρις το γιατι

Ο συριζα ειναι οτι το ΠΑΣΟΚ μιλάει για το καλο του λαου σε ενα περιβάλλον που αυτο δεν ειναι δυνατό και το γνωριζει
Το κκε λεει τα πράγματα οπως ειναι ,οχι οπως θα ήθελαν οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι κάτοικοι της γειτονίας μας

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 8:19 μ.μ.

Εγώ σύντροφοι θα ήθελα πρώτο κόμμα την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,αξιωματική αντιπολίτευση το ΚΚΕ,και τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ,
θα τρελέναμε όλη την Ευρώπη!!!

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 8:51 μ.μ.

6:05Kωλοτούμπες το ΚΚΕ;;Μάλλον απο τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ έχετε ζαλιστεί τόσο πολύ που νομίζεται οτι όλα γυρνάνε γύρας σας μαζί με εσάς.Και δεν μας λές με ποιόν ακριβώς τρόπο το ΚΚΕ υπονομέυει τα λαικά συμφέροντα;Καταδικάζοντας την λυκοσυμμαχία της ΕΕ και την εξουσία των μονοπωλίων ;Η καταδικάζοντας τα κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που υπηρετούν πιστά τον ευρωμονόδρομο και τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 9:51 μ.μ.

Όχι μωρέ, το ΚΚΕ κωλοτούμπες; Αποκλείεται.
Η ζωή κάνει κωλοτούμπες που παλιά έκανε εξαρτημένη την Ελλάδα και τώρα...ιμπεριαλιστική.
Που παλιά έφτιαχνε μετωπικά σχήματα και τώρα συμμαχεί με τον εαυτό της, αν συμφωνήσει κι αυτός.
Που παλιά είχε ως βασικό εχθρό τον καπιταλισμό και τώρα έχει το ΣΥΡΙΖΑ.
Που παλιά τίναζε τις τζαμαρίες στο αέρα με χειροβομβίδες και τώρα τους ρίχνει κι ένα επαναστατικό πλύσιμο.
Που παλιά στηριζόταν την αγανάκτηση του λαού και τώρα τον λέει ανώριμο και προβοκάτορα.
Που παλιά έβαζε στο κόμμα το Γληνό και τώρα την Κανέλλη.

Άντε ρε που κάνει το ΚΚΕ κωλοτούμπες.
Ο πλανήτης γυρνάει γύρω γύρω και φαίνεται σα να κάνει κωλοτούμπες το ΚΚΕ.
Χαμένα κορμιά που θα πείτε κωλοτούμπα το Κόμμα.

Υγ: Όπως είδες δεν έπιασα την οπορτουνιστική σας περίοδο που υπογράφατε κοινά πορίσματα με τον Κύρκο και είσασταν πρώτοι στα μαθήματα.
Ήταν μία άσχημη "στιγμή", ας το ξεχάσουμε.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2014 στις 10:12 μ.μ.

@6.05
Τρικυμία εν κρανίω. Μανώλης

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2014 στις 9:46 π.μ.

Σίγουρα Μανωλάκη. Σε ποιό κρανίο όμως δεν μας είπες κνιτόβλακα.

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2014 στις 11:12 π.μ.

@Ανώνυμο 9.51
Κοίτα να δείς τι σημαίνει κωλοτούμπα.
Τσίπρας προχθές στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων : "Εγώ και το κόμμα μου δεν πιστεύουμε πως η διάλυση του ευρώ, ή η έξοδος μιας χώρας από την ΕΕ, θα ήταν θετική εξέλιξη, θα ήταν μία καταστροφή". Πάει και ο "σοσιαλισμός με στάδια και μεταβατικά προγράμματα". Τι διαφορετικό λέει απ΄ότι λένε οι καπιταλιστές?
Τσίπρας στην διακαναλική συνέντευξη στο κόντρα: "Το μνημόνιο είναι ένα πλέγμα 400 νόμων που έχει δημιουργήσει ένα καθεστώς και δεν μπορεί να γκριμιστεί σε μια ημέρα., μόνο μέσα από μια μακρόχρονη διαδικασίας ανάταξης της οικονομίας" (μήπως σου θυμίζει κάτι παπατζήδες που την δεκαετία του 1980 μας έλεγαν τα ίδια, θα βγούμε από την ΕΟΚ σιγά-σιγά, αλλά μπαίναμε όλο και πιο βαθιά, οι βάσεις που φεύγουν μένοντας!!). Πάει και το μνημόνιο που θα καταργούσε με ένα νόμο και θα τόσκιζε την άλλη μέρα!!!! (Θυμίζει το αλήστου μνήμης, "στις 18 σοσιαλισμό").
Μηλιός, Εφημερίδα των Συντακτών 31/3/2014: "Η αντίληψη που επικρατεί στην πλειοψηφία της κοινωνίας, είναι ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς, καθώς θα έχει αναλάβει την κρατική εξουσία θα σταματήσει τον κατήφορο και θα ψηφίσει νόμους υπέρ των εργαζομένων. Γνωρίζουμε όμως ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η ανάληψη της κυβέρνησης δεν ισοδυναμεί με τον άμεσο έλεγχο όλων των μηχανισμών του κράτους". (Σαν να ακούς το ΠΑΣΟΚ του 1985).
Αυγή 3/4/2014: "Ούτε εγώ χαίρομαι που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βγάλει την χώρα από το ΝΑΤΟ, καταννοώ όμως γιατί δεν είναι δυνατόν να βγούμε σε ορατό χρονικό διάστημα". (Αν ανατρέξεις στις ομιλίες του παπατζή του ΠΑΣΟΚ, θα δείς ότι ακόμα και οι τελείες είναι ίδιες). Και τώρα έλα να κλίνουμε μαζί την λέξη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ σε όλες τις πτώσεις. Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ τότε, αυτά τα έλεγε αφού βγήκε στην κυβέρνηση. Εσείς τα λέτε , ενώ είστε ακόμα στην αντιπολίτευση. Φαντάσου τί θα κάνετε άμα γίνεται κυβέρνηση. Μανώλης

αντιρρησίας
4 Απριλίου 2014 στις 12:46 μ.μ.

Κάτι που δε θα καταλάβουν οι κκέδες, αλλά εγώ θα το πω

Η κριτική του Μπογιόπουλου είναι αυτό που είναι. Δηλαδή μία κριτική πάνω σε ένα θέμα, η οποία δεν πηγάζει από κάποιου είδους υστεροβουλία.Τη διάβασα, σε πολλά σημεία συμφώνησα, σε άλλα διαφώνησα και, σε τελική ανάλυση, τη θεώρησα χρήσιμη, ειδικά αυτές εδώ τις στιγμές.

Η κριτική των κκέδων, τώρα, είναι η κριτική κάποιου που προβλέπει ότι κάτι κακό θα συμβεί, αλλά αντί να προσπαθήσει να το ματαιώσει, εύχεται να πραγματοποιηθεί για να επαληθευτεί η πρόβλεψή του και να υπάρξει όφελος για το Κόμμα. Το Κόμμα, που στο μυαλό του μουτζαχεντίν οπαδού του, είναι το απόλυτο Καλό και η απόλυτη Αλήθεια.

Ως εκ τούτου, όποιος διαφωνεί και ασκεί κριτική στο Κόμμα είναι εξ ορισμού Κακός και Ψεύτης.(δεν αναφέρω τους δεκάδες άλλους ευφάνταστους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται από τους πιστούς του Κόμματος)

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και δεν περιμένω, φίλοι του ΚΚΕ, να αντιληφθείτε αυτά που λέω. Άλλωστε, εάν μπορούσατε, δε θα ήσασταν αυτοί που είστε.

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2014 στις 6:33 μ.μ.

Μανώλη, πριν κάνεις μαθήματα δες την Παπαρήγα που λέει ακριβώς το ίδιο με τον Τσίπρα: Ότι δηλαδή η έξοδος από το ευρώ θα ήταν καταστροφική, αλλά....πρέπει να βγούμε από την ΕΕ (μπόιγκ).
Αγόρι μου επί του πρακτέου δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά το κόμμα σου απο το ΣΥΡΙΖΑ. Μπορώ να πω ότι είστε πιο συντηρητικοί γιατί εσείς πλέον στηρίζετε Σαμαρά, μην νομίζετε ότι δεν το βλέπει ο κόσμος.

Απλά πετάτε κι ένα "επανάσταση" σε ένα ακαθόριστο και θολό μέλλον και νομίζετε ότι καθαρίσατε.
Αμ δε που καθαρίσατε, σας έχουν καταλάβει και οι πέτρες τι πολιτικά λαμόγια και αναχωρητές είστε...

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2014 στις 11:42 μ.μ.

@ αντιρρησίας

Δε θέλω να σε αγχώσω, αλλά ο Μπογιόπουλος... ΚΚΕς είναι!

αντιρρησίας
5 Απριλίου 2014 στις 10:52 π.μ.

Φίλε ανώνυμε 11.42

ο όρος "κκες" που χρησιμοποιώ έχει συγκεκριμένο νόημα και αφορά την πλειοψηφία των μελών και οπαδών του Κόμματος που δεν ξέρουν και δεν τολμούν να αμφισβητούν και από την άλλη καταγγέλουν ως προβοκάτορα και πράκτορα όποιον το κάνει.

Είναι αυτός που έχει μετατρέψει την υπεράσπιση μιας ιδέας - του κομμουνισμού - σε υπεράσπιση ενός μηχανισμού που πολλές φορές έχει λειτουργήσει αντίστροφα από αυτό που επαγγέλεται. Ενός μηχανισμού που από υπηρέτης μιας ιδέας έχει γίνει υπηρέτης του εαυτού του και γι'αυτό ακριβώς εκπαιδεύει τα μέλη του στη συκοφάντηση όλων των άλλων που δηλώνουν αριστεροί ή κομμουνιστές και δεν ανήκουν στο Κόμμα.

Με βάση τον ορισμό αυτό, ο Μπογιόπουλος- και σίγουρα και αρκετοί άλλοι - δεν είναι κκέδες. Είναι κομμουνιστές

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 2:07 μ.μ.

παντα η αστικη ταξη οταν κινδύνευε να στριμωχτεί απο την λαικη αγανάκτηση χρησιμοποιούσε το λιγότερο κακο ,που ποτε λιγότερο δεν ηταν αλλα κακο ηταν παντα,, Αντι λοιπον σαν αριστερά που υποτίθεται ειναι ο συριζα να εχει προσανατολισμούς να ριζοσπαστικοποίηθει η εργατικη ταξη κανει ακριβός το αντιθετο πουλώντας αυταπάτες και χοντρα ψέματα


Αυτες οι ευθύνες θα βαρενουν και δίκαια θα τις πληρωσει.γιαυτο εχει σημασία η ενημέρωση του λαου ,να γνωρίζει και να βγαλει συμπεράσματα

Αυτα γίνονταν παλαιότερα με το ΠΑΣΟΚ τωρα ηρθε η σειρα συριζα ,που καθαρά κανει μετανοίες για σοβαρή υπεύθυνη δύναμη ,ενώ αντίθετα στον λαο του πετάει στα μουτρα αοριστίες και πουλάει δημοκρατία και θεσμούς
Ας προσπαθήσουν οι φιλοι του συριζα να βρουν τις διαφορες του με την ΝΔ στην οικονομία και ας μας τις πουν ..Δεν υπάρχουν ομως γιαυτο και δεν πρόκειται να το κανουν,άλλωστε σε ολο το ποστ και στα αλλα το αντιθετο προσπαθούν
Μην ντρέπονται δεν χρειάζεται ο Δραγασακης ο Σταθακης ο Μητρόπουλος εχουν γινει κατατοπιστικοτατοι.Για τον αρχηγο ουτε συζητηση
υγ
και μη μας κουφενουν με αυτα που γραφουν διοτι καποια ζητήματα ειναι τοσο γνωστα που δενσηκωνουν τρολαρισμα..Ας το κανουν με αλλα τουλάχιστον

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 3:00 μ.μ.

Ανώνυμε 2.07 δεν υπάρχει κανένα τρολάρισμα: Το ΚΚΕ πουλάει τον κόσμο, τον ίδιο το λαό για τον οποίο υποτίθεται ότι υπάρχει. Είναι ένα αντιδραστικό κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά, στηρίζει το σημερινό σύστημα εξουσίας και κάνει πολιτικά πλάτη για να περάσουν όλα τα μέτρα.

Ντροπή σας, θα έπρεπε να ντρέπεστε που είστε σε ένα τέτοιο κόμμα.
Αλλά ποιός έχασε την ντροπή για να την βρουν οι γραφειοκράτες.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 4:11 μ.μ.

12.46 Ειναι σιγουρο οτι θα συμβει το κακο οπως ακριβως συνεβη και στην ΚΥΠΡΟ. και δεν υπα ρχει και παραδειγμα διεθνως που η εργατικη ταξη να πηρε την εξουσια με αυταπατες ΠΑΝ.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 4:26 μ.μ.

9.51 εγω απο οτι ξερω ποτε και πουθενα με τα ΜΕΤΩΠΑ η εργατικη ταξη δεν πηρε την εξουσια. την αστικη ταξη στην χωρα μια χαρα ελευθερη την βλεπω να εχει της διεθνεις συμμαχιες της μεσα στα πλαισια της ανισομετρης αναπτυξης στην ιμπεριαλιστικη πυραμιδα με σχεσεις ΑΛΗΛΕΞΑΡΤΗ ΣΕΙΣ ΠΑΝ.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 5:51 μ.μ.

Ανώνυμε 6.33. Προβοκάρεις ανοιχτά την Αλέκα. Χιλιάδες video να ακούσεις. ΠΟΤΕ ΔΕΝ είπε η Αλέκα να φύγουμε μόνο από το ευρώ έτσι νέτα σκέτα. Είπε εκατοντάδες φορές, εκπροσωπώντας το ΚΚΕ, να φύγουμε τώρα από την ΕΕ (άρα και από το ευρώ) με ταυτόχρονη ανατροπή των καπιταλιστικών οικονομικών σχέσεων, και άμεση κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής, με εργατική-λαϊκή εξουσία. Τονίζοντας μάλιστα ότι, το αίτημα σκέτο να βγούμε από το ευρώ, είναι αντιδραστικό, γιατί μερίδες του κεφαλαίου, ίσως και του πιο επιθετικού (εφοπλιστικό κ.λ.π.),, σε αυτή την φάση του καπιταλισμού, ζητάνε και αυτοί έξοδο από το ευρώ. (π.χ. ΛΑΟΣ, Λεπέν, Αγγλιου ακροδεξιοί κ.λ.π.), (σου παραλείπω εν γνώσει μου τα οπορτουνιστικά ρεύματα, που ζητούν το ίδιο και συμπίπτουν από άλλον δρόμο, με τον ονομαζόμενο και ευρωσκεπτικισμό, γιατί δεν θέλω να εκληφθεί ότι τα ταυτίζω. Ομως και αυτά εξυπρετούν άλλες μερίδες κεφαλαίου, που τώρα χάνουν από το ισχυρό ευρώ). Μανώλης

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 6:14 μ.μ.

@Ανώνυμο 3.00
Να τα ξαναγράψω τότε πού συνεργάστηκε και με ποιούς ο ΣΥΡΙΖΑ: Ομοσπονδία Φαρμάκου: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Ομοσπονδία Γάλακτος-Ποτών-τροφίφων: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Ομοσπονδία Υδρευσης-Αποχέτευσης: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Εργατικό κέντρο Λακωνίας: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Εργατικό κέντρο Μεσολογγίου: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Εργατικό κέντρο Καλαμάτας: ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο Εργαζομένων ΗΣΑΠ: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο Ιδιωτικων υπαλλήλων Κω : ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων Πάτρας: ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο Ιατρικών Επισκεπτών Θεσσαλονίκης: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Κλαδικό σωματείο φαρμάκου Πάτρας: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο Οικοδόμων Αρκαδίας: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Λειβαδιάς: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ !!!!!!!!
Σωματείο εργαζομένων Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομ. Καλαμάτας: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων Νοσοκ. Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων ΕΥΔΑΘ: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων Σύρου: ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο οικοδόμων Ηρακλείου : ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων ΕΛΒΟ: ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Ραφήνας : ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων Βρεφοκομείου Αθηνών : ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Ζακύνθου : ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ
Σωματείο εργαζομένων ΟΤΑ Περάματος : ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ !!!!!!!!!!!
Σωματείο ρεγαζομένων ΕΔΟΠ-ΔΕΗ : ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων φαρμάκου Μεσσηνίας: ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Σωματείο εργαζομένων Πανελλήνιου μουσικού συλλόγου :ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ
Και το σημερινό "επίτευγμά σας" Εργατικό Κέντρο Δράμας: Κοινή κάθοδος ενάντια στο ΠΑΜΕ: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ΑΠ. Το συμφώνησαν οι : Σαβρίδης(ΠΑΣΟΚ), Συνώλας (ΝΔ), Τομπιλίδης (υποψήφιος βουευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και η Συμεωνίδου (Μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΜΑΣ).
Και τώρα έλα να μιλήσουμε, με στοιχεία πέραν κάθε αμφιβολίας, για αντιδραστικότητα και για φιλολαικότητα. Ελα τώρα, χωρίς άναρθρες κραυγές και αναθέματα, να δούμε τι προσφέρει το κάθε κόμμα και σε ποιόν. Μανώλης

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 7:33 μ.μ.

Μανωλης. τωρα εσυ τη παραξενο βλεπεις τον καπιταλισμο προσπαθουν να κανουνε ανθρωπινο γιατι εισαι αδικος ΠΑΝ

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 7:55 μ.μ.

Μανωλάκη όπως όλα τα σαχλοκούδουνα ξέρεις απλά να κάνεις θόρυβο.

1. Αν θέλεις να μου πεις ότι το ΚΚΕ μπορεί να είναι ανριδραστικό και να κοροϊδεύει τον κόσμο ΕΠΕΙΔΗ (κατ' εσέ πάντα) ο ΣΤΡΙΖΑ είναι αντιδραστικός και κοροϊδεύει τον κόσμο, απλά πιστοποιείς την άποψή μου: Ότι είστε πολιτικοί απατεώνες που κρύβεστε πίσω από τους άλλους.

2. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι "συνεργασίες" που λες. Σε ένα σωματείο μπορεί να γίνουν διάφορες συνεργασίες, είναι άλλες οι σχέσεις των ανθρώπων. Π.χ. στο δικό μου σωματείο καράβυσμα πασόκος μετά έγινε...ΠΑΜΕ και τώρα βόσκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Άσε καλύτερα τα σωματεία και κοίτα που π.χ. στην ΑΔΕΔΥ ψηφίσατε ΜΑΖΙ με τους ΠΑΣΚιτες ενάντια σε απεργίες. Κοίτα που κλαψουρίζατε στα κανάλια για το παιδί της λαϊκής οικογένειας (τι γελοίος!!!) όταν οι εκπαιδευτικοί ζητούσαν συμπαράσταση για απεργία στις εξετάσεις.

Άσε ρε φίλε, βάλε λίγο πλάτη ακόμη γιατί η κυβέρνηση παραπαίει κι άσε τα πολλά επαναστατικά. Πιο αντιδραστικός από αυτόν που θέλει να διατηρηθεί το σημερινό στάτους είναι μόνο ο ναζί. Σε σχέση με αυτούς ναι, είστε...προοδευτικοί. Όσο για την πρόσκληση σε κουβνέντα αγγιτάτορα της πεντάρας άστο καλύτερα, ακόμη περιμένω τις απαντήσεις από την προηγούμενη "πρόσκληση".

οπορτουνιστικό απολειφάδι
5 Απριλίου 2014 στις 8:07 μ.μ.

Απ' ότι φαίνεται, υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται επειγόντως ψυχιατρική στήριξη.

Εκτός αν είναι μηχανές που - όποιο κι αν είναι το θέμα της συζήτησης - αναπαράγουν συνεχώς τις ίδιες κουβέντες.

Έτσι, δεν είναι Μανώλη; Αλήθεια, πώς περνάς το test επαλήθευσης του Βαθύ Κόκκινο και μας ξεγελάς ότι δεν είσαι ρομπότ;

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 9:38 μ.μ.

7.55 ενοεις την ΑΔΕΔΥ που αποκλεισατε τους συμβασιουχους απο το συνεδριο. στους καθηγητες προφανως θα ενοεις απεργιες με ρεπο και αδεια γιατρου και στην πορεια αν δεν βρεχει ΠΑΝ

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 9:40 μ.μ.

8.07 μαλλον ψυχιατρικη στηριξη χρειαζεται οποιος νομιζει οτι θα κανει τον καπιταλισμο ανθρωπινο ΠΑΝ.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2014 στις 8:09 π.μ.

@Απολειφάδι
Κ'αποια απάντηση επί του συγκεκριμένου σχολίου που έκανα, εκτός από άναρθρες κραυγές έχεις? Μανωλης

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2014 στις 9:46 π.μ.

ΠΑΝ ζήτα να σε βάλουν σε άλλο πόστο, γιατί αν συνεχίσεις στο internet σε λίγο δεν θα χρίσκετε την ψήφο σας.

οπορτουνιστικό απολειφάδι
6 Απριλίου 2014 στις 4:39 μ.μ.

Μανώλη, λίγα τους λες. Τι έχουν να πουν άραγε οι οπορτουνιστές μετά και τις σημερινές αποκαλύψεις που παραθέτω; Διαβάστε και θαυμάστε τα κατορθώματά τους!;

Ομοσπονδία Περιπτερούχων Τυρνάβου: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΧΑ-ΑΝΕΛ
Ομοσπονδία οδηγών ταξί «Ο Άγιος Χριστόφορος»: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-Τατσόπουλος!!@#
Σωματείο ξυλοκόπων Φλώρινας: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙ!@!!<<<<@@@
Σωματείο ιεροψαλτών «Ο Ακάθιστος ύμνος» : ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-Ψαριανός
Σωματείο εργαζομένων Τυποεκδοτικής: ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΧΑ-Αντιεξουσιαστές@@@
Σωματείο εργαζομένων στον 902: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ !!!!!!!!
Σωματείο παγοπωλών Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ<<<>>>
Σωματείο Ασυρματιστών «Νίκος Καββαδίας»: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ???????
Σωματείο Τηλεγραφητών Νοσοκ. Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης: ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ*****

Και οι εξελίξεις τρέχουν. Οι Ικαρίες πολλαπλασιάζονται σε όλη την Ελλάδα καθώς οι αστοί τρέμουν μπροστά στον Κουτσούμπα και το Μαΐλη. Ας ξέρουν όμως ότι δεν τους σώζει τίποτε. Όταν το ποτάμι της λαϊκής οργής ξεχειλίσει, μάταια θα παρακαλούν για λύπηση.

Καμία λύπηση για τους προσκυνημένους και πολύ περισσότερο για τους οπορτουνιστές!!!!!

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2014 στις 5:51 μ.μ.

9.46 οτι παμε καλα φαινεται απο τον ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ που βρισκεται σε εξαρση καθοδηγου μενος απο ενιαιο κεντρο. αν δεν πηγαιναμε καλα δεν θα υπηρχε ολος αυτος ο ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ ΠΑΝ

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2014 στις 6:00 μ.μ.

Οταν οι άνθρωποι πλέον παύουν να έχουν επιχειρήματα, το μόνο σωσίβιο που τους μένει, είναι η ατέλειωτη ηλιθιότητα. Παντού και πάντα έτσι γίνεται. Μαν

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2014 στις 6:30 μ.μ.

Μανωλης. οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα αρχιζουν οι κραυγες και ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ. ο καπιταλισμος να σωθη απο την κριση του αυτο μονο τους ενδιαφερει ΠΑΝ

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2014 στις 11:02 μ.μ.

Τα "επιχειρήματά" σου πια είναι ρε Μαν;
Ότι σε κάποια σωματεία αναπτύσσονται συνεργασίες;
Το κακό που είναι;
Δεν πιστεύεις στην ενότητα της εργατικής τάξης; Και αυτή πως θα επιτευχθεί δηλαδή;
Όταν όλοι κατεβουν κάτω από την ομπρέλα του ΚΚΕ;;;

Έχει κι άλλους έξυπνους σαν κι εσένα στον Περισσό;;;;

ΚΚΕδοφρένεια
6 Απριλίου 2014 στις 11:15 μ.μ.

@ οπορτουνιστικό απολειφάδι

Πάρε κι αυτά, για να μην κάνεις τον έξυπνο:

Ομοσπονδία Ψαροντουφεκάδων Πίνδου: ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΔΗΣΟ
Σύλλογος γυναικών ανθοπωλών νυχτερινών πολιτιστικών κέντρων: ΠΑΟΛΑ-ΚΙΑΜΟΣ-Στρατούλης
Σωματείο ξυλοκόπων Ερήμου Γκόμπι: ΝΔ-Αφοι Κατσιμίχα-ΣΥΡΙΖΑ
Πανελλήνιο Σωματείο κατ' οίκων Σπερματεγχυτών: ΠΑΝ-Μανώλης-Μαν-Μανουηλ-Πήτερ Παν

θες κι άλλα οπορτουνάκο;;;;

Μανώλης Τραμπαρίφας
7 Απριλίου 2014 στις 2:21 π.μ.

@ΚΚΕδοφρένεια

Οι σπερματεγχύτες στους οποίους αναφέρεσαι είναι αυτοαπασχολούμενοι και δουλεύουν με μπλοκάκι.

Υπάρχουν, όμως, σπερματεγχύτες που έχουν υπογράψει σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου και έχουν ασφάλιση ΙΚΑ.
Σε αυτούς, πρώτη δύναμη βγήκε το ΠΑΜΕ

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2014 στις 10:30 π.μ.

Ρε σύντροφοι(λέμε τώρα) του ΚΚΕ έχετε καταλάβει οτί όποιος σας κάνει κριτική κ λέει τα πράγματα με τ ονομά τους για το κόμμα σας,όπως ακριβώς κάνει ο @9.51 δεν είναι Συριζαίος?Σας έχει απομείνει η αντιληπτική ικανότητα να διακρίνεται αν μια κριτική προερχεται από τα δεξιά ή από τ αριστερά?Γιατι απαντάτε σε όποιον σας κάνει κριτικη από τ αριστερά λες κι ανήκει στον Σύριζα?Απορία το χω.
Σταύρος Ζαφείρης

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2014 στις 11:39 π.μ.

11,02 ασφαλως και χρειαζεται ενοτητα της εργατικης ταξης ωστε σε συμμαχια με τα υπολοιπα λα ικα στρωματα να δημιουργησουν της προ υποθεσης για να παρει την εξουσια στα χερια της ΠΑΝ

οπορτουνιστικό απολειφάδι
7 Απριλίου 2014 στις 7:26 μ.μ.

@Σταύρος Ζαφείρης

Δεν υπάρχει κριτική από αριστερά στο ΚΚΕ. Είναι σα να λέμε πιο πάνω από το Θεό. Γίνεται; Δε γίνεται

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2014 στις 7:49 μ.μ.

Η πραγματική κριτική ειναι ειναι μεθαύριο στην απεργία ,εκει να κανουν την κριτική τους, αν εχουν αυτα που μετράνε..
Τα αλλα ειναι σαπουνόφουσκες

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2014 στις 8:01 μ.μ.

10.3Ο Για πες μου που ειναι η σωστη κριτικη στο οτι λεει την ελλαδα εξαρτημενη χωρα ενω ο κα πιταλισμος ειναι στο ιμπεριαλιστικο σταδιο η που λεει οτι χτυπαμε ταχα μονο τον συριζα ενω εμεις ειμαστε συνολικα εναντια στην αστικη ταξη. απλα δεν λεει ξεκαθαρα οτι θελει να μπουμε σε κυβε ρνηση αστικης διαχειρησης οπως το 1989 με το συνασπισμο. ΠΑΝ

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2014 στις 9:18 μ.μ.

@ Επαγγελματικά τρολλ του ΚΚΕ

Παιδιά, τι τεράστιο τεφαρίκι είναι αυτό το ΠΑΝ!!!

Κάθε φορά που διαβάζω τα επαναλαμβανόμενα (όσον αφορά το περιεχόμενο) και ανορθόγραφα μηνύματά του, είναι σαν να ακούω τον ΜΠΑΛΟΥΡΔΟ του ΚΚΕ....

Τρομερό κωμικό ταλέντο ο τύπος!

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2014 στις 11:05 μ.μ.

9.18 Οταν τελειωνουν τα πολιτικα επιχειρηματα ειναι λογικο να το γυρναμε στο καλαμπουρι ειναι απολυτα λογικο δεν υπαρχει κατι παραξενο. οταν πρεπει να εισαι ταχα μου αριστερος στα λογια και με τον καπιταλισμο στην πραξη ΠΑΝ

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2014 στις 11:08 μ.μ.

7.49 ΑΠΕΡΓΙΑ ναι ενταξει αλλα να μη βρεχει γιατι αλλιως η συγχρονη αριστερα δεν μπορει ΠΑΝ

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 8:50 π.μ.

Ψηφίστε ΚΚΕ για μια πραγματικά αδιάβροχη αριστερά. Τέρμα τα άνορακ, τώρα μόνο ΚΚΕ.

Δεν αντέχουν μόνο στην βροχή σύντροφοι, αντέχουν και στο δάκρυ. Ακόμη κι αν η Ελλάδα πλημμυρίσει εσείς θα είστε πάντα στεγνοί και αποστειρωμένοι.
Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι η Κιβωτός του Νώε.
http://4.bp.blogspot.com/-Ts878LPez_k/UFH5zctzm3I/AAAAAAAAC0Q/Hi7dSA4HaZM/s1600/535881_385384114831952_100000811016437_990113_1343533071_n.jpg

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 5:36 μ.μ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε απεργοσπασία στην ΑΔΕΔΥ, γιατί λέει η 24ωρη απεργία της φαίνεται λίγη? Ωπα, κάτι "επαναστάτες", μόνιμοι απεργοσπάστες στην ΑΔΕΔΥ, που ζητάνε και απεργία διαρκείας, σαν αυτές που κάνουν και δηλώνουν άδεια. Παιδιά, ξέτερε τι σημαίνει απεργία διαρκείας? Για ρωτήστε τους χαλυβουργούς να σας πουν. Σαν αυτή που έκανε ο δικός σας, στο ΜΕΤΡΟ, και όταν ήρθαν τα φύλλα επιστράτευσης, τον έψαχναν οι εργαζόμενοι, που όντως τον πίστεψαν με τα χαρτιά στο χέρι, και μετά από κάνα δίωρο έμαθαν ότι κρύβεται. Κι έφαγαν και την επιστράτευση στο κεφάλι, που ακόμα αιωρείται από πάνω τους, αλλά είσαστε τόσο μεγάλοι "επαναστάτες', που στο ΜΕΤΡΟ δεν κουνιέται φύλλο, εκεί μούγκα για απεργία διαρκείας. Τόσο τυχοδιώκτες. Σύρατε ένα κλάδο σε μία τυχοδιωκτική απεργία διαρκείας, και τον αχρηστεύσατε, προκαλώντας μία επιστράτευση, την οποία κάνετε γαργάρα, εκεί όταν μπαίνει θέμα απεργίας, λέτε "ότι σας το απαγορεύει η επιστράτευση" Τόσο μάγκες. Κάντε πρώτα την 24ωρη, να δείτε πώς οργανώνεται και τι δυσκολίες έχει, περιφρουρήστε την, και ελάτε μετά να κάνουμε και την διαρκείας. Μανώλης

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 7:28 μ.μ.

Μανωλης. το μονο τους προβλημα ειναι πως θα αλλαξουμε ΧΑΛΙΦΗ και τιποτα αλλο για αυτο κανου νε τυχοδιωκτικες ενεργειες μη σου φαινεται παραξενο ΠΑΝ.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 9:32 μ.μ.

Καλά τα λέει ο Μανώλης!
Προσοχή σύντροφοι! Να μη σπάσουμε κανένα τζάμι!
Τι απεργίες διαρκείας και μπούρδες! Μια 24ωρη, γύρω - γύρω στην Ομόνοια, και άμα βρέξει εκεί εμείς ντούροι απέναντι στην καπιταλιστική βροχόπτωση!

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 9:35 μ.μ.

Μπράβο στο ΚΚΕ!
Με μεγάλη μαεστρία αποφεύγει τις απεργίες διαρκείας και έτσι δεν δίνει στο αστικό κράτος πάτημα για να στείλει φύλλα επιστράτευσης...
Έτσι να μάθουνε οι Καπιτάλες τι εστί επαναστατικότητα!!!

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 9:46 μ.μ.

Τι εγινε Μανωλάκη; Πλησιάζουν οι εκλογές και σ' έπιασε κωλοπιλάλα; Δε κρατιέσαι πια. Αλλά τι να σου κάνω, έχε χάρη που απευθύνεσαι σε ψυχοπονιάρηδες που ακούνε ότι το ΚΚΕ θα μείνει εκτός βουλής και τους πιάνει κατάθλιψη. Έπρεπε να απευθύνεσαι σε τύπους σαν κι εμένα να μη βρεις ούτε την ψήφο σου στην κάλπη. Να σε δω μετά γραφειοκρατίσκε να ψάχνεις να βρεις που έκανες λάθος και τι πήγε στραβά στην τόσο οργανωμένη αλητεία σου. Αλλά είπαμε: 30 χρόνια τώρα το ΚΚΕ χτυπάει στο συναισθηματικό κάποιου κόσμου.
Μέχρι πότε όμως; Οι καιροί αλλάζουν φιλαράκο.

Υγ: Και κάτι τελευταίο Μανωλάκη: Πριν μου πεις ότι δηλώνω άδεια, να μου δώσεις όλα τα μεροκάματα που έχω χάσει 15 χρόνια τώρα που κάνω όλες τις 24ωρες πίπες που...περιφρουρείτε. ΜΕΤΑ θα πεις ότι παίρνω άδεια στις απεργίες. Μέχρι τότε μόκο μη σε πάρει ο διάολος κωλοπαίδάκι, γιατί είναι μικρός ο κόσμος και ποτέ δεν ξέρεις.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2014 στις 10:46 μ.μ.

Αντε παιδια συγχαρητηρια για την συνεργασια στο Ε.Κ ΔΡΑΜΑΣ κοινο ψηφοδελτιο Ν.Δ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ. μεγαλες στιγμες για την συγχρονη αριστερα. καλα πως το αντεχει η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΣΑΣ να εισαστε μαζι με τον ΦΑΣΙΣΤΑ σαμαρα. ΠΑΝ

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 1:41 π.μ.

9.46 Δεν χρειαζεται εκνευρισμος επιχειρηματα ανταλασουμε αυτο δειχνη αδυναμια και οτι το ΚΚΕ βαζιζει σωστα ΠΑΝ

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 9:45 π.μ.

σιγα το πληκτρολογιο 9.46 κρατησου...


πειραιας

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 10:15 π.μ.

εχεις δικιο που βγήκες απο τα ρουχα σου 9.46 η αλήθεια ειναι ανελέητη...
aeras kopanistos

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 1:42 μ.μ.

9.46 ενοεις να καταργηθουν οι απεργιες για εξηγησε μας γιατι τα λες μπερδεμενα και δεν βγαινει συμπερασμα ΠΑΝ

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 5:31 μ.μ.

Και ο κατήφορος δεν έχει πάτο! Στις εκλογές του Εργατικού κέντρου Ελασσόνας, συγκροτήθηκε ενιαίο ψηφοδέλτιο ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενάντια στην ΔΑΣ που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ. Δεν νομίζετε ότι παραγίνονται καθημερινές αυτές οι συνεργασίες, για να είναι τυχαίες? Μανώλης

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 7:44 μ.μ.

Μανωλης. καλα πως εγινε αυτο αφου οι ανθρωποι ειναι και αντικαπιταλιστες και αντιφασιστες ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΠΑΝ

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 9:23 μ.μ.

Τελικά δεν έβρεχε σήμερα, να μας δείξει και το ΚΚΕ πόσο επαναστατικό είναι.
Κρίμα, άλλη μια χαμένη ευκαιρία για το μαζικό κίνημα.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 9:28 μ.μ.

Από τις δηλώσεις Κουτσούμπα:
"...δεν πρέπει να παρασυρθούν από τους πανηγυρισμούς για έξοδο στις αγορές, δεν πρέπει να παρασυρθούν από την όποια πιθανή μικρή ανάκαμψη ακολουθήσει στη συνέχεια..."

Να και η ανάκαμψη που έρχεται, έστω και μικρή. Μη παρασυρθείτε, αλλά μικρή ανάκαμψη ΕΡΧΕΤΑΙ!
Καλά τα πάτε ως γραφείο τύπου του Σαμαρά, ως κομμουνιστικό κόμμα είστε λίγο πουλημένοι, αλλά υγεία πάνω απ' όλα.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 9:50 μ.μ.

Μανωλάκη, δεν έχεις βαρεθεί να επαναλαμβάνεις τις ίδιες λαμακίες του Ριζοσπάστη???

Τι επιχείρημα είναι τώρα αυτό?
Διαλέγεις ένα άκυρο σωματείο που δεν το ξέρει κανένας για να το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει , και παρουσιάζεις ένα πιθανώς κοινό ψηφοδέλτιο που συμμετέχουν διαφορετικές τάσεις εργαζομένων ως Αντι-ΚΚΕ μέτωπο!
Και όπως σωστά σου είπε ο 7:55 "Σε ένα σωματείο μπορεί να γίνουν διάφορες συνεργασίες, είναι άλλες οι σχέσεις των ανθρώπων"

Και εντάξει καταλαβαίνω, θες να πεις την παπάρα σου. ΟΚ.

Τον καθυστερημένο (ξέρεις εσύ...) σύντροφό σου γιατί τον βάζεις να σου κάνει μονίμως ρελάνς?
Δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι το "δίδυμό" σας??

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 9:54 μ.μ.

@ Μανώλη

Έχεις τόσο δίκιο σύντροφε!
Πράγματι, δεν είναι τυχαίες αυτές οι συνεργασίες.
Στοχεύουν να ανακόψουν την ηρωϊκή πορεία του ΚΚΕ προς την Επανάσταση. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

(Αισθάνεσαι καλύτερα τώρα;)

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 10:28 μ.μ.

9.28 Παντα ετσι γινετε με της καπιταλιστικες κρισης υπαρχει μικρη ανακαμψη και μετα παλι τα ιδια και χειροτερα τη παραξενο ακους 9,50 οταν αποκαλυπτετε ο ρολος σας τοτε αρχιζουν οι βρισιες αυτο ειναι τιμη μας ΣΥΝΕΧΙΣΕ 9.54 το οτι το λες ειρωνικα δεν σημαινει οτι δεν ειναι ετσι. ΠΑΝ

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 10:36 μ.μ.

Για κάτι "επαναστάτες" που θέλουν και απεργίες διαρκείας, όταν δεν απεργούν ούτε σε 24ωρη, απάντηση σήμερα έδωσαν οι χαλυβουργοί. Αυτοί που όχι μόνο ξέρουν αλλά και έκαναν απεργία διαρκείας, που πριν από αυτήν είχαν κάνει πολλές 24ωρες, έφαγαν από 23 μήνες φυλακή. Τέτοια κόστη έχουν οι απεργίες διαρκείας και για να τα σηκώσεις θα πρέπει να έχεις ετοιμάσει πρώτα τον κόσμο σου. Γιατί "απεργίες διαρκείας" χωρίς απεργούς, όπως στους καθηγητές, τις κάνουν μόνο κάτι "επαναστάτες" (στα λόγια βέβαια). Τις πραγματικές απεργίες διαρκείας τις κάνουν αυτοί που έχουν λιώσει πόδια στις απεργίες και δεν κρύβονται όταν τους έρχονται τα χαρτιά επιστράτευσης. Σήμερα με ντάλα ήλιο πού ήταν όλοι αυτοί που ήθελαν και "πολιτικές απεργίες"?. Η είχε πολύ ήλιο σήμερα και θα πάθαιναν ηλίαση. Απεργοσπάστες. Μανωλης

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2014 στις 10:58 μ.μ.

9.23 τη ενοεις να δειξη το ΚΚΕ ποσο επαναστατικο ειναι τη επρεπε να κανει και δεν το εκανε και ειναι χαμενη ευκαιρια για το εργατικο κινημα ΠΑΝ

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 10:22 π.μ.

Ο Μανωλάκης προετοιμάζει το κόσμο. Τον προετοίμασε ένα χρόνο, τον προετοίμασε 2 χρόνια, τον προετοίμασε τρία και τέσσερα. Σήμερα πλέον ο κόσμος είναι άριστα προετοιμασμένος χάρις το μανωλάκη, αλλά είναι χρεωμένος μέχρι το λαιμό, ο μισθός του έχει πάει στο 500άρικο και αν, έχει εμπεδώσει ότι ο συνδικαλισμός τον επεξεργάζεται με...προετοιμασίες.

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε Μανωλάκη; Τόση προετοιμασία τους έκανες. Για κάνε μια καταμέτρηση, πόσες απεργίες έχει κάνει η ΓΣΕΕ που είναι πουλημένοι και πόσες το ΠΑΜΕ που είναι επαναστατημένοι;
Όσο για τα περί απεργοσπασίας, είπαμε, πες τα σε κανένα μαζικό χώρο να δούμε πως θα βγεις από την αίθουσα; Γιατί εγώ 2 ξέρω από το χώρο της αριστεράς που χθες δεν έκαναν απεργία και ψηφίζουν και οι δύο...ΚΚΕ. Θα είναι από την πολλή προετοιμασία.
Από το ίντερνετ όμως λέω κι εγώ παπάδες.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 4:32 μ.μ.

Μανωλης ειχε πολυ ηλιο και φοβηθηκανε την ηλιαση ασε που δεν μπορεσαν να παρουν και αδεια γιατρου ΠΑΝ

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 8:37 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=JvtlBN5UheY

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 8:46 μ.μ.

10.22 Απο τετοιες προβοκατσιες εισαστε πρωτοι τη αλλο μπορει να ελεγες. ειδαμε και την απεργια διαρκειας που κανατε στους καθηγητες τα αποτελεσματα του τυχοδιωκτισμου σας. ο κοσμος ειναι χρεωμενος μεχρι το λαιμο και εχουνε πεσει οι μισθοι λογο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ Για αυτο πρεπει να τον ανατρεψουμε ΠΑΝ

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 10:21 μ.μ.

ΠΑΝ, καλό, πολύ καλό. Μανώλης

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 10:40 μ.μ.

Βέβαια ΠΑΝ είναι απασχολημένοι και με τις διαγραφές που άρχισαν να κάνουν στις οργανώσεις τους, αυτοί ντέ, που είναι κόμμα "πλουραλιστικό" με τις 30 συνιστώσες και 150 αποκόμματα. Τώρα έφτασε η ώρα που οι μεν, διαγράφουν τους δε. Αυτό κι αν είναι (πως το λέγανε μωρέ στις πλατείες των αγανακτισμένων?)Α. ναί συμμετοχική δημοκρατία. Λοιπόν άκου, αυτοί οι φούλ υπερασπιστές της σύνθεσης της διαφορετικότητας κ.λ.π. αρλούμπες, διέγραψαν 20 μέλη του από την οργάνωσή τους στην Γλυφάδα, επειδή άκουσον-άκουσον, είναι μέλη του σύριζα αλλά συμμετέχουν σε άλλον δημοτικό συνδυασμό που συμμετέχουν και οι ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ. δηλαδή ψάχνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Στο δε Ιλιον, ετοιμάζονται να διαγράψουν άλλα 25 μέλη τους γιατί κι αυτοί στηρίζουν άλλη δημοτική παράταξη από αυτή που στηρίζει ο σύριζα. Εσύ τό έχεις ξαναδεί αυτό? Να είσαι σε ένα κόμμα και να στηρίζεις κάποιο άλλον. Η τέλεια δημοκρατία!!! Δεν μπορείς να πείς. Σ αυτό δεν τους φτάνει κανείς. Και φαντάσου τώρα φίλε μου, όλα αυτά τα μαλλιοτραβήγματα, που οι μεν στηρίζουν άλλους και οι δε συμμετέχουν αλλού, να θέλουν και με θράσος να απαιτούν να εφαρμοστούν κι αλλού. Δεν έχω διάθεση να μπώ στα εσωτερικά τους, αλλά όταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων κουνούν το δάκτυλο στο κκε επειδή εφαρμόζει το καταστατικό του, είναι μεγάλο ο πειρασμός και δεν μπορώ και δεν μπορώ να αντισταθώ. Ολοι αυτοί οι λαλίστατοι θα μας πουν την γνώμη τους για το μάλε-βράσε που γίνεται στο κόμμα τους (κόμμα, τρόπος του λέγειν). Μανώλης

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 10:15 π.μ.

Μανωλης. καλα πως γινετε να διαγραφουν αυτοι αφου δεν εχουνε δημοκρατικο συγκεντρωτισμο αλλα εκεινο το ωραιο ενοτητα στην διαφορετικοτητα που λεγανε το 1991 οταν ηθελαν να γινει το ΚΚΕ μπαχαλο. τοτε που η ΠΕΡΕΣΤΡΟ ΙΚΑ θα τα εφτιαχνε ολα ΠΑΝ

ΚΚΕ4ever
11 Απριλίου 2014 στις 10:56 π.μ.

Έχεις δίκιο Μανώλη.
Είναι απαράδεκτο να θέλει κανείς να εφαρμόσει το δικαίωμα λόγου και άποψης παντού.
Κανονικά όλοι θα πρέπει να συμφωνούν με τη ΜΙΑ άποψη που θα επιβάλει ο Ηγέτης.
Αυτά λέει και η Εκκλησία και το ΚΚΕ, δηλ. οι πιο δημοκρατικοί θεσμοί της κοινωνίας μας.

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 2:45 μ.μ.

10.56 Δεν εχει επιβαλει κανενας ηγετης την αποψη του συλλογικες αποφασεις απο συνεδρια ειναι. ασφαλως και το ΚΚΕ εχει την καλυτερη δημοκρατια. σε ταξικη βαση βεβαια ΠΑΝ

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 6:00 μ.μ.

@10.56
Εσύ ποιός είσαι? Αυτός που προβοκάρει, τον Red Star? Βάλε ένα μη προβοκατόρικο ψευδώνυμο και τότε τα λέμε. Μανώλης

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 6:15 μ.μ.

ΠΑΝ , έλα ντε, κι εγώ έχω μείνει άφωνος, ένα τόσο και τέτοιο δημοκρατικό κόμμα, με τάσεις, παρατάσεις και τάση στην τάση, να διαγράφει? Μα πώς γίνεται? Αλλά εδώ θα μου πείς, έχουν σπάσει όλα τα φράγματα, στις διαγραφές θα κολλήσουν? Θυμάσαι τον θόρυβο και την σκοτεινή προβοκάτσια που έστησαν με τις δήθεν διαφωνίες του κκε στην Κόνιτσα? Ε, λύθηκε το μυστήριον αυτής της προβοκάτσιας. Ετοιμάζονταν και γι αυτό έριχναν λάσπη και μελάνι σαν τις σουπιές, και ανακοίνωσαν πλέον την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, στην παράταξη "Συμμαχία Ηπειρωτών" για τους αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου. Υποψήφιος αντιπερ/χης στα Γιάννενα ο Μάκης Χατζηεφραιμίδης, πρώην δήμαρχος Κόνιτσας, περιφ. σύμβουλος στην Αρτα ο Κώστα Χαμπίρης, προϊστάμενος στην Αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου, στην Θεσπρωτία ο Θωμάς Δημητρίου, στην Πρέβεζα ο Γιώργος Ζάκας. Το τέλειο πλυντήριο του ΠΑΣΟΚ, που θα το ξεπλύνει και θα το βγάλει αγνό και "σοσιαλιστικό", σε όλο του το μεγαλείο.
Και που να ακούσεις και το καλύτερο. Οι άνθρωποι έχουν πάρει φόρα και δεν σταματάνε με τίποτα. Στην Καλαμάτα ποιόν λες ότι κατεβάζουν για Δήμαρχο? Τον Μανώλη Μάκαρη, πρώην στέλεχος της ΝΔ. Μανώλης

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 6:31 μ.μ.

Μανωλης. ειναι ακριβως οτι γινοτανε με το ΠΑΣΟΚ το 1980. αυριανη κουτσογιωργας γιαννοπουλος ο αντικομμουνισμος στο φορτσα του. επειδη ξερουνε οτι θα αποκαληφθουν πολυ γρηγορα και ο λαος θα τους παρει με της πετρες για αυτο και εχουνε λυσαξει ΠΑΝ

Ανώνυμος
11 Απριλίου 2014 στις 9:17 μ.μ.

ααχχχ...παν-μαν = LFE

ΚΚΕ4ever
12 Απριλίου 2014 στις 1:21 μ.μ.

@Μανώλης 2:45

Δηλαδή αν δεν αλλάξω ψευδώνυμο δεν θα μου ξαναμιλήσεις?
Δεν θα το αντέξω αυτό!!!!
Ήδη κάνω μετάνοιες μπροστά στα εικονίσματα του Στάλιν και του Μαϊλη.

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2014 στις 1:26 μ.μ.

ΠΑΝ-Μαν, ένας έρωτας, μια ιδέα, μια ζωή!

Ξεκίνησε σαν ένα απλό φλερτ ανάμεσα στο συνδικάτο μετάλλου πειραιά και το ΕΠΑΛ Μπακαουκίας για να πλημμυρίσει την μπλογκόσφαιρα με ερωτικά σορόπια.

Αγόρια, όχι τόση αγάπη, σας πήρανε χαμπάρι

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2014 στις 7:50 μ.μ.

1.26 Ετσι γινετε οταν συναντιουνται συντροφοι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ειναι απολυτα φυσιολογικο οταν συμ φωνουμε ιδεολογικα ΠΑΝ

Ανώνυμος
12 Απριλίου 2014 στις 9:37 μ.μ.

Ώπα ΠΑΝ 7:50!!!
Η Κανέλλη σας τα 'μαθε κι αυτά τα "κόλπα";;;;
Μπράβο Λιάνα......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger