Home » , » Ο ανασχηματισμός ''βάλτε χιούμορ στη ζωή σας'' μας έδωσε ήδη τα πρώτα του δείγματα

Ο ανασχηματισμός ''βάλτε χιούμορ στη ζωή σας'' μας έδωσε ήδη τα πρώτα του δείγματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 | 11:37 μ.μ.

Της Τ. Γ.

''Oλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν'' τραγουδούσε ο αξέχαστος Παπάζογλου, στίχοι που χαρακτηρίζουν επακριβώς και τα πολιτικά μας δρώμενα.  Ο Θεός της Ελλάδας -αυτός που συνομιλεί με τον Αντώνη, παρουσία της κ. Σπυράκη- εξακολουθεί να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια.

Ανήμερα λοιπόν της γιορτής του Αγίου Πνεύματος, το έστειλε στον Αντωνάκη για να μας χαρίσει τον τελευταίο ανασχηματισμό!
Ο ανασχηματισμός ''βάλτε χιούμορ στη ζωή σας'' μας έδωσε ήδη τα πρώτα του δείγματα.

Έτσι ο καινούργιος μας υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ μας γνωστοποίησε ότι ''οι αστυνομικοί και οι αστυνομικές (!) είναι οι γιοι και οι κόρες μας, αν και δεν είχαμε καμιά αμφιβολία ''περί τούτου''! Το διαπιστώσαμε γι΄ άλλη μια φορά κι από το ''στοργικό χάδι  ''του ΜΑΤατζή στο κεφάλι της αγωνιζόμενης καθαρίστριας!

Το μεγάλο κενό της απώλειας του τηλεμπουμπούκου, αναπληρώνει η παρουσία του Τιτανομέγιστου Γιακουμάτου όστις μας ενημέρωσε ότι στο προσεχές δεκαπενθήμερο  ξεκινά τον πόλεμο με την ακρίβεια! Πανικόβλητη η ακρίβεια ψάχνει τρύπα να κρυφτεί!

Ο  νέος υπουργός Μάκης αφού συνεχάρη τον Άδωνη για το αποτύπωμα που έδωσε στην υγεία, ο ίδιος προχωρεί ένα βήμα παραπάνω με το τσεκουράκι του!

Με ταχυδακτυλουργικά κόλπα ο «αδιάβαστος» υπουργός Μεταφορών μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων, αυξάνοντας τα! Ανακοινώνει λοιπόν τη μείωση της τιμής τους, αποκρύπτοντας την μείωση της χρονικής τους διάρκειας.

Όσον αφορά την πρώην αντιμνημονιακή κ. Βούλτεψη και νυν βολεμένη κυβερνητική εκπρόσωπο, τάχθηκε υπέρ των ομαδικών απολύσεων.

Και έπεται συνέχεια!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2014 στις 2:08 μ.μ.

[Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξη του στον Realfm αποκαλύπτει ουσιαστικά τον λόγο για τον οποίο έκλεισε η Βουλή και αυτός δεν είναι άλλος από το φόβο να συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα κατά τη προσπάθεια της κυβέρνησης να περάσει τα προαπαιτούμενα μέτρα!

«Τα περισσότερα προαπαιτούμενα μπορεί να περάσουν και μέσα στα θερινά τμήματα.] !!! TO ΛEΓOYN ... K-A-Θ-A-P-A: ...MEΣA AΠO ΘEPIΣTHKA TMHMATA THΣ BOYΛHΣ !! AYTOI .. ΘEPIZOYN TA ΠANTA !! EINAI AΛΩNIΣTHKEΣ MHXANEΣ !! KPANIOY TOΠOΣ ΘA ΓINEI H XΩPA !!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger